Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω κατοχυρωμένο domain (ας πούμε iparou.gr) στο papaki και χρησιμοποιώ το duckdns τόσο στο σπίτι (spiti.duckdns.org) όσο και στην δουλειά (work.duckdns.org) για να μπορώ να βλέπω τις κάμερες κτλ όταν δεν είμαι στον χώρο. Επίσης, πληρώνοντας συνδρομή στο Office 365, έχω προσωποποιημένο email ([email protected]) βάζοντας στις ρυθμίσεις στο papaki τις καταχωρήσεις που αναφέρονται σε αυτό το thread του reddit, έχοντας με αυτό τον τρόπο 100 GB mailbox !

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μαζέψω ΟΛΑ τα παραπάνω (καταχώρηση domain, mailbox, dynamic dns π.χ. spiti.iparou.gr και work.iparou.gr) σε έναν ελληνικό registrar ? Παρ' ότι το papaki έχει mail hosting, ο χώρος που προσφέρει γι' αυτό δεν είναι αρκετός σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει (€3.45/μήνα για 1 GB) και δεν βλέπω και δυνατότητα Dynamic DNS.

Υπάρχει κάποια πρόταση ?

Τα ρουτερ που έχω ατο σπίτι αλλά κσι την δουλειά είναι Fritz, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο (για σετάρισμα του Dynamic DNS).

BTW, παρ' ότι δεν είμαι άσχετος με τεχνολογία, είμαι αρκετά άσχετος με τα θέματα hosting !

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό αλλά εγώ για mail έκανα για τον κουμπάρο μου zoho mail. Χωρίς συνδρομή, το δωρεάν πακέτο. Δεν ξέρω με χωρητικότητες κλπ τι θέλεις
για dns δεν γνωρίζω οπότε ας μην πω καμία μπαρούφα τσάμπα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό αλλά εγώ για mail έκανα για τον κουμπάρο μου zoho mail. Χωρίς συνδρομή, το δωρεάν πακέτο. Δεν ξέρω με χωρητικότητες κλπ τι θέλεις
για dns δεν γνωρίζω οπότε ας μην πω καμία μπαρούφα τσάμπα.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις register domain .gr σε αυτούς.

Δημοσ.
1 hour ago, iparou said:

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις register domain .gr σε αυτούς.

Το domain το πήρα από παπάκι και γω.

Μονο για το mail ανέφερα εγω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Το domain το πήρα από παπάκι και γω.

Μονο για το mail ανέφερα εγω

Προφανώς έβαλες χειροκίνητα τα settings του Zoho Mail στα DNS settings του papaki. Το ίδιο έκανα και εγώ με το Outlook365 και έχω κανονικά mail. Ήθελα όμως μια υπηρεσία που να καλύπτει ΟΛΑ όσα ανέφερα στο OP χωρίς να μπαίνουν στην μέση τρίτοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...