Simeon Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Με τουλάχιστον 10 λεπτά για παρκάρισμα οπουδήποτε κι αν πας, για μένα πάνε όλα στο βρόντο (μου έχουν πει και για 1+ ώρα κάτι βράδια). Αν βάλεις και τις ώρες που χάνεις για να πας και να γυρίσεις από τη δουλειά, καληνύχτα. Δε σου τα έχουν πει καλά ή τουλάχιστον δεν είναι για όλους έτσι. 12 λεπτά πριν, Chocobo είπε Είναι όντως βασανιστήριο. Δεν θεωρώ όμως πως είμαι antisocial. Θέλω απλά η προσωπική μου ζωή να παραμένει προσωπική. Απο την άλλη όσο μεγαλώσεις αντιλαμβάνεσαι πως λίγοι πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και οι περισσότεροι είναι απλά γνωστοί. Απο την ώρα που δεν εξαρτάσαι λοιπόν από άλλους και δεν χρειάζεσαι για τα μάτια του κόσμου να είσαι παρόν σε διάφορες κοινωνικές ”μαζώξεις” δεν χρειάζεται να είσαι στο κέντρο της πόλης. Καταλαβαίνω τι λες, είναι θεμιτό. 11 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Αυτό που περιέγραψε ο φίλος πάνω, δεν είναι antisocial πάντως. Εννοώ το "δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους μπροστά μου αν μπορώ να το αποφύγω". 1
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ 2 λεπτά πριν, Simeon είπε Δε σου τα έχουν πει καλά ή τουλάχιστον δεν είναι για όλους έτσι. Καταλαβαίνω τι λες, είναι θεμιτό. Εννοώ το "δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους μπροστά μου αν μπορώ να το αποφύγω". Αυτό μάλιστα.
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Καλή η μουντρουχιά και το antisocial στις μερικές μεσαίες ηλικίες αλλά όσο μεγαλώνει κανείς δεν είναι και ότι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε κοινωνικοί και πρέπει να ρίχνουμε και νερό στο κρασί μας, μπροστά θα το βρούμε
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε αυτό που θα μπορούσε να σπρώξει το κράτος είναι να πριμοδοτήσει εταιρίες να μεταφέρουν μη client-facing τμήματα τους εκτος Αθήνας. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση κλπ τοσο απλο. βεβαια θελει και λιγο μυαλο οποτε δεν θα συμβει ποτε. Το λαθος που κανουν οι κυβερνωντες ειναι πως πιστευουν οτι η επαρχια πλεον δεν σωνεται. γιατι κοιτανε την επαρχια σαν ενα μεγαλο συνολο, βουνα και λαγκαδια. Η βιομηχανια και η μεταποιηση πεθανε, ορθον, δεν σωνετε αυτη πλεον. η επαρχια της ελλαδας ομως ειναι πολυ μικρη, πραγματικα πολυ πολυ μικρη. τι θελει για να αναπτυχθει? 10 πολεις, τις εχουμε ηδη. Κάθε πολη "ταιζει" μια ακτινα 100-200χλμ γυρω της. Η ουσιαστικη αναβαθμιση των πωλεων με 50-100κ κατοικους θα σωσει την επαρχια. πως σωνεται μια πολη? με επενδυσεις απο ιδιωτες. εταιρείες δηλαδη. Αν ειχαν ξεκινησει οταν πεθανε η σοβαρη αγροτικη παραγωγη, πριν 30 χρονια δηλαδη, τωρα θα ειχε αναπτυχθει. κινητρα να δωθουν χρηματα σε μεγαλες πολεις πλην αθηνας και αντικινιτρα για την αθηνα. ειναι ευκολο, ειναι απλο, δεν υπαρχει θεληση ομως. 2
Seaside Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ On 12/02/2025 at 17:03, Thresh said: Ναι αλλά πέρα από πχ την κίνηση η 2η μεγαλύτερη ένσταση είναι δικαιολογημένα η "φύση" και το τσιμέντο. Προφανώς δεν γίνεται να μετακομίσουν/χωρέσουν "όλοι" σε αυτές τις περιοχές, αν βγάλουμε εκτός το οικονομικό, αλλά και πάλι υπάρχουν περιοχές στο "λεκανοπέδιο" που δεν μπορεί να σε πει κάποιος τσιμεντόβλαχο. 😛 "και πάλι υπάρχουν περιοχές στο "λεκανοπέδιο" που δεν μπορεί να σε πει κάποιος τσιμεντόβλαχο" Εδώ θα διαφωνήσω αγαπητέ. Κυρίως εδώ.
Anastazio Δημοσ. Τρίτη στις 06:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:58 μμ 1 hour ago, basilis_k6 said: τοσο απλο. βεβαια θελει και λιγο μυαλο οποτε δεν θα συμβει ποτε. Το λαθος που κανουν οι κυβερνωντες ειναι πως πιστευουν οτι η επαρχια πλεον δεν σωνεται. γιατι κοιτανε την επαρχια σαν ενα μεγαλο συνολο, βουνα και λαγκαδια. Η βιομηχανια και η μεταποιηση πεθανε, ορθον, δεν σωνετε αυτη πλεον. η επαρχια της ελλαδας ομως ειναι πολυ μικρη, πραγματικα πολυ πολυ μικρη. τι θελει για να αναπτυχθει? 10 πολεις, τις εχουμε ηδη. Κάθε πολη "ταιζει" μια ακτινα 100-200χλμ γυρω της. Η ουσιαστικη αναβαθμιση των πωλεων με 50-100κ κατοικους θα σωσει την επαρχια. πως σωνεται μια πολη? με επενδυσεις απο ιδιωτες. εταιρείες δηλαδη. Αν ειχαν ξεκινησει οταν πεθανε η σοβαρη αγροτικη παραγωγη, πριν 30 χρονια δηλαδη, τωρα θα ειχε αναπτυχθει. κινητρα να δωθουν χρηματα σε μεγαλες πολεις πλην αθηνας και αντικινιτρα για την αθηνα. ειναι ευκολο, ειναι απλο, δεν υπαρχει θεληση ομως. Για να προσελκυσεις ιδιωτικα κεφαλαια σε υποβαθμισμενες περιοχες θα πρεπει να παρεχεις ευνοικο και σταθερο φορολογικο πλαισιο σε ενα ορισμενο χρονικο οριζοντα, δεν υπαρχει καμια διαθεση για κατι τετοιο, τους ενδιαφερει να κανουν μπιζνες για παρτη τους. 3
Chachanoulis Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Simeon είπε Δεν το λέω προσωπικά αλλά γενική παρατήρηση: Μου κάνει εντύπωση το πόσο "antisocial" γίνονται οι άνθρωποι μεγαλώνοντας. Το βλέπω και σε ανθρώπους κοντινούς μου. Για τέτοιους χαρακτήρες το να ζεις στην Αθήνα και οποιαδήποτε μεγαλούπολη πρέπει να είναι βασανιστήριο. ειναι οντως βασανιστηριο.. και βλεπω στο παρον νημα ατομα που ειχαν την ευκαιρια να φυγουν/μην ερθουν ποτε τους αθηνα και την πεταξαν γιατι στην επαρχια δεν εχει αρκετα ξενυχταδικα. τωρα βασανιζομαι ακομα περισσοτερο 😂 Επεξ/σία Τρίτη στις 07:19 μμ από Chachanoulis
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 μμ 3 hours ago, Chocobo said: Κρήτη και περίπου 8 χιλιόμετρα απο το κέντρο. Η Γη της επαγγελίας. Δεν θα την χαρακτήριζα «Γη της επαγγελίας» ακριβώς, αλλά η Κρήτη έχει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα σε σχέση με την ηπειρωτική επαρχία. Έχει γαμάτη κουζίνα, είναι αυτόνομη, αυτάρκης και έχει αρκετό πληθυσμό σε σημείο που να μπορεί να λειτουργεί σαν ξεχωριστό κράτος. Έχει πανέμορφες παραλίες (μακρινές μεταξύ τους βέβαια, αλλά δεν κολλάμε εκεί) και αν μένεις σε απομακρυσμένο σημείο, αλλά κοντά στα Χανιά ή στο Ηράκλειο τότε έχεις την ησυχία σου το καλοκαίρι που γίνεται ο πανικός. Αλλά, η Κρήτη έχει ένα τεράστιο αρνητικό που για έμενα προσωπικά είναι deal-breaker: Έχει Κρητικούς. Που οδηγάνε. Στο δρόμο. Επειδή μου αρέσει αρκετά η οδήγηση και παράλληλα μου αρέσει και η ζωή μου δεν θα μπορούσα ποτέ να μείνω στο συγκεκριμένο νησί. Πήγαμε πρόπερσι για δέκα μέρες και χωρίς υπερβολή κοντέψαμε να σκοτωθούμε πέντε φορές. Τις δύο από αυτές ερχόταν αυτοκίνητο καταπάνω μας, στο αντίθετο ρεύμα χύμα, yolo φάση εντελώς. Είναι ένα πράγμα να ζεις σε ένα χωριό ή ένα νησί που ο κάθε γηγενής οδηγάει σα να του ανήκει ο δρόμος και ένα εντελώς διαφορετικό να οδηγάει σαν αυτοκτονικός που προσπαθεί να διαμελίσει το σώμα του σε όσο μικρότερα κομματάκια γίνεται στην άσφαλτο του ΒΟΑΚ. 2 hours ago, phanispal said: Με τουλάχιστον 10 λεπτά για παρκάρισμα οπουδήποτε κι αν πας, για μένα πάνε όλα στο βρόντο (μου έχουν πει και για 1+ ώρα κάτι βράδια). Αν βάλεις και τις ώρες που χάνεις για να πας και να γυρίσεις από τη δουλειά, καληνύχτα. Δεν ξέρω πως αυτό που γράφεις απαντάει σε αυτό που λέω. Είναι ασύνδετη η απάντηση με την θέση που διατύπωσα, εκτός κι αν ήθελες να απαντήσεις σε κάτι άλλο. Εγώ είπα ότι είναι θετικό για τον περισσότερο κόσμο να έχει επιλογές στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία του και εσύ απαντάς «βαριέμαι να παρκάρω». Ε οκ, πάρε ταξί ή λεωφορείο. Ή κάνε ωτοστόπ. Ή μην βγαίνεις κιόλας αν φέρεις τόσο βαρέως την οδήγηση, γούστο σου και καπέλο σου. Εγώ πάντως το βλέπω διαφορετικά και δεν το φέρνω τόσο βαρέως. Όταν βγαίνουμε με παρέα από τα Μελίσσια για να πάμε κέντρο ή παραλιακή, η «έξοδος» ξεκινάει από το αυτοκίνητο που είμαστε όλοι μαζί και συζητάμε ή χαβαλεδιάζουμε. Οπότε και μισή και μία ώρα να κάνουμε για να φτάσουμε ποιοτικός χρόνος είναι. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν είμαι με τα παιδιά μου στο αμάξι, το ίδιο κι όταν είμαι μόνο με την γυναίκα μου. Δεν τον θεωρώ χάσιμο χρόνου το συγκεκριμένο πράγμα, αλλά οκ αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, δεν περιμένω να ταυτιζόμαστε όλοι. Οι ώρα που κάνεις να πας και να γυρίσεις από την δουλειά, σύμφωνοι είναι πιο ζόρικη. Αλλά άμα μένεις Κηφισιά και δουλεύεις Πειραιά, έχεις πάντα την επιλογή να αλλάξεις σπίτι ή να αλλάξεις δουλειά για να μειώσεις την χασούρα. 9 1
imr Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 μμ Εντωμεταξυ λετε ολοι για το παρκινγκ οταν βγαινεις/πας καπου. Πειτε μου 1 πολη που μπορεις να πας στο κεντρο της για καφε/ποτο/δουλεια στον δημο και να βρεις να παρκαρεις. Το παρκινγκ στο σπιτι ειναι βασικο οπου και να εισαι, προφανως αν εισαι χωρις παρκινγκ στην κυψελη η στο παγκρατι ειναι δραμα. 5 1
dbrillis Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Βλεπω το θεμα απεκτησε ακομα πιο γενικο χαρακτηρα και θελουμε το κρατος να σωσει την επαρχια. Η επαρχια δεν σωζεται και δεν φταιει το κρατος και το καθε κρατος, φταινε οι τοπικοι αρχοντες, η αυλη τους και οι συγγενεις τους, φταιμε εμεις. Δειτε τι γινετε εδω στο insomnia, ο ενας προσπαθει με πολυ κοπο να αποδείξει στον αλλο οτι αυτος εχει δικιο, αυτος ξερει τη μια και μοναδικη αληθεια, κανεις δεν κανει πισω στο εγωισμο του για το "κοινο καλο", για να παει κατι παραπερα. Αυτο στην επαρχια ειναι x10252 σε ολα. Ειναι συμπυκνωμένο σαν μια σταγονα fairy. Στις μεγαλοπουλεις αυτο ειναι αορατο γιατι οι πραξεις του παραδιπλα δεν σε επηρεαζουν αμεσα. Υ.Γ. και μεταξυ αλλων προσπαθουν οι αποτυχημενοι/λαμογια 50ρηδες της καθε επαρχιας να εξηγησουν στους νεοτερους τι κανουν λαθος. 1
imr Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, dbrillis said: Βλεπω το θεμα απεκτησε ακομα πιο γενικο χαρακτηρα και θελουμε το κρατος να σωσει την επαρχια. Η επαρχια δεν σωζεται και δεν φταιει το κρατος και το καθε κρατος, φταινε οι τοπικοι αρχοντες, η αυλη τους και οι συγγενεις τους, φταιμε εμεις. Δειτε τι γινετε εδω στο insomnia, ο ενας προσπαθει με πολυ κοπο να αποδείξει στον αλλο οτι αυτος εχει δικιο, αυτος ξερει τη μια και μοναδικη αληθεια, κανεις δεν κανει πισω στο εγωισμο του για το "κοινο καλο", για να παει κατι παραπερα. Αυτο στην επαρχια ειναι x10252 σε ολα. Ειναι συμπυκνωμένο σαν μια σταγονα fairy. Στις μεγαλοπουλεις αυτο ειναι αορατο γιατι οι πραξεις του παραδιπλα δεν σε επηρεαζουν αμεσα. Υ.Γ. και μεταξυ αλλων προσπαθουν οι αποτυχημενοι/λαμογια 50ρηδες της καθε επαρχιας να εξηγησουν στους νεοτερους τι κανουν λαθος. Μερικες φορες το insomnia σε ταξιδευει, ειναι σαν να μεταφερεσαι στο καφενειο του χωριου και να ακους την σοφια απο τους μπαρμπαδες Επεξ/σία Τρίτη στις 09:40 μμ από imr 1
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 πμ Στις 17/2/2025 στις 10:54 ΜΜ, assaya είπε Στην Αθήνα/Αττική υπάρχουν συμπολίτες μας που ζουν πολύ άνετα. Πολλοί έχουν κήπο, πολλοί έχουν 2-3 θέσεις σταθμεύσεις στο σπίτι τους ή μένουν δίπλα από πάρκο κοκ. Βγάζουν 3K/μήνα ή 1K/μήνα αλλά έχουν και δύο ενοίκια. Πολλοί έχουν τοποθετήσει την ζωή τους με έναν τρόπο που βγάζει νόημα για αυτούς. Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. 5 1 2
NT1G Δημοσ. Τετάρτη στις 08:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:36 πμ 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Πως και δεν πας εκτός Αθήνας για να γλιτώσεις αυτό το δράμα; 1 7
Simeon Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 πμ 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Και παλι δεν λεει τιποτα. Ζω στο Μαρουσι, με πισινα, με περιπου 100στρεμματα χωραφια γυρω μου καθως εχει πολλες εκτασεις εκτος σχεδιου. Εχω 4 θεσεις παρκινγκ σε υπογειο γκαραζ και εχω εισοδημα περίπου όσο λές. Η ταλαιπωρια της Αθηνας ειναι καθημερινη και χωρις καμια ελπιδα καλυτερευσης παρα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πράγματα. Δεν μπορω να δω κανεναν φιλο (ειναι ολοι με οικογενειες) γιατι για να ταξιδεψεις 1 ωρα πηγαινε και 1 ωρα γυρνα μεσα στην αθηνα, μετα την καθημερινοτητα , δυστυχως δεν γινεται. Γιατί κάθεσαι και βασανίζεσαι; Εγώ σε 15-20 λεπτά φτάνω στα σπίτια των φίλων (αν και έχω στη γειτονιά φίλους που πηγαίνω με τα πόδια) ή αλλιώς συναντιόμαστε αλλού σε ακόμα λιγότερο χρόνο. Επίσης προτιμώ το μετρό για βόλτα αλλά με περιορίζει στις επιλογές αφού έχει μόνο 50 σταθμούς 2 1
Chocobo Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν θα την χαρακτήριζα «Γη της επαγγελίας» ακριβώς, αλλά η Κρήτη έχει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα σε σχέση με την ηπειρωτική επαρχία. Έχει γαμάτη κουζίνα, είναι αυτόνομη, αυτάρκης και έχει αρκετό πληθυσμό σε σημείο που να μπορεί να λειτουργεί σαν ξεχωριστό κράτος. Έχει πανέμορφες παραλίες (μακρινές μεταξύ τους βέβαια, αλλά δεν κολλάμε εκεί) και αν μένεις σε απομακρυσμένο σημείο, αλλά κοντά στα Χανιά ή στο Ηράκλειο τότε έχεις την ησυχία σου το καλοκαίρι που γίνεται ο πανικός. Αλλά, η Κρήτη έχει ένα τεράστιο αρνητικό που για έμενα προσωπικά είναι deal-breaker: Έχει Κρητικούς. Που οδηγάνε. Στο δρόμο. Επειδή μου αρέσει αρκετά η οδήγηση και παράλληλα μου αρέσει και η ζωή μου δεν θα μπορούσα ποτέ να μείνω στο συγκεκριμένο νησί. Πήγαμε πρόπερσι για δέκα μέρες και χωρίς υπερβολή κοντέψαμε να σκοτωθούμε πέντε φορές. Τις δύο από αυτές ερχόταν αυτοκίνητο καταπάνω μας, στο αντίθετο ρεύμα χύμα, yolo φάση εντελώς. Είναι ένα πράγμα να ζεις σε ένα χωριό ή ένα νησί που ο κάθε γηγενής οδηγάει σα να του ανήκει ο δρόμος και ένα εντελώς διαφορετικό να οδηγάει σαν αυτοκτονικός που προσπαθεί να διαμελίσει το σώμα του σε όσο μικρότερα κομματάκια γίνεται στην άσφαλτο του ΒΟΑΚ. Προφανώς έχει δόση υπερβολής το ''η Γη της επαγγελίας'' Όπως είπες έχει όλα αυτά τα καλά και πολλά άλλα. Η οδήγηση σωστά το είπες δεν είναι το δυνατό σημείο του νησιού και όσο πας προς χωριά χειροτερεύει. Προσωπικά χρησιμοποιώ μηχανάκι 9/10 περιπτώσεις οπότε είναι κάπως καλύτερα. Αλλά αν σου αρέσει η οδήγηση τύπου να πάρω το αμάξι να βγω εθνική να κάνω μια ωραία βόλτα δεν είναι. Δεν θα έβαζα όμως την οδήγηση τουλάχιστον στα δική μου λίστα πολύ ψιλά. Καλή οικονομία , θέσεις εργασίας , κλίμα , φαγητό , αποστάσεις , ασφάλεια είναι πιο σημαντικά για εμένα. Να το πω αλλιώς απο τα μέρη που έχω κατοικίσει στην Ελλάδα θεωρώ το νησί αυτό καλύτερη επιλογή. Αν το άλλαζα θα ήταν για εξωτερικό. That being said, απο ταξιδάκια μικρά εδώ και εκεί παντού έχει μέρη αξιόλογα και λίγο εκτός κέντρου απλά Αττική πρέπει να έχει κάποιος μια ισορροπία δουλειάς - κατοικίας αν δεν θέλει να περνάει ώρες ολόκληρες στο δρόμο(αυτοκίνητο ή μέσα μεταφοράς) , μετά είναι και το πολιτισμικό σοκ της κάθε πρωτεύουσας ανα τον κόσμο. Όταν έρχομαι Πειραιά για βόλτα ή δουλειά νιώθω ένα αφιλόξενο μέρος , φτώχεια γύρο μου και κατάθλιψη βλέποντας στο δρόμο τα γνωστά.... Σίγουρα έχει πλεονεκτήματα η μεγαλούπολη αλλά νιώθω πως τα πλεονεκτήματα αυτά απευθύνονται κυρίως σε νέους ή καριερίστες που έχουν ακόμα όρεξη να αναρριχηθούν. Για οικογένεια δεν. Στην τελική βέβαια έχει και σημασία το τι μπαίνει στην τσέπη του καθενώς και ο τρόπος....Αν τώρα βγάζεις 4-5 χιλιάρικα , έχεις ήδη δικό σου οίκημα με κήπους κλπ κλπ και είσαι και remote έχεις καλύψει το 90% τον προβλημάτων.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:05 πμ από Chocobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα