Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/2/2025 στις 8:39 ΜΜ, stel106 είπε

Μπορεις να το σκεφτεις και αναποδα
παιρνει ενα νορμαλ δανειο νοικιαζει σε καλα χρηματα με τα τωρινα δεδομενα το σπιτι στην Αθηνα και σε 20 χρονια του μενουν 2 σπιτια... πως θα χασει δλδ οτι εχει¨? μην λεμε οτι θελουμε παιδια

εστω και 200-300 να βαζουν συμπληρωματικα οι 2 τους παλι μακροπροθεσμα κερδισμενος θα βγει...

ακομα και αν δουλευεις σε τραπεζα θα πρεπει να ξερεις οτι ακομα και μια πιστωτικη των 1000 ευρω σε ξεσκιζει κυριολεκτικα μακροπροθεσμα σα να παιζεις ολη μερα παμε στοιχημα. οποτε ναι να μη λεμε οτι μας καπνισει

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

Να φανταστώ δεν υπολογίζεις τους …χιλιάδες ετεροδημότες που μένουν Αθήνα κ έχουν τα εκλογικά δικαιώματα στην επαρχία για τους ..γνωστούς λόγους ..αν δεις τι γίνεται κάθε φορά στις εκλογές στα διόδια θα καταλάβεις τι εννοώ

Που κολλάνε τα εκλογικά δικαιώματα και οι ετεροδημότες με την απογραφή? 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, maxx71 είπε

ακομα και αν δουλευεις σε τραπεζα θα πρεπει να ξερεις οτι ακομα και μια πιστωτικη των 1000 ευρω σε ξεσκιζει κυριολεκτικα μακροπροθεσμα σα να παιζεις ολη μερα παμε στοιχημα. οποτε ναι να μη λεμε οτι μας καπνισει

Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

φυσικα, διαβασε το ξανα οσο χρειστει

Επεξ/σία από maxx71
  • Confused 4
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Και εγω ακριβως την ιδια απορια εχω... τι παει να πει αυτο? Εχω πιστωτικες τουλαχιστον 20 χρονια δεν εχω πληρωσει ποτε ουτε 1 ευρω παραπανω, τις βαζεις να εξοφλουνται αυτοματα ολο το ποσο καθε μηνα και κανενα προβλημα......

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Amaretos said:

Και εγω ακριβως την ιδια απορια εχω... τι παει να πει αυτο? Εχω πιστωτικες τουλαχιστον 20 χρονια δεν εχω πληρωσει ποτε ουτε 1 ευρω παραπανω, τις βαζεις να εξοφλουνται αυτοματα ολο το ποσο καθε μηνα και κανενα προβλημα......

είναι σαν παίζεις όλη μέρα πάμε στοίχημα, τι. δεν καταλαβαινειςςςς;ς;;;

• Haha 6
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

Να φανταστώ δεν υπολογίζεις τους …χιλιάδες ετεροδημότες που μένουν Αθήνα κ έχουν τα εκλογικά δικαιώματα στην επαρχία για τους ..γνωστούς λόγους ..αν δεις τι γίνεται κάθε φορά στις εκλογές στα διόδια θα καταλάβεις τι εννοώ …Ούτε τους χιλιάδες αλλοδαπούς που εργάζονται σε οικοδομές-εστίαση κ οπουδήποτε αλλού και που έχουν αυτοκίνητα,μένουν κανονικά σε σπίτια κ επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την Αττική .Να αναφέρω και τόυς χιλιάδες τουρίστες που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν αυξήθει ..και επιβαρύνουν και αυτοί ακόμα περισσότερο την κίνηση στους δρόμους;Άρα δεν νομίζω το 1/3 της Ελλάδος μόνο να είναι στην αττική ..σίγουρα οι μισοί και αυτός είναι κ ο λόγος για αυτό το χάλι που συζητάμε..

Δεν έχει σχέση αν ψηφίζουν αλλού. Σωστά ακόμα και οι τουρίστες που είναι πλέον 365 μέρες το χρόνο επιβαρύνουν την κατάσταση.

16 λεπτά πριν, maxx71 είπε

Καμία σχέση δεν έχει το επιτόκιο της πιστωτικής με του στεγαστικού. Ο τζόγος δεν κολλάει κάπου στη συζήτηση. Επίσης ο OP έχει σπίτι στην Αθήνα που θα νοικιάσει (υποθέτω) οπότε το μεγαλύτερο κομμάτι της δόσης θα καλύπτεται από εκεί, αν όχι όλο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Που κολλάνε τα εκλογικά δικαιώματα και οι ετεροδημότες με την απογραφή? 

Μιλάω για τον πληθυσμό που κινηται,εργάζεται και είναι στο νομό αττικής ..με βάση τις υποδομές ,δρόμους κ όλα αυτά αν είναι το 1/3 της Ελλάδας ή η μισή Ελλάδα …αυτό λεω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, maxx71 είπε

φυσικα, διαβασε το ξανα οσο χρειστει

Το διάβασα ξανά, αν και δυσκολεύτηκα λίγο στην ανάγνωση. Και πάλι δεν καταλαβαίνω. Και άλλοι φίλοι παρακάτω δυσκολεύονται στην κατανόηση. Εξήγησε μας.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, maxx71 said:

Καμία σχέση, πληρώνεις την πιστωτική κάθε μήνα πριν την λήξη της και δεν τρως τόκους.

Τόκους τρώνε όσοι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν την πιστωτική και σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει η κάρτα, η άγνοιά τους φταίει.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

τους χιλιάδες αλλοδαπούς που εργάζονται σε οικοδομές-εστίαση κ οπουδήποτε αλλού και που έχουν αυτοκίνητα,μένουν κανονικά σε σπίτια κ επιβαρύνουν

Λεωνίδα μήπως να την έκανες εσύ σιγά-σιγά από την Αθήνα;

• Haha 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lucifer είπε

6 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Lucifer μήπως να δεις την πραγματικότητα και να παραδεχτείς τι θέλει η πλειοψηφία και όχι να προσπαθείς με το στανικό να κανείς το άσπρο μαύρο ..; Και άσε τι θα έκανα ή τι κάνω εγώ …

Δημοσ.

Ποιο άσπρο-μαύρο; Έτσι είναι οι πόλεις, άλλες καλύτερες, άλλες χειρότερες. Άμα δε μας αρέσει, έχει κάτι χωριά στις Σέρρες που πίνεις τον καφέ σου αγκαλιά με τους πελαργούς και οι γυναίκες κουβαλάνε μόνες τους τα καυσόξυλα, πηγαίνετε εκεί να παρκάρετε σε όποιο ρέμα σας καπνίσει.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
5 hours ago, Nabuko said:

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι μένουν στην πόλη αναγκαστικά λόγω εργασίας.

Ένα καλό ερώτημα θα ήταν πόσοι θα ξαναγυρνούσαν στο χωριό αν είχαν εξασφαλισμένη ίδια εργασία και απολαβές. 

Αναγκαστικό είναι το οξυγόνο, το νερό και το φαγητό. Το να κάνεις τη δουλειά που προτιμάς είναι απολύτως προαιρετικό. 

2 hours ago, proximo said:

Σωστά, Ξυλόκαστρο.

On 11/02/2025 at 16:49, proximo said:

Απλά να συνεισφέρω και εγώ κάτι το ελάχιστο στην κουβέντα. Μένω σε κωμόπολη της Κορινθίας με 5000+ κατοίκους, και έχουμε από τα παραπάνω που αναφέρετε: 

• ΚΔΑΠ
  • ΚΔΑΠ για παιδάκια με ειδικές ανάγκες
  • Δημοτικό Σχολείο για παιδία με ειδικές ανάγκες 
  • Κέντρα Μελέτης/Λογοθεραπείας (δεν ξέρω πόσα, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα τελευταία χρόνια)
  • Κούνιες
  • Πολεμικές τέχνες, συλλόγους ποδόσφαιρου, volley κλπ για παιδιά
  • Ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά κλπ)
  • Χωράφια και θάλασσα και βουνό και πευκόδασος

Αρχικά χαίρομαι αν σου αρέσει η ζωή στο Ξυλόκαστρο. Είναι πολύ ωραία το καλοκαίρι κοντά στην παραλιακή. 

Αλλά πέρσι τον χειμώνα πήγα 1 3ημερο κάπου τον Μάρτιο-Απρίλιο και με έπιασε κατάθλιψη στη 2η μέρα. Εικόνα παρακμής αν κάνεις μια βόλτα το βράδυ. Ελάχιστοι άνθρωποι να κυκλοφορούν, τα μαγαζία πάνω από τα μισά κλειστά. Εμείς, κάτι άλλοι περιφερόμενοι τουρίστες (Αθηναίοι λογικά) και φαντάσματα μόνο στον δρόμο. 

Από το να κυκλοφορείς στο Μεταξουργείο καλύτερο. Αλλά αν μπορείς να κυκλοφορείς στο Χαλάνδρι ή τη Νέα Σμύρνη (δεν πιάνω Κηφισιά και Γλυφάδα) ή ακόμα και στην Καλλιθέα ή τη Δάφνη ή το Περιστέρι τις ίδιες ώρες δεν έχει καμία απολύτως σχέση. 

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος από τους υπέρμαχος της επαρχίας να πει καποια παραδείγματα δουλειάς που μπορεί να κάνει? 

Εκτός από ΔΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...