MetalHead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Έχω πάρει μια κάρτα τηλεόρασης της Xpert και το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν πιάνει καλα τα κανάλια. Πιάνει λίγα (ουτε καν ολα τα μεγάλα) και σε αυτά δεν έχει καθαρή εικόνα (λιγο θολή και με γραμμές στην μέση). Την έχω συνδέσει με την κεραία φυσικά. Χρησημοποιησα το προγραμμα που είχε μεσα καθως και το WinDvr 3 kai PowerVCR II. Τι πρέπει να κανω για να έχω καλη εικόνα και οσο το δυνατον περισσότερα κανάλια; Καμια ιδέα. Ευχαριστω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoNOKIA Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Γενικά οι κάρτες TV είναι πολύ ευαίσθητες στο θόρυβο. Χρειάζεται να έχεις πολύ καλό σήμα και αυτό μπορείς να το πετύχεις με ενισχυτή γραμμής. Δοκίμασε το πρόγραμμα Dscaler που έχει φίλτρα για μείωση θορύβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 kai ego me tin karta xpert pou eixa parei apo to plaisio stin arxi eixa to idio problima kai as eixa poli kali keraia. meta anakalipsa oti to visma tis keraias den eprepe na to exo teleios mesa... kouna ligo to visma tou kalodiou ligo pio mesa i ekso kai pes mas an ftiaksei etsi. emena pantos eixe ftiaksei. to allo provlima pou antimetopizei auti i karta einai me tous drivers tis. otan pao na kano capture me tous pal drivers pou exei to cd mesa, den mou kanei capturing to antenna. otan xrisimopoio tous universal, den sintonizontai ta perissotera kanalia alla to ant1 to kanei capturing kanonikotata... megalo lathos mou pou agorasa auti tin karta... katholou kali ipostiriksi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.