Προς το περιεχόμενο

1992 Enterprise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ένα πρόγραμμα που λέγετε 1992 που σχεδιάζεις κουζίνες το ψαχνω αλλά δεν το βρισκω πουθενά μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει που μπορώ να το βρω; ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tao είπε

Όταν λέτε θείο τι εννοείται;

ΧΜΜΜ!

Στις 11/2/2025 στις 2:34 ΜΜ, tao είπε

Ναι δεν εννοούσα το αυθεντικά είναι πολλά τα $$

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του θείου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν είναι ένα office λχ που το χρησιμοποιεί η θεια μου η Βασίλω.

Μιλάμε για ένα πρόγραμμα με το οποίο κάποιος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για επαγγελματικούς λόγους.

Με κοπές σε υλικά πέρα από την απεικόνιση του χώρου.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός. Εξ άλλου δεν είναι και τόσο τρομερό το ποσό για έναν επαγγελματία (2000€ εφάπαξ | 350€/έτος για την full έκδοση). Αν βάλει ένα 20αρικο συν σε μερικές δουλειές τον έβγαλε τον χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

συγνώμη αλλά πρέπει να είμαι αρκετά βράκας προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείτε όταν λέτε θείο δεν εχω καταλάβει ακόμα.

δεν είμαι επαγγελματίας το θέλω για εμένα αν ήμουν επαγγελματίας ναι δεν είναι κατι σε 2 κουζίνες τα ξέβγαλε τα λεφτά του 

υπάρχει περιπτώση να το βρω κάπου? 

μου έχουν στείλει μνήματα του τύπου δωσε τόσα να σου το δώσω εγώ και τετια με έχουν παρει στο ψιλο μαλλων

Δημοσ.

Ο "Θείος" είναι όταν αναφερόμαστε προγράμματα που δεν αποκτούνται με νόμιμα μέσα. Είναι σαν να λέμε "Που το βρήκες το πρόγραμμα αυτό;" - "Μου το έφερε ο Θείος από Αμερική". Είναι παλιά έκφραση.

2 ώρες πριν, tao είπε

υπάρχει περιπτώση να το βρω κάπου? 

Όχι μέσα από το Insomnia και καλά είναι να μην συνεχίσεις να το ψάχνεις εδώ μέσα καθώς απαγορεύεται αυστηρά από τους κανόνες.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Ο "Θείος" είναι όταν αναφερόμαστε προγράμματα που δεν αποκτούνται με νόμιμα μέσα. Είναι σαν να λέμε "Που το βρήκες το πρόγραμμα αυτό;" - "Μου το έφερε ο Θείος από Αμερική". Είναι παλιά έκφραση.

AAA!!!!!! xaxa εγώ νόμιζα ότι ήταν κάποιο site η κάποια εφαρμογή 😋

Όχι μέσα από το Insomnia και καλά είναι να μην συνεχίσεις να το ψάχνεις εδώ μέσα καθώς απαγορεύεται αυστηρά από τους κανόνες.

δεν το ήξερα οκ αν κάποιος θέλει να βοηθεισει μπορεί να μου στείλει προσωπικο μήνυμα ευχαριστώ παντος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...