Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Δεν ειπα οτι καποιος ..ποθει την επαρχια..ειπα οτι δεν...παλευεται πλεον αυτο το χαλι στους δρομους...Βλεπεις πλεον ολο κ περισσοτερα ρεπορταζ για αυτο το θεμα,κοσμος αγανακτισμενος στον κηφισο ,ακομα κ στην αττικη οδο πλεον...που χανει καθημερινα ωρες απο τη ζωη του στο μποτιλιαρισμα..Αν εσυ κ καποιοι θελετε να το παρουσιασετε αυτο οτι δεν ειναι σημαντικο οκ δικαιωμα σας...αλλα ειλικρινα αν νομιζεις οτι εισαι πλειοψηφια ειδικα στον ανδρικο πλυθυσμο πανω απο τα 30 ..γελαει κ ο καθε πικραμενος...Θα ηταν πιο σωστο να πεις οτι οντως δεν υπαρχουν δουλειες-χρηματα στην επαρχια αναλογα με την Αθηνα και λογικα καποιος που θελει αυτα για τον εαυτο του -για να σπουδασει τα παιδια του θα μεινει στην Αθηνα..Μην λετε απλα πραγματα που δεν συμβαινουν...Αν εσενα σ αρεσει αυτο..το χαλι που θα ζησεις παλι Παρασκευη μεσημερι πριν το τριημερο των Αποκριων στην αττικη οδο,αν σου αρεσει που Τσικνοπεμτη θα περνεις τηλ για κρατηση κ ολα θα ειναι γεματα ,που πριν τις γιορτες στο Mall,στο Golden Hall,στα Σπατα η ουρα απο τα αυτοκινητα ηταν 5 χλμ...ε τοτε δεν εχω να πω κατι...Ειλικρινα ο καθενας εχει αυτο που του αναλογει...Απλα μην κανουμε το λαθος που κανουν πολλοι Νεοελληνες και προσπαθουμε με το ζορι στο μερος που μενουμε να πεισουμε κ τους αλλους οτι ειναι το καλυτερο...

Ειλικρινα δεν με τρελενει η επαρχια,αλλα θεωρω οτι οποιος ανδρας του αρεσει η Αθηνα και ειναι πανω απο 30 χρ κατι δεν παει καλα...

Το έχω ξαναγράψει σε πολλές τέτοιες συζητήσεις, όλα αυτά που λέτε με την κίνηση και το μποτιλιαρισμα, που σημειοτεον πουθενά δεν έγραψα ότι μου αρέσει, κάθε άλλο ανέφερα ότι είναι προφανή προβλήματα της πόλης άρα δεν γίνεται εξ ορισμού να μου αρέσουν, δεν είμαι μαζοχας, αλλά αυτά τα ακούω από την δεκατια του 90. Ακομα και μια από τις πρώτες ελληνικές ταινίες που έτυχε να δω με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα του 1930, στην έναρξη δείχνει εικόνες της Αθήνας και της πλ. Ομονοίας και μεταξύ σοβαρού και αστείου λέει στην λεζάντα για κίνηση πολυκοσμία και μπάχαλο. Από τόσο παλιά μερικοί διεβλεπαν το τι γίνεται η τι θα γίνει στην Αθήνα. Η Αθήνα μετατράπηκε σε έναν χαώδη γίγαντα, πότε δεν υπέστη σμίκρυνση αλλά μόνο μεγεθυνση. Ε, καταλάβετε το, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Έπρεπε ήδη να είχε γίνει κάτι και δεν έγινε, άρα δεν θέλει να φύγει ο κόσμος. Αυτά με τις δουλειές τα ακούω βερεσέ, φίλοι μου στην έναρξη της κρίσης δεν έβρισκαν δουλειά και προτίμησαν να φυτοζωούν στην Αθήνα με συντάξεις γονέων από το να δοκιμάσουν κάτι από το μέρος που κατάγονται και είχαν ιδιόκτητο σπίτι οι γονείς τους εκεί. 

Επίσης, το ότι τα προβλήματα αρέσουν σε εμένα η τα παρουσιάζω καλά το λες εσύ επειδή δεν ποιανεις το νόημα της παρέμβασης μου. Το νόημα είναι το τι κάνουμε όσο το τι λέμε. Έχει βολευτεί πολύς κόσμος έγραψα, δεν θέλει να χάσει ότι έχει στην Αθήνα για να πάει στην επαρχία και ειδικά σε μέρη που δεν ξέρει και πρέπει να ψάχνει εξ' αρχής. Γνωρίζω άπειρο κόσμο που δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα, διαφόρων ηλικιών, δεν λένε ότι τους αρέσουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουν να φύγουν από την περιοχή τους που μεγάλωσαν από μικροί. 

Θα σου χαλάσω την σούπα αλλά γνωρίζω και επαρχιώτες που δεν θέλουν να επιστρέψουν μόνιμα στα χωριά τους. Απλά όλοι το χωριό που κατάγονται το σέβονται, δεν θα πουν ποτέ εύκολα κάτι κακο η αρνητικό για αυτό, κι αν τους πει κάτι αρνητικο ένας τρίτος μπορεί και να τον βρίσουν, αλλά αν αφήσεις τον άλλον να αποκτήσετε μια σχέση και οικειότητα, θα αρχίσει να σου λέει πολλά αρνητικά για το μέρος του και ξεκάθαρα ότι δεν θα φύγει από την Αθήνα. Πολλοί επαρχιώτες είχαν προβλήματα και δεν έφυγαν από το μέρος τους επειδή μόνο και μόνο δεν υπήρχε δουλειά, όμως λόγους και αιτίες δεν μαθαίνεις εύκολα άμα δεν αποκτήσεις στενή σχέση με κάποιον. 

Επίσης, θα χαλάσω πάλι σούπες, αλλά ο νέος κάτω των 30, προτιμάει χίλιες φορές περισσότερο να φύγει εξωτερικό πάρα επαρχία.

Το τι είναι επίσης καλό και κακό για τον καθέναν, θα το κρίνει ο καθένας και όχι εσύ που μιλάς εκ μέρους όλων των Αθηναίων και γενικεύεις κιόλας. Εγώ λχ που μένω κέντρο δεν το αλλάζω με τίποτα παρόλα τα προβλήματα, με εξυπηρετεί αφάνταστα διότι έχω σχεδόν τα πάντα δίπλα μου, επίσης έχω και νοσοκομεία που τα χρειάζομαι για λόγους υγείας. Δεν θα πήγαινα σε χωριό ούτε να μου χάριζαν 1 εκ ευρώ άμα δεν είχα εξασφαλίσει τα παραπάνω.

Υπάρχει άπειρος κόσμος που έχει φτιάξει την ζωη του στην Αθήνα και κάποιοι προσπαθείτε να πείσετε ότι φεύγοντας σε χωριουδάκια και επαρχίες θα περάσει καλύτερα, δεν ισχύει το παραπάνω, μόνο για κάποιες μειοψηφίες κατ εμέ. 

Αυτά και δεν το συνεχίζω άλλο, καλή συνέχεια.

2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οχι,δεν ειναι αυτο το point.

To point ειναι οτι οι ανθρωποι φευγουν απο την Αθηνα γιατι δεν αντεχεται η ζωη εκει.
Εσυ μπορει να αντεχεις,αλλα εισαι η εξαιρεση.

Όσες φορές επιλέγαμε να πάμε διακοπές, πότε δεν το κάναμε επειδή δεν αντέχουμε την Αθήνα αλλά επειδή θέλαμε να δούμε από κοντά ένα καινούργιο μέρος. Τόσο εμείς όσο οι περισσότεροι στην οικογενεια. Οπότε συμφωνώ με όσα λέει ο φίλος, απλά σπάσιμο ρουτίνας είναι. Επίσης άλλοι κατεβαίνουν στα χωριά τους τακτικά επειδή έχουν σπίτι για να δουν ότι όλα είναι εντάξει με αυτό και δεν έχει συμβεί τίποτα, καμια διαρρηξη λχ. Τώρα έτσι θέλετε να νομίζετε κάποιοι ότι φεύγει ο κόσμος επειδή δεν αντέχει. Οκ, ο καθένας ότι νομίζει. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω εγω τι εννοουμε Αθηνα;

Να μενεις Παγκρατι χωρις παρκινγκ με 1κ στη τσεπη εστω και σε δικο σου σπιτι ή να μενεις Αγια Παρασκευη με παρκινγκ και 3κ στη τσεπη...Γιατι προφανως δεν μιλαμε με τους ιδιους ορους.

Επισης τι σημαινει επαρχια;Μια παραθαλασσια πολη με 100k κατοικους πχ Βολος ή μια ορεινη κωμοπολη πχ Φλωρινα;

Παλι οι διαφορες ειναι χαωδεις και εδω.

Ο καθενας μαλλον εχει στο μυαλο του το πως περναει ο ιδιος και οι κοντινοι του και με αυτα τα μετρα και τα σταθμα κρινει κ μιλαει.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Για μενα Αθηνα ειναι ο δημος αθηναιων και οι ομοροι δημοι ( γαλατσι κλπ)

Τα αλλα ειναι αττικη 

Δημοσ.

Το ερώτημα ήταν

Αθήνα με ιδιόκτητο διαμέρισμα vs Ναύπλιο με αγορά μονοκατοικίας (όχι οποιαδήποτε πόλη η χωριό της επαρχίας)

Και αν κατάλαβα καλά το προκάλεσε εκτός από τον ερχομό του παιδιού και η κατάσταση του αδελφού (που διαθέτει μονοκατοικία και έχει παιδιά στο Ναυπλιο)

Οι περισσότερες απαντήσεις αφορούν Αθήνα vs Επαρχία (γενικά) και πολλές περιέχουν αλήθειες (πικρές κάποιες φορές) αλλά δεν ανταποκρίνονται στην βασική ερώτηση.

Η ποιότητα ζωής είναι κάτι υποκειμενικό και ο καθένας ιεραρχεί και θεωρεί σημαντικό κάτι διαφορετικό (φύση , κίνηση στους δρόμους , ιδιοτικότητα ,  θέατρα, δομές υγείας κτλ…).

Άποψή μου με συνεννόηση με την σύζυγο,  διερευνήστε :

Την κατάσταση που επικρατεί στην εργασία στο Ναύπλιο

Τις επιλογές, στη πόλη, σύμφωνα με τα χόμπι και τις συνήθειες σας

Την δυνατότητα υποστήριξης από δικούς σας ανθρώπους (γονείς…)

Την διάθεση κατοικιών που πληρούν τις προϋποθέσεις που φαντάζεστε (περιοχή προσβασιμότητα, κόστος ) .

Και την τελική απόφαση θα την πάρετε και ΟΙ ΔΥΟ

Θα συμφωνήσω στο ότι δεν πουλάτε το υπάρχον σπίτι.

Τώρα  να συνεισφέρω και στις άσχετες απαντήσεις με την προσωπική μου γνώμη

Γεννημένος σε επαρχιακή πόλη και ζώντας πολλά χρόνια λόγω εργασίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος (όχι Αθήνα  αλλά Θες/νικη και μικρότερες επαρχιακές πόλεις και σε νησί)

Κατέληξα ότι προσωπικά μου ταιριάζει πόλη που είναι αρκετά μικρή για να πηγαίνεις σχεδόν παντού με τα πόδια και αρκετά μεγάλη για να εχει σχεδόν τα πάντα (40κ-80κ  κατοίκους) και εύκολη πρόσβαση σε γειτονικές πόλεις…

• Like 5
Δημοσ.

κουρασες ομως με την επιμονη στη ζωαρα της αθηνας,ενταξει ειχες δραματικες επειριες στο χωριο σου οκ,ηρθες εδω επιασες την καλη πηγες σε σπιταρονα στα προαστια,τι σχεση εχει το δικο σου προφιλ με του topic starter καμια.Αμα δε μπορεις να αντιληφθεις την προφανη διαφορα στο επιπεδο ζωης τουλαχιστον βαλε φρενο στο γραψιμο,σε διαβασαμε τριαντα φορες να λες το ιδιο πραμα.

• Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, dsi44 said:

κουρασες ομως με την επιμονη στη ζωαρα της αθηνας,ενταξει ειχες δραματικες επειριες στο χωριο σου οκ,ηρθες εδω επιασες την καλη πηγες σε σπιταρονα στα προαστια,τι σχεση εχει το δικο σου προφιλ με του topic starter καμια.Αμα δε μπορεις να αντιληφθεις την προφανη διαφορα στο επιπεδο ζωης τουλαχιστον βαλε φρενο στο γραψιμο,σε διαβασαμε τριαντα φορες να λες το ιδιο πραμα.

Σε ποιον αναφέρεσαι? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Wspr είπε

Να ρωτησω εγω τι εννοουμε Αθηνα;

Να μενεις Παγκρατι χωρις παρκινγκ με 1κ στη τσεπη εστω και σε δικο σου σπιτι ή να μενεις Αγια Παρασκευη με παρκινγκ και 3κ στη τσεπη...Γιατι προφανως δεν μιλαμε με τους ιδιους ορους.

Επισης τι σημαινει επαρχια;Μια παραθαλασσια πολη με 100k κατοικους πχ Βολος ή μια ορεινη κωμοπολη πχ Φλωρινα;

Παλι οι διαφορες ειναι χαωδεις και εδω.

Ο καθενας μαλλον εχει στο μυαλο του το πως περναει ο ιδιος και οι κοντινοι του και με αυτα τα μετρα και τα σταθμα κρινει κ μιλαει.

Πολύ σωστό 

Γενικά εγώ θα πω ότι το τέλειο δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλώς κοιτάς τι είναι πιο σημαντικό για σένα στη ζωή σου κι έτσι αποφασίζεις. Πχ προτιμάς φθηνότερο ενοίκιο και δε σε νοιάζει να είσαι σε περιοχή με μικρότερη ιατρική κάλυψη, επιλογές διασκέδασης κλπ; Προτιμάς μεγαλύτερο ενοίκιο και να έχεις φουλ επιλογές σε γιατρούς, διασκέδαση, συγκοινωνίες; 
Έχεις τρελαθεί από την κίνηση και θες να πας να ζήσεις κάπου ήσυχα; 

Εν προκειμενω στο Ναύπλιο δε θα πήγαινα. Μικρή πόλη με βασικές ελλείψεις και χωρίς καμία ιδιαίτερη «φύση» να πεις ρε παιδί μου θα στερηθώ δύο πράγματα αλλά θα ξυπνάω δίπλα στο δάσος. 

Δημοσ.

Τόσες σελίδες μαλώνετε Αθήνα vs Επαρχία και ένας δεν είπε το πιο απλό.

Γιατί δεν αγοράζεις μονοκατοικία στην Ελβετία να ξεφύγεις και από την Ψωροκώσταινα;

Στην Αθήνα θα έχεις τους νεόπλουτους τραχανοπλαγιάδες που ήρθαν από το χωριό και στην επαρχία (π.χ. Θεσσαλονίκη, γιατί οι υπόλοιπες πόλεις ούτε τον τίτλο της επαρχίας δεν αξίζουν) τους αμόρφωτους χωριάτες που έμειναν στον κάμπο γιατί δεν έβγαλαν φράγκα να κατέβουν Αθήνα.

Τώρα αν είσαι καμία φτωχάλα, περαστικά.

• Haha 5
Δημοσ.

Πόσα να πρωτοπώ.....
Ρωτάς στο insomnia γενικότητες και περιμένεις να πάρεις απόψεις από αγνώστους? Απο τα ποσά και μόνο που έγραψες παραπάνω για δόσεις και τόκους, φαινεται οτι δεν έχεις ψάξει ουσιώδη πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για την Αθήνα, αλλά εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω κανέναν που να έφυγε από χωριό ή πόλη Μακεδονίας-Θράκης κλπ γύρω περιοχών και να θέλει να επιστρέψει πίσω.

Η Αθήνα μου αρέσει προσωπικά , αλλά θα πήγαινα μόνο για υψηλόμισθη δουλειά και αφού ήμουν σίγουρος ότι θα βρω σπίτι σε κοντινή περιοχή που να μην χρειάζεται 1 ώρα ταξίδι.

Σε γενικές γραμμές όπου και να ζεις από την Ν. Υόρκη μέχρι το πιο απόμακρο βουνό κατά βάση σε ενδιαφέρει να είναι η δουλειά σου κοντά, όχι το που θα πας 1 φορά την εβδομάδα για καφέ.

Να μην ξεχνάμε ότι και στη  επαρχία υπάρχουν διορισμένοι καθηγητές ή άλλοι υπάλληλοι που τρέχουν σε κατσάβραχα με άθλιους δρόμους και χωρίς συγκοινωνίες. Οπότε επαρχία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σπίτι σου είναι δίπλα στη δουλειά...

Επίσης ο καθένας μας έχει διαφορετικές υποχρεώσεις που τον κρατάνε σε κάποια περιοχή... παιδιά-συγγενείς-άρρωστοι γονείς κλπ οπότε οι παράγοντες είναι αρκετοί.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διαβασα σχεδον κανενα σχολιο απο τα παραπανω γιατι ειναι παρα πολλα. 

Καταρχην μεγαλωσα σε επαρχια μεχρι τα 20 και εφυγα απο εκει και μενω αθηνα μεχρι τωρα που ειμαι 46 λογω δουλειας.

Το δανειο ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σκεφτεις γιατι θα νοικιαζεις το αλλο διαμερισμα στην Αθηνα και εχετε 2 μονιμες δουλειες. Επισης τα εξοδα σου στην επαρχια λογω μετακινησεων θα ειναι λιγοτερα οπως λιγοτερα θα ειναι τα εξοδα σου οταν θα θες να βγεις για ενα καφε ή φαγητο εξω. Τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ιδια για να μην τα αναλυουμε πολυ. Για τα παιδια σου η ζωη στην επαρχια θα ειναι πιο ασφαλη και πιο ανθρωπινη (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ). 

Το θεμα ΥΓΕΙΑΣ στην επαρχια ειναι πολυ χαμηλοτερο σε σχεση με Αθηνα ή αλλη μεγαλουπολη. Νοσοκομεια υποβαθμισμενα. Βλεπω τι γινεται ηδη εκει που μενουν οι δικοι μου. Δεν ειναι οτι θα σε προσεξουν περισσοτερο εδω αλλα εισαι κοντα αν γινει κατι σοβαρο, υπαρχουν ειδικοτητες και πολλα ιδιωτικα. 

Για την παιδεια δεν μπορει να σου απαντησει κανεις με σαφηνεια γιατι ειναι σε ποιον δασκαλο θα κατσει το παιδι σου...

Οσο για τη φαγωμαρα και η κλειστη κοινωνια, αυτα ειναι για αυτους που θελουν να ασχολουνται. Αν εισαι ανθρωπος νορμαλ και δεν δινεις σημασια δε θα εχεις προβλημα. Εδω ειναι καλυτερα που στην κινηση που τρως με το παραμικρο θα σε βρισουν ή θα σου κανουν τα νευρα τσαταλια?

Ειναι απλα τα πραγματα αν εισαι απλος. Το Ναυπλιο δεν ειναι και τοσο μακρια που δεν μπορεις να ερχεσαι και Αθηνα για οποιοδηποτε λογο. 

Αυτα και καλη συνεχεια!

Επεξ/σία από TRIANTAFILLOSDIM
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Τόσες σελίδες μαλώνετε Αθήνα vs Επαρχία και ένας δεν είπε το πιο απλό.

Μαλωνουμε γιατι καποιοι που μενουν Αθηνα και εχουν παει μονο μεχρι το χωριο τους ,θεωρουν οτι στην επαρχια ειναι ολα χωρια,κινουμαστε με αμαξες και δεν εχουμε ηλεκτρισμο.
Παμε σε ενα καφενειο και μετα γυρναμε σπιτι να δειρουμε τη γυναικα μας.
Αυτα για διασκεδαση.

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.

Αντε να πω και εγω την π@π@ρι@ μου. 48 ετων , παντρεμενος με 2 παιδια, στην Λαμια. Σπιτι της συζυγου. 

Δουλευω 9-5 , 20 χλμ απο το σπιτι μου , που για επαρχια ειναι "μακρια" κιολας. 

Σχολάω 5 , πηγαινω 5.30-6.30 γυμναστηριο, 7 παιρνω την μικρη απο τα Αγγλικα , γυρναω σπιτι και 8 την παω μπαλετο. Γυρναω σπιτι χτυπαω ενα καφεδακι , 9 την παιρνω , 9.10 βλεπουμε μαστερ σεφ, 10.30 πεφτουμε για υπνο. Κεντρο πολης σε 5' περπατημα ή 1' με το σκουτερ. 

ΣΚ εχω θαλασσα στα 30χλμ , Καρπενησι, Παρνασσο κλπ στη μια ωρα μαξ οποτε παντα καπου πηγαινουμε ή Οιτη , Βελουχι διπλα για πεζοπορια κλπ. 

Αν θελουμε να κανουμε ψωνια σε 1 ωρα και 50 λεπτα ειμαστε Mall ψωνιζουν οι γυναικες, βλεπουμε και ταινια στα Village και γυρναμε πισω. 

2-3 φορες που χρειαστηκαμε κατι για θεμα υγειας η ιδιωτικη ασφαλεια μας καλυψε απολυτα με εξειδικευμενο γιατρο σε Λαρισα ή Αθηνα 

Οποτε. Τα 5πλα να μου εδιναν σε χρημα δεν εφευγα απο την επαρχια που ζω για να παω Αθηνα ουτε δεμενος. Η ποιοτητα ζωης μου ειναι -κατα τη γνωμη μου- πολυ υψηλη, μπορω να αφιερωσω χρονο στα παιδια μου, μπορω να δω ευρωλιγκα με φιλους χωρις να το κανονιζουμε 20 μερες πριν , μπορω να ειμαι διπλα στη φυση, μπορω να ΜΗΝ ξοδευω τον υπολοιπο χρονο ζωης που μου απομενει μεσα σε ενα κονσερβοκουτι , βριζοντας τον διπλανο μου που μπορει να περναει χειροτερα απο μενα. 

Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι πλουσιος , 2 νορμαλ μισθους παιρνουμε αλλα με αυτους την βγαζουμε. 

Τα παραπανω υποκειμενικα. Αν ημουν 25 ετων και εψαχνα γκομενες κλπ θα ελεγα οτι η Λαμια ειναι σκατα. Τωρα για μενα ειναι "παραδεισος" . Αυτα τα ολιγα..

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Backpacker είπε

Αφού το σπίτι που μένει τώρα στην Κυψέλη είναι δικό του γράφει. 

Πιο μετά αποκάλυψε ότι δεν είναι δικό του αλλά της συζύγου

19 ώρες πριν, ababa641 είπε

θα ξεκινήσω από το εξής, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι μπορείτε να μετακινηθείτε και οι 2 σε άλλες υπηρεσίες?

Νομίζω ισχύει η συνυπηρέτηση σε ΔΥ. Αν πάει ο ένας τότε μετακινείται και ο άλλος

15 ώρες πριν, NickTG είπε

Που εχει πίστα kart η Αθήνα? 

Έχει στον ευρύτερο νομό Αττικής διάφορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πιο μετά αποκάλυψε ότι δεν είναι δικό του αλλά της συζύγου

Νομίζω ισχύει η συνυπηρέτηση σε ΔΥ. Αν πάει ο ένας τότε μετακινείται και ο άλλος

Έχει στον ευρύτερο νομό Αττικής διάφορες

Από την αρχή έχω γράψει έχουμε ιδιόκτητο σπίτι από την γυναίκα μου nabuko

όπως επίσης έχω γράψει ότι είμαστε στην κατηγορία ΕΔ/ΣΑ που ισχύει η  συνυπηρέτηση

Επεξ/σία από Mx10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...