Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,λογικα απο εβδομαδα θα βαλω μια οθονη 2din τις εταιριας digital IQ με 2ραμ και 8πυρηνο

το θεμα μου ειναι μηπως εχω θεμα με την ραμ?

ηθελα 4 αλλα μ λεει αυτος δν θα εχω κανενα θεμα καθως ειναι 8πυρηνο

πιο πολυ θα το δουλευω σαν carplay,λιγο μουσικη maps κτλπ

και εναν αλλον που ρωτησα αυτο μ ειπε ακριβως

επισης ειχε και lenovo αλλα μ λεει δν στο συνιστω...digital iq κινεζια ειναι,σαν ποιοτητα κτλπ δν ξερω

αλλα δν νομιζω να ειναι καλυτερη απο lenovo

Δημοσ.

Ναι και οταν ξεμενει απο RAM ο 8πυρηνος, λογικα θα γεννησει λιγη και δεν θα κολλαει. Αυτο που οι ανταλλακτικαδες που εχουν τα συνεργεια, νομιζουν οτι ειναι μαστορες και γνωριζουν με ξεπερναει. 

Κατω απο 4GB δεν πας, ιδανικα πας σε 6. 2025 εχουμε, οχι 2010 να φτανουν τα 2GB. 

Για μαρκα θα σου πω οτι εχω ακουσει απο lenovo οτι εχουν κακο support σε software. Αν θες κατι πιο premium κοιτα σε Alpine, Sony και Pioneer

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι να τρεξεις ταυτοχρονα google music maps Και καποιες ακομη υπηρεσίες θα δεις τι συμαινει lag....... γενικος σε τετοιες συσκευες πας 4+ ram και κατα προτημηση αρκετα φρεσκο android καθος ειναι κατα 99% απυθανο να παρουν update αργοτερα..... και οπως ξερεις αρκετες υπηρεσιες της google πασχουν στα παλια android λιγο αργοτερα και καθος ειναι αμαξι και δεν ειναι κινιτο και δεν θα το πεταξεις και θα παρεις αλλο παρε
ram 4 η καλυτερα 6 και προφανος οσο ποιο φρεσκο android γινεται...

Δημοσ.

Βασικά, εξαρτάται τι android έχει. Αν είναι 4.4 τότε και τα 2 είναι υπεραρκετά. Από 5 έως 7 θέλει 2 με 4 ram και αν είναι νεώτερο android τότε τα 4 είναι το minimum αλλιώς αντί να οδηγείς θα ασχολείσαι συνέχεια με την οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Digital IQ ειναι φθηνοσειρα κινεζιες. Με 2GB σερνονται και ειδικα με το CarPlay. Το οτι η δουλεια γινεται απο το iPhone δεν σημαινει οτι δεν χρειαζεται η RAM για το Mirroring, κτλ.

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.
6 ώρες πριν, filop είπε

Καλησπερα,λογικα απο εβδομαδα θα βαλω μια οθονη 2din τις εταιριας digital IQ με 2ραμ και 8πυρηνο

το θεμα μου ειναι μηπως εχω θεμα με την ραμ?

ηθελα 4 αλλα μ λεει αυτος δν θα εχω κανενα θεμα καθως ειναι 8πυρηνο

πιο πολυ θα το δουλευω σαν carplay,λιγο μουσικη maps κτλπ

και εναν αλλον που ρωτησα αυτο μ ειπε ακριβως

επισης ειχε και lenovo αλλα μ λεει δν στο συνιστω...digital iq κινεζια ειναι,σαν ποιοτητα κτλπ δν ξερω

αλλα δν νομιζω να ειναι καλυτερη απο lenovo

θα αγόραζες κινητό με 2GB ραμ?

Να το ξεφορτωθεί θέλει και στο πασάρει για καλό.

Δημοσ.

Έχω οθόνη digital IQ 4 χρόνια τώρα, με 4 Gb RAM και android 9. Ισχύουν όλα όσα είπαν οι προηγούμενοι.Αναβάθμιση του android  δεν παίζει. Το lag σε εφαρμογές που για τα χαρακτηριστικά της δεν δικαιολογείται (maps κλπ) είναι εκεί από την 1η μέρα, ούτε που θέλω να σκέφτομαι να είχα και 2 Gb. 2025 έχουμε, πήγαινε σε όσο το δυνατόν νεότερο android  και μεγαλύτερη RAM. Σε κάποια καταστήματα έχουν συνδεμένες οθόνες, αν υπάρχει η δυνατότητα κάτσε και παίξε λίγο πριν αποφασίσεις.

Τα ανωτέρω αφορούν την ίδια την οθόνη. Σαν μέσο προβολής του κινητού (android auto ή carplay) το δοκίμασα μία φορά και αποφάσισα ότι με βολεύει λιγότερο από το lag της οθόνης.

Δημοσ.

Αν μπορείς να πας σε 4 πήγαινε σε 4gb. Πάντως οι συγκεκριμένες οθόνες πράγματι λειτουργούν ικανοποιητικά και στα 2gb αν βέβαια δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

Άλλες οθόνες που έχω δοκιμάσει στα 2gb κατά καιρούς, πράγματι θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, και σε βαριές εφαρμογές θα δυσκολευτουν και θα καθυστερήσουν αρκετά.

Η συγκεκριμένη μάρκα είναι από τις πιο ποιοτικές που θα βρεις. Δεν είναι τοπ αλλά είναι καλύτερες σε σχέση με την άπειρη σαβουρα που κυκλοφορεί. 

Πολύ καλή μάρκα είναι επίσης η junsun αλλά την βρίσκεις μόνο AliExpress.

Η Lenovo δεν έχει καμία σχέση με την ορίτζιναλ lenovo. Χρησιμοποιούν το όνομα για να δημιουργήσουν την εντύπωση της καλής μάρκας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...