AntiCambeR Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Καταραμένη φτώχια. Σου έχω τη λύση.Μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι του TS στην Κυψέλη, θα είσαι και κοντά στο κέντρο. 3 6
assaya Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, AntiCambeR said: Καταραμένη φτώχια. Σου έχω τη λύση.Μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι του TS στην Κυψέλη, θα είσαι και κοντά στο κέντρο. Το ζήτημα περισσότερο είναι ότι δεν βγάζει νόημα για αυτόν, όπως δεν βγάζει νόημα για εμένα που είμαι επίσης κοντά σε κάποιες από αυτές τις προϋποθέσεις. 2 hours ago, Vstromrider said: Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Αν θυμάμαι καλά ο J. Rogan είχε αναφέρει κάποια στιγμή ότι στην NY όλοι κάνουν 1 ώρα να πάνε στην δουλειά τους, απλά οι πλούσιοι το κάνουν με Tesla, που ήταν ακόμη ακριβά τότε. Γενικά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. https://www.newmoney.gr/roh/blogger/i-kinisi-tora-stin-athina-ine-paradisos-se-schesi-me-to-eperchomeno-botiliarisma/ https://www.newsauto.gr/electric/chaos-stous-dromous-akoma-den-idame-tipota/ Να ναι καλά η τηλεργασία σώζει συχνά την κατάσταση αλλά το να θέλει τόσο προγραμματισμό για τα πιο απλά πράγματα, πχ να φύγεις από το 7:45 και όχι 8:00 γιατί στις 8:00 γίνεται χαμός, ΔΕΝ στέκει. Τα ίδια και για τις απογευματινές δραστηριότητες. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, χάνεται. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:59 πμ από assaya 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ 3 ώρες πριν, Vstromrider είπε Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Aς έρχονται αυτοί σε εσένα. 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 μμ 5 hours ago, Vstromrider said: Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Γι' αυτό και οι περισσότεροι δεν επιλέγουν τέτοιες περιοχές (κοντά σε εκτός σχεδίου εκτάσεις), κι ας είναι πολύ πιο φθηνές (χωρίς την πισίνα τουλάχιστον). Εγώ προσωπικά το ψιλοψήνω αυτό το σκηνικό αλλά η σύζυγος ούτε να το ακούσει. Όχι ότι τρελαίνομαι στην ιδέα μιας πιο αποκομμένης περιοχής, αλλά όταν για ένα 4αρι διαμέρισμα με τα specs που θέλω πρέπει να δώσω +25-30% για Νέα Σμύρνη και Χαλάνδρι μπορώ να το σκεφτώ.
assaya Δημοσ. Τετάρτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:09 μμ 3 hours ago, Μακιαβέλλι said: Εγώ προσωπικά το ψιλοψήνω αυτό το σκηνικό αλλά η σύζυγος ούτε να το ακούσει. παίζει σε εσένα να πάει καλύτερα από όλους 🤣 1
basilis_k6 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ 9 ώρες πριν, Chocobo είπε Αν τώρα βγάζεις 4-5 χιλιάρικα , έχεις ήδη δικό σου οίκημα με κήπους κλπ κλπ και είσαι και remote έχεις καλύψει το 90% τον προβλημάτων.. αν βγαζεις τοσα εχεις καλυψει το 99% και χωρις τα υπολοιπα που εγραψες 1 2
mariosnik_ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ 11 ώρες πριν, Vstromrider είπε Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Όλοι οι φίλοι όταν αρχίζουν δουλειές και οικογένειες χάνονται. Δεν είναι το πρόβλημα σου η μία ώρα. Και εγώ λίγο λιγότερο από 1 ώρα θέλω για να πάω με το μετρό σε φίλο, έχει και περπάτημα η διαδρομή. Μερικές φορές όταν βγαίναμε κανονίζαμε συνάντηση σε ένα σημείο που να τους εξυπηρετεί όλους. Το Μαρούσι είναι χτισμένο σχεδον όλο, λιγα είναι τα αχτιστα οικόπεδα, όσο μάλλον τα εκτός σχεδίου. Αν έχεις όλα αυτά που λες, ζωαρα κάνεις.
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ 12 ώρες πριν, NT1G είπε Πως και δεν πας εκτός Αθήνας για να γλιτώσεις αυτό το δράμα; παω. Προσπαθω να τελειωσω μονοκατοικια εξω απο την Αμαλιαδα για να μετακομισω μονιμα.Ειρωνικα το λες και το καταλαβαινω, αλλα οι θεσεις σταθμευσης για οχηματα που δεν κουνιουνται απο το μποτιλιαρισμα δεν λεει τιποτα. Ουτε η πισινα λεει κατι αν εχεις τον κακομοιρη που δεν εχει ζωη να κοιταει μεσα απο την κουρτινα τις μπομπες που κανεις με τον γιο σου και στην συνεχεια να φερνει θεμα συνελευσης οτι απαγορευονται οι μπομπες στην πισινα. Ακουγεται πολυ τελειο, -και δεν αντιλεγω οτι ειναι καλυτερο απο πολλα αλλα- αλλα δεν ειναι οσο τελειο ακουγεται. τελειο θα ειναι η πισινα μου εξω απο την Αμαλιαδα που θα ειναι μονο για μενα, και θα καθομαι να βλεπω το ηλιοβασιλεμα να πεφτει στην ζακυνθο χωρις κανεναν παραξενο να με κοιταει πισω απο την κουρτινα. 11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Καταραμένη φτώχια. Σου έχω τη λύση.Μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι του TS στην Κυψέλη, θα είσαι και κοντά στο κέντρο. μην παιρνεις ορκο οτι ειναι φθηνοτερο στην κυψελη. Παιζει το σπιτι στην Κυψελη του 1960 ανακαινισμενο να εχει /τμ οσο εχει της γυναικας μου που ειναι του 2004. 2
majunior Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ 21 λεπτά πριν, Vstromrider είπε Ειρωνικα το λες και το καταλαβαινω, αλλα οι θεσεις σταθμευσης για οχηματα που δεν κουνιουνται απο το μποτιλιαρισμα δεν λεει Το Vstrom που είναι σε όλη αυτή την ιστορία;
dbrillis Δημοσ. Τετάρτη στις 11:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:26 μμ 2 ώρες πριν, majunior είπε Το Vstrom που είναι σε όλη αυτή την ιστορία; Δεν ειναι δυσκολο, ψαξε για διαμερισματα κατασκευης 2004, με κοινοχρηστη πισινα στο Μαρουσι και θα το βρεις αμεσως.
TheKing77 Δημοσ. χθες στις 12:58 πμ Δημοσ. χθες στις 12:58 πμ Όλοι σχεδόν έχουν μπει σε ένα ψυχολογικό τρυπακι ότι αν πάω ακόμα και σε κοντινό προάστιο Αττικής θα θέλω αμάξι για τα πάντα θα έχει λίγα καφέ κλπ. Και φτάνουμε να είσαι πχ νέα Σμύρνη και να πηγαίνεις σε 1-2 συγκεκριμένα καφέ και να περιμένεις την Κυριακή να βγεις κάπου που μπορεί να χρειάζεται μια ώρα δρομολόγιο.προσωπικα έφαγα αρκετό bullying που ξεκίνησα πλάνο να πουλήσω σπίτι στο ν Ηράκλειο για να πάρω οικόπεδο Θρακομακεδόνες κ να φτιάξω μονοκατοικία. Που θα πας στη ζούγκλα στη μέση του πουθενά. . Και με έναν απλό σχεδιασμό έχουμε τα εξής: σε 15 λεπτά είμαι σε μεγάλο σούπερ για ψώνια. Αν βαριέμαι μου τα φέρνουν σπίτι. Φυσικό αέριο υπάρχει, οπτικές υπάρχουν. Δραστηριότητες για παιδιά σε ένα τέταρτο είμαι Μαρούσι η κηφησια η Ηράκλειο. Σχολείο παράδεισος. Κι όμως δεν πάει κανείς.. γιατί προτιμά να τρώει τα 15λεπτα στην κίνηση κ το μπαχαλο η τρένο να πάει κάπου. Δηλαδή το ίδιο ακριβώς χρόνο που θέλω εγώ . Απλές σκέψεις για κοντινά πρόαστια είναι που έχεις μονοκατοικία στην τιμή διαμερίσματος στο Χαλάνδρι. 6
Tilemaxx Δημοσ. χθες στις 03:52 πμ Δημοσ. χθες στις 03:52 πμ Γεννήθηκα Αθήνα, μετακομίσαμε Λευκάδα το 2000, ξαναβρέθηκα Αθήνα το '15 για φαντάρος, και πρίν 5 μήνες για δουλειά. Αυτό το μίνιμουμ μισάωρο για να πάς δουλεία, ή έστω 10 χλμ. μακριά ήταν ο λόγος για να τα ξαναπαρατήσω και να γυρίσω πίσω. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναεπιστρέψω, αλλά η ανυπόφορη κίνηση ήταν dealbreaker, και ας έχει και 10 καλά παραπάνω η Αθήνα σε σχέση με το νησί. 2 ώρες πριν, TheKing77 είπε Όλοι σχεδόν έχουν μπει σε ένα ψυχολογικό τρυπακι ότι αν πάω ακόμα και σε κοντινό προάστιο Αττικής θα θέλω αμάξι για τα πάντα θα έχει λίγα καφέ κλπ. Και φτάνουμε να είσαι πχ νέα Σμύρνη και να πηγαίνεις σε 1-2 συγκεκριμένα καφέ και να περιμένεις την Κυριακή Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του νήματος αυτού. Στο τέλος βρίσκεις ενα καφέ στην γειτονιά σου και δεν σου κάνει κέφι να πας ούτε μέχρι τον διπλανό δήμο για καφέ/φαγητό. 5
Vstromrider Δημοσ. χθες στις 06:15 πμ Δημοσ. χθες στις 06:15 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, majunior είπε Το Vstrom που είναι σε όλη αυτή την ιστορία; Κάθεται στο υπόγειο , γιατί με την ζούγκλα έξω δεν τολμάω να το καβαλησω πια ούτε για να παω στον μάναβη. 7 ώρες πριν, dbrillis είπε Δεν ειναι δυσκολο, ψαξε για διαμερισματα κατασκευης 2004, με κοινοχρηστη πισινα στο Μαρουσι και θα το βρεις αμεσως. Το βρήκες; Επεξ/σία χθες στις 07:14 πμ από Vstromrider 2
BLiTzER Δημοσ. χθες στις 08:53 πμ Δημοσ. χθες στις 08:53 πμ Για να δώσω perspective: 2 ώρες στον δρόμο κάθε μέρα (πηγαινέλα δουλειά ή υποχρεώσεις) ισούνται με έναν (1) μήνα ανά έτος. Έναν ολόκληρο μήνα κάθε χρόνο. Ή ένα ολόκληρο έτος κάθε 12 χρόνια. Από τη ζωή σας. Στον δρόμο. Στην κίνηση. Βλέποντας την πινακίδα του μπροστινού. Ή στριμωγμένος σε κάποιο ΜΜΜ. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείτε να το διανοηθείτε (ούτε εγώ μπορούσα όταν έτρωγα 2 και 3 ώρες κάθε μέρα σε commuting), αλλά σκεφτείτε το. 7
phanispal Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Σου λέει έτσι είναι, το αποδεχόμαστε και προχωράμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα