Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να προσθεσω παντως,χωρις οδηγικη εμπειρια στην Αθηνα και εχοντας κανει πριν 10 μερες δρομολογιο με αμαξι : Α.Βαρβαρα-Ν.Σμυρνη-Ν.Ηρακλειο-Κηφισια, μεσημερι , οτι ζειτε απο θαυμα,χειροτερα απο Ινδια εισαστε εκει πανω.

Εχετε ως νορμαλ το να οδηγατε καμια ωρα για να πατε για δουλεια,ενω εγω έμενα 10 λεπτα απο το κεντρο  Καλαματα και αν επρεπε να παω σπιτι να παρω καποιο ανταλλακτικο που ξεχασα,ερχοταν το τελος του κοσμου.

Σοβαρα τωρα,πως ζειτε εκει πανω;
Μηπως απλα επιβιωνετε;

• Like 6
  • Haha 1
  • Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Γιατι οι αλλες δεν πιανουν ουτε στην Αθηνα.

δεν πειραζει. Μην πας στις αλλες. Πηγαινε στην cosmote.

45 λεπτά πριν, Simeon είπε

Καταλαβαίνω την ανάγκη να υπερασπίζεσαι την επιλογή/ανάγκη σου να μην μένεις στην Αθήνα, ωστόσο αν οι άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να φύγουν δεν θα είχε γίνει 5 εκατομμύρια

Ο λογος ειναι απλος. Η επαρχια εχει κατα βαση χειρονακτικες και τεχνικες ευκαιριες εργασιας. Οι ανθρωποι προτιμουν χαμηλου εισοδηματος δουλεια γραφειου. Σε γραφειο να ειμαι, και ας με ταιζει η συνταξη της μάνας μου. Δωσε δουλεια γραφειου με 700-800-1000€ τον μηνα στην επαρχια και θα δεις τι θα γινει.

45 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μηπως απλα επιβιωνετε;

πολυ οριακα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε

Eδω καποιοι προσπαθουν να μας ...βγαλουν παραδεισο την Αθηνα...Οκ αν δεν κανεις 2-3 γυρους στο τετραγωνο απλα κ μονο για να αφησεις-παρεις τα παιδια σου απο το σχολειο,αν δεν ..βλαστημας την ωρα κ τη στιγμη που αποφασισες Παρασκευη μεσημερι να βγεις απο την αθηνα για επαρχια (που εχεις πληρωσει και Αττικη Οδο...) κ Κυριακη απογευμα.....στην επιστροφη (ειδικα απο τριημερο) να κανεις 3 ωρες να μπεις στην αθηνα για μια αποσταση 20 λεπτων, αν καθε φορα ειδικα που βρεχει γινεται ενα ατελειωτο παργκιγκ ολη η Αθηνα..Αν πηγαινεις Κυριακη στη παιδικη χαρα και δεν βρισκεις..κυριολεκτικα οχι κουνια αλλα ουτε πεζουλακι να παιξουν τα παιδια απο τον πολυ κοσμο...Aν Κυριακη το καλοκαιρι βρισκεις το ..θαρρος να τολμησεις να πας για μπανιο ενω γνωριζεις οτι θα κανεις τριπλασια ωρα να φθασεις και οτι αν δεν χρυσοπληρωσεις ξαπλωστρα δεν θα βρεις ...

Τοτε οκ ...αν δεν τα ζεις ολα αυτα...τοτε εχεις δικιο να σ αρεσει η Αθηνα...Επειδη ομως η πλειοψηφια ζει ολα τα παραπανω χαλια και ακομα περισσοτερα μην μας τρελενεται οτι η πλειοψηφια θελει και ειναι απο επιλογη στην Αθηνα...Καταλαβαινω οτι γενικα ο ελληνας θελει να παρουσιαζει το μερος που μενει σαν το καλυτερο....αλλα ολα εχουν κ καποιο οριο...

Η ακτογραμμή από Γλυφάδα Σούνιο είναι 50 χλμ και από Σούνιο μέχρι Μαραθώνα 80. Αν θες να δεις κωλαρακια στην ξαπλώστρα του grand resort φυσικά και θα τα πληρώσεις και θα πρέπει να πας και νωρίς, λες και τα μπιτσομπαρα εκτος Αττικής είναι δωρεάν.  Aν πάλι δεν θες μπορείς να βρεις μέρη που είσαι εσύ και ο θεός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Simeon είπε

Πάντα παρκάρω με τη μία σε απόσταση έως 30 μέτρα από την είσοδο χωρίς ψάξιμο.

Δεν χρειάζεται ούτε ένας γύρος, ο δρόμος του σχολείου μας κλείνει την ώρα της προσέλευσης και της αναχώρησης των μαθητών. Σταματάς και περιμένεις να βγει.

Αν είσαι ορίτζιναλ αθηνέζος έχεις μάθει την κίνηση και κάνεις πρόγραμμα. Δεν κινείσαι ώρες αιχμής σε άξονες που έχουν μποτιλιάρισμα.

Δεν μου έχει συμβεί τα τελευταία 15 χρόνια αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στην υπερβολή.

Μα αφού ο νεοέλληνας δεν θέλει να βραχεί πως θα γίνει. Το έχω ζήσει και σε μικρές πόλεις της περιφέρειας το φαινόμενο.

Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια έχω τρία πάρκα με παιδική χαρά να διαλέξω, αν και δεν μου έτυχε ποτέ να είναι τόσο γεμάτη η κοντινότερη που να μην καθίσουμε. Κάθε απόγευμα και ΣΚ, ειδικά το καλοκαίρι.

Οι υπερβολές συνεχίζονται για να στηρίξουν μια ακραία άποψη. Σε 45 με 60 λεπτά φτάνεις ωραία παραλία από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής. Αν θέλεις να καθίσεις σε μαγαζί τότε να πληρώσεις, δεν είναι ιδρύματα, έχουν επιχειρηματικό πλάνο. Υπάρχουν δωρεάν παραλίες.

Καταλαβαίνω την ανάγκη να υπερασπίζεσαι την επιλογή/ανάγκη σου να μην μένεις στην Αθήνα, ωστόσο αν οι άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να φύγουν δεν θα είχε γίνει 5 εκατομμύρια. Παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να μην γουστάρει και δικαίωμά του, αν τα βάλει κάτω και του βγαίνει ας πάει στην περιφέρεια. Μπράβο του και να είναι καλά όπου κι αν είναι.

Η κίνηση είναι κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει όλοι στην Αθήνα. Ο καθένας κάνει τις εκτιμήσεις του, προς τα που θέλει να πάει, πόσο θα του πάρει, αν εχει εναλλακτικές δρομολογίου. Οπωσδήποτε ενημέρωση από τις ιστοσελίδες άμα θες να περάσεις κέντρο για πορείες και κινητοποιήσεις, απεργίες η γενικές συνελεύσεις στον ΟΑΣΑ (μόνο στην Ελλάδα παραλύει όλη η πόλη επειδή κάποιοι ΔΥ αποφάσισαν να μην εργαστούν), κτλ κτλ. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. Τώρα λογικό είναι όταν κατεβαίνει στην Αθήνα κάποιος που δεν ζει εκεί να του φαίνεται ζούγκλα, τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά τα πως ζείτε εκεί πως αντέχετε. Θέμα συνήθειας και προσαρμογής είναι. Από την άλλη υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσει το mood της επαρχίας για μια μόνιμη ζωή. Επίσης, νισάφι πια με την καραμέλα της θάλασσας και του θες τόσο για να πας για μπάνιο και δεν βρίσκεις παραλία μπλα μπλα, μερικοί έχουμε πολλά χρόνια να μπούμε σε θάλασσα και δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε ξανά, δεν μας τρελαίνει γενικά αυτό το σκηνικό διακοπών που πολλοί έχουν μάθει. Άλλοι τους αρέσει, άλλοι θέλουμε το σπιτάκι μας με το κλιματιστικό στις ζεστες. Βρήκαμε τώρα πάλι επιχείρημα να πούμε ότι η Αθήνα είναι ζούγκλα.

Και όσον αφορά τα της οδηγικής συμπεριφοράς και τις ποιότητας δρόμων, το χειρότερο μέρος της Ελλάδας και με διαφορά σε αυτά είναι η Κρήτη, ακολουθούν πολλά μέρη της επαρχίας με δρόμους σε εθνικές οδούς και σε βουνά που επειδή δεν έχουν μεγάλη διέλευση δεν έχει ασχοληθεί το κράτος να κάνει βελτιώσεις και έργα υποδομής. Επιπλέον, δεν θα παραβλέψω να πω κάτι μέρη με βλάχους που οδηγανε και τρέχουν ΙΧ από τα 16 όπως και τρακτέρ, σαν γαϊδούρια με άγνοια κινδύνου κυριολεκτικά επειδή δεν υπάρχει η πυκνή κίνηση της Αθήνας και είναι έρημος ο δρόμος. Με μοναδικο ΚΟΚ φυσικά να μην τολμήσεις να τους πεις κάτι γιατί θα μπλέξεις. Απείρως μεγαλύτερος κίνδυνος φυσικά. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Morosana είπε

Η ακτογραμμή από Γλυφάδα Σούνιο είναι 50 χλμ και από Σούνιο μέχρι Μαραθώνα 80. Αν θες να δεις κωλαρακια στην ξαπλώστρα του grand resort φυσικά και θα τα πληρώσεις και θα πρέπει να πας και νωρίς, λες και τα μπιτσομπαρα εκτος Αττικής είναι δωρεάν.  Aν πάλι δεν θες μπορείς να βρεις μέρη που είσαι εσύ και ο θεός.

Δεν θελω ουτε κωλαρακια ουτε τιποτα..Θελω απλα στην ακτογραμμη που αναφερεις να βρω μια κωλοξαπλωστα το σαβ/κο που να υπαρχει ...τοσα πολλα θελω...?Γιατι οι μονες που βρισκω για 2 ατομα ειναι 60+ ευρω και δεν αναφερομαι στον Αστερα...

1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Η κίνηση είναι κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει όλοι στην Αθήνα. Ο καθένας κάνει τις εκτιμήσεις του, προς τα που θέλει να πάει, πόσο θα του πάρει, αν εχει εναλλακτικές δρομολογίου. Οπωσδήποτε ενημέρωση από τις ιστοσελίδες άμα θες να περάσεις κέντρο για πορείες και κινητοποιήσεις, απεργίες η γενικές συνελεύσεις στον ΟΑΣΑ (μόνο στην Ελλάδα παραλύει όλη η πόλη επειδή κάποιοι ΔΥ αποφάσισαν να μην εργαστούν), κτλ κτλ. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. Τώρα λογικό είναι όταν κατεβαίνει στην Αθήνα κάποιος που δεν ζει εκεί να του φαίνεται ζούγκλα, τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά τα πως ζείτε εκεί πως αντέχετε. Θέμα συνήθειας και προσαρμογής είναι. Από την άλλη υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσει το mood της επαρχίας για μια μόνιμη ζωή. Επίσης, νισάφι πια με την καραμέλα της θάλασσας και του θες τόσο για να πας για μπάνιο και δεν βρίσκεις παραλία μπλα μπλα, μερικοί έχουμε πολλά χρόνια να μπούμε σε θάλασσα και δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε ξανά, δεν μας τρελαίνει γενικά αυτό το σκηνικό διακοπών που πολλοί έχουν μάθει. Άλλοι τους αρέσει, άλλοι θέλουμε το σπιτάκι μας με το κλιματιστικό στις ζεστες. Βρήκαμε τώρα πάλι επιχείρημα να πούμε ότι η Αθήνα είναι ζούγκλα.

Και όσον αφορά τα της οδηγικής συμπεριφοράς και τις ποιότητας δρόμων, το χειρότερο μέρος της Ελλάδας και με διαφορά σε αυτά είναι η Κρήτη, ακολουθούν πολλά μέρη της επαρχίας με δρόμους σε εθνικές οδούς και σε βουνά που επειδή δεν έχουν μεγάλη διέλευση δεν έχει ασχοληθεί το κράτος να κάνει βελτιώσεις και έργα υποδομής. Επιπλέον, δεν θα παραβλέψω να πω κάτι μέρη με βλάχους που οδηγανε και τρέχουν ΙΧ από τα 16 όπως και τρακτέρ, σαν γαϊδούρια με άγνοια κινδύνου κυριολεκτικά επειδή δεν υπάρχει η πυκνή κίνηση της Αθήνας και είναι έρημος ο δρόμος. Με μοναδικο ΚΟΚ φυσικά να μην τολμήσεις να τους πεις κάτι γιατί θα μπλέξεις. Απείρως μεγαλύτερος κίνδυνος φυσικά. 

Δεν ειναι ζουγκλα...?Τι ειναι δηλαδη?με 300 πορειες και απεργιες στις 300 μερες απο τις 365? Εννοειτε εχεις μπει σε mood οχι θαλασσα γιατι αλλιως θα κανεις τον...Βεγγο στην Αθηνα..Παιζουμε το θεατρο του παραλογου εδω κανονικα....Εχεις επιλογη να πας για μπανιο Σαββατοκυριακο χωρις να πληρωσεις 100+ ευρω για 2 ατομα με ξαπλωστρες ναι η οχι...και να φας κ το αγγουρι της κινησης...?Μη δουλευομαστε μεταξυ μας....Δεν σου ειπα οτι επαρχια ειναι τελεια...Απλα αν σ αρεσει αυτο το ...χαλι που γινεται στην Αθηνα κατι δεν παει καλα...Το οτι δεν παραδεχεστε την αληθεια πραγματικα με ξεπερναει ...

Επεξ/σία από leonidas1269
  • Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

Δεν θελω ουτε κωλαρακια ουτε τιποτα..Θελω απλα στην ακτογραμμη που αναφερεις να βρω μια κωλοξαπλωστα το σαβ/κο που να υπαρχει ...τοσα πολλα θελω...?Γιατι οι μονες που βρισκω για 2 ατομα ειναι 60+ ευρω και δεν αναφερομαι στον Αστερα...

Δεν ειναι ζουγκλα...?Τι ειναι δηλαδη?με 300 πορειες και απεργιες στις 300 μερες απο τις 365? Εννοειτε εχεις μπει σε mood οχι θαλασσα γιατι αλλιως θα κανεις τον...Βεγγο στην Αθηνα..Παιζουμε το θεατρο του παραλογου εδω κανονικα....Εχεις επιλογη να πας για μπανιο Σαββατοκυριακο χωρις να πληρωσεις 100+ ευρω για 2 ατομα με ξαπλωστρες ναι η οχι...και να φας κ το αγγουρι της κινησης...?Μη δουλευομαστε μεταξυ μας....Δεν σου ειπα οτι επαρχια ειναι τελεια...Απλα αν σ αρεσει αυτο το ...χαλι που γινεται στην Αθηνα κατι δεν παει καλα...Το οτι δεν παραδεχεστε την αληθεια πραγματικα με ξεπερναει ...

Έχει πολλές επιλογές προφανώς εσύ και οι περισσότεροι θέλετε την πιο κοντινή και αυτό εκμεταλλεύεται ο καταστηματάρχης. Επίσης να χαίρεσαι που δεν βρίσκεις γιατί σημαίνει ότι είναι οριοθετημένα και υπάρχει και χωρος για όσους δεν θέλουν ξαπλώστρα (αν πας Κυανή Ακτή θα καταλάβεις τι σημαίνει πλήρης εκμετάλλευση παραλίας) BTW στο Αιγαίον τα ΣΚ έχει 40€ εκτός αν θες καμπανα στα 60  και τις καθημερινές μισή τιμή ή δωρεάν μετά από κάποια ώρα και κανείς βουτιά κάτω από το ναό του Ποσειδώνα που οπουδήποτε αλλού στον κόσμο κάτι αντίστοιχο το πληρώνεις με νεφρό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνταξει εσυ θελεις να παρουσιασεις την Αττικη σαν ..παραδεισο για μπανιο...Πραγματικα με ξεπερνας..Εγω παντως οταν παω και στη τιμη που λες μου λενε οτι ηδη ειναι ολες κλεισμενες...Συνεχισε εσυ και καποιοι ακομα...Μας παρουσιαζετε την Αττικη σαν παραδεισο για μπανιο...οτι δεν εχει τεραστιο κυκλοφοριακο....Δεν αξιζει αλλο σχολιο πραγματικα...Αν εσυ νομιζεις οτι θα κανω στην καθημερινοτητα τον ...Σερλοκ χολμς για να βρω πως θα αποφυγω το κυκλοφοριακο η πως θα βρω ξαπλωστρα χωρις να με ...σφαξουνε...κ αυτο το...βαφτιζεις...ωραια ζωη στην Αττικη ...Σορρυ πουλα το καπου αλλου το παραμυθι αυτο...

Επεξ/σία από leonidas1269
  • Haha 1
Δημοσ.

Λοιπόν, αυτά για τα πάρκινγκ και την κίνηση και τα τέτοια: ναι, τρώμε χρόνο στην κίνηση για να πάμε στη δουλειά μας. Αλλά εδώ έχουμε δουλειές. 1-0 από τη σέντρα, πάμε παρακάτω: ναι, για να βρεις πάρκινγκ θα ματώσεις ή θα πληρώσεις. Αυτό καθιστά τον Αθηναίο οδηγό έναν λευκό καρχαρία σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό οδηγικό οικοσύστημα. Οπότε ναι, εδώ πρέπει να είσαι ή γάτος ή να έχεις δουλειά να πληρώνεις πάρκινγκ.

Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς λέτε επαρχία που δεν έχει κίνηση το 2025. Στα Χανιά έχει κίνηση και αν είσαι πεζός, στη Λάρισα έχουν κάτι λωρίδες περίεργες, φανάρι που περιμένει να ανάψει άλλο φανάρι και άλλες αρρώστιες. Θεσσαλονίκη οκ, μένει το μετρό, πάλι πιο γρήγορα θα φτάσεις με τα πόδια μέσα απ' τις σήραγγες απ' ό,τι με αμάξι. Για πού μιλάτε; Για χωριά που η σήμανση είναι για σκοποβολή; Κι εκεί έχει κίνηση, κάθε 3 χιλιόμετρα περιμένεις να περάσει το κοπάδι ή σε καθυστερεί 7 μέρες η εντατική γιατί σου πετάχτηκε τρακτέρ.

Λέει ο άλλος για τις πορείες που έχουμε στην Αθήνα και πάει και μου κλείνει τους δρόμους με τα τρακτέρ. Έχει παράπονο ο Σύλλογος Τρουφοσυλλεκτών Καστοριάς από τον υπουργό, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΤΑ FORA.

Και φυσικά έχουμε παραλίες που δεν είναι επί πληρωμή και τα σπάνε. Ο λόγος που πάει ο κόσμος και πακτώνεται στις οργανωμένες είναι ο ίδιος που το κάνουνε και στη Χαλκιδική και στην Κρήτη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ιδανικό είναι όπου κι αν βρίσκεσαι να είσαι σε μια 15 minute city. Αν ήταν όλα οργανωμένα έτσι, θα λύνονταν όλα σχεδόν τα προβλήματα.

Κεντρο Αθήνας, με σπίτι με δικό μου, πάρκινγκ, και δουλειά στην οποία μπορώ να φτάσω σε ένα μισάωρο, δεν θα τα άφηνα για να πάω επαρχία.

Το μόνο που λείπει από τις πόλεις είναι η φύση, αλλά ποια φύση; Υπάρχει όντως σε ικανοποιητικό βαθμό για να τη χαρούμε; Έχω επισκεφθεί κι έχω ζήσει σε διαφορά μέρη στην Ευρώπη που δίπλα σε μεγάλες πόλεις υπήρχαν δάση με μονοπάτια για πεζοπορία, ποδηλασία, κάμπινγκ, πικ-νικ, λίμνες και ποτάμια με δραστηριότητες, εδώ αυτά δεν τα έχουμε. Εκτός αν εννοούμε ότι ικανοποιούμαστε με το να βλέπουμε δυο δέντρα απ το παράθυρο αντί για το μπαλκόνι του απέναντι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, animor είπε

Το ιδανικό είναι όπου κι αν βρίσκεσαι να είσαι σε μια 15 minute city. Αν ήταν όλα οργανωμένα έτσι, θα λύνονταν όλα σχεδόν τα προβλήματα.

Κεντρο Αθήνας, με σπίτι με δικό μου, πάρκινγκ, και δουλειά στην οποία μπορώ να φτάσω σε ένα μισάωρο, δεν θα τα άφηνα για να πάω επαρχία.

Το μόνο που λείπει από τις πόλεις είναι η φύση, αλλά ποια φύση; Υπάρχει όντως σε ικανοποιητικό βαθμό για να τη χαρούμε; Έχω επισκεφθεί κι έχω ζήσει σε διαφορά μέρη στην Ευρώπη που δίπλα σε μεγάλες πόλεις υπήρχαν δάση με μονοπάτια για πεζοπορία, ποδηλασία, κάμπινγκ, πικ-νικ, λίμνες και ποτάμια με δραστηριότητες, εδώ αυτά δεν τα έχουμε. Εκτός αν εννοούμε ότι ικανοποιούμαστε με το να βλέπουμε δυο δέντρα απ το παράθυρο αντί για το μπαλκόνι του απέναντι. 

Είναι πολλοί πιστεύεις σαν εσένα ..; Με δουλειά στα 5 λεπτά κ Πάρκιγκ στο σπίτι τους …;Παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται…Θα μιλήσουμε για την πραγματικότητα ή για το 5% εδώ μέσα …; Τα ρεπορτάζ που δείχνουν τον κόσμο φρικαρισμένο στον Κηφισο ή ακόμα κ στη Αττική οδό που πληρώνουμε αφορούν την πλειοψηφία ή τη μειοψηφία; Και όλους αυτούς που αφορούν επιμένετε ότι μένουν Αθήνα από επιλογή ή από ανάγκη …; Δεν θέλω γενικολογίες απλά ναι ή όχι ..Μην παίζουμε άλλο μέ τις λέξεις ..δεν είμαστε πολιτικοί να το κάνουμε αυτό ..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εχω να προσθεσω παντως,χωρις οδηγικη εμπειρια στην Αθηνα και εχοντας κανει πριν 10 μερες δρομολογιο με αμαξι : Α.Βαρβαρα-Ν.Σμυρνη-Ν.Ηρακλειο-Κηφισια, μεσημερι , οτι ζειτε απο θαυμα,χειροτερα απο Ινδια εισαστε εκει πανω.

Εχετε ως νορμαλ το να οδηγατε καμια ωρα για να πατε για δουλεια,ενω εγω έμενα 10 λεπτα απο το κεντρο  Καλαματα και αν επρεπε να παω σπιτι να παρω καποιο ανταλλακτικο που ξεχασα,ερχοταν το τελος του κοσμου.

Σοβαρα τωρα,πως ζειτε εκει πανω;
Μηπως απλα επιβιωνετε;

Κορυφαίο τρολοποστ, δεν ζούμε λοιπόν, είμαστε ζωντανοί νεκροί. Πηγαίνουμε πέρα δώθε σαν τα ζόμπι. 

Επειδή έχετε μάθει από τα χωριά νομίζετε ότι έτσι θα είναι και στην πρωτεύουσα. Ο πληθυσμός της Αθήνας είναι 5πλασιος της Πελοποννήσου και 50πλασιος της Καλαμάτας, καλές συγκρίσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...