tzitzikas2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Προσπαθώ να παραγγείλω από scroutz και δεν μου βγάζει επιλογή για παραλαβή από scroutz point. Μέχρι τώρα είχα παραγγείλει αρκετές φορές μέσω scroutz point παραλαβή. Για.ποιο λόγο?? Δοκίμασα διάφορα προϊόντα αλλά.σε κανένα δεν βγαίνει αυτή η επιλυ. Ευχαριστώ!!
AeonBeliever Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, tzitzikas2 said: Καλησπέρα. Προσπαθώ να παραγγείλω από scroutz και δεν μου βγάζει επιλογή για παραλαβή από scroutz point. Μέχρι τώρα είχα παραγγείλει αρκετές φορές μέσω scroutz point παραλαβή. Για.ποιο λόγο?? Δοκίμασα διάφορα προϊόντα αλλά.σε κανένα δεν βγαίνει αυτή η επιλυ. Ευχαριστώ!! Το Skroutz point υπάρχει ως επιλογή, αν επιτρέπεται βάσει όγκου/προϊόντος αλλά και αν η επιχείρηση συνεργάζεται με αυτό τον τρόπο αποστολής με την πλατφόρμα. 1
geomrk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Να κάνω και μια ερωτηση να μην ανοιγω θεμα. Πως εξηγειται οτι πχ παραγγελνω σημερα με express παραδοση αυριο για σπιτι μου,ενω αν βαλω skroutz point μου λεει για Τετάρτη; ειναι διαφορετικη μεταφορικη;
l3ft3r1s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 hours ago, geomrk said: Να κάνω και μια ερωτηση να μην ανοιγω θεμα. Πως εξηγειται οτι πχ παραγγελνω σημερα με express παραδοση αυριο για σπιτι μου,ενω αν βαλω skroutz point μου λεει για Τετάρτη; ειναι διαφορετικη μεταφορικη; Μερικά skroutz points έχουν αρκετές εκκρεμείς παραγγελίες, με αποτέλεσμα να προβλέπεται ότι υπάρχει πιθανότητα να μη βρεθεί ελεύθερη θυρίδα την ημέρα εκείνη. Αν αρχίζεις να επιλέγεις άλλα skroutz points αντί αυτού, θα παρατηρήσεις ότι σε μερικά θα εμφανίσει την ένδειξη express παράδοσης. 1
geomrk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Μερικά skroutz points έχουν αρκετές εκκρεμείς παραγγελίες, με αποτέλεσμα να προβλέπεται ότι υπάρχει πιθανότητα να μη βρεθεί ελεύθερη θυρίδα την ημέρα εκείνη. Αν αρχίζεις να επιλέγεις άλλα skroutz points αντί αυτού, θα παρατηρήσεις ότι σε μερικά θα εμφανίσει την ένδειξη express παράδοσης. Τελικά απο express παράδοση σημερα,αλλάχτηκε μόνο του στο κοντινότερο skroutz point για αύριο 🤣🤣 καλα παει η express παραδοση Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από geomrk
UncleKim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Ναι έτσι έκανε προχθές και σε εμένα. Άλλαξε για την επόμενη ημέρα, κ μετά ξανά-άλλαξε για την σημερινη από μόνο του. Οτι να ναι οντως. Εντωμεταξύ, παρήγγειλα κάτι πολύ μικρό σε όγκο, και το είχαν βάλει στο μεγαλύτερο κουτί του Skroutz Point. Δλδ για 3 ημέρες (αν αργούσα να το παραλάβω) θα είχαν δεσμεύσει τον μεγαλύτερο χώρο, με κάτι ελάχιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα