rafinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μου έφεραν ένα HP 250 G9 με i3-1215U για να του περάσω windows καθώς αγοράστηκε καινούργιο χωρίς λειτουργικό. Είχα πρόχειρα windows 10 αλλά κατά την εγκατάσταση δεν υπήρχε κέρσορας και δεν λειτουργούσε το touchpad. Έψαξα για drivers αλλά στην επίσημη σελίδα είδα ότι υπάρχουν μόνο για windows 11. Δοκίμασα ένα διαγωνιστικό της hp κατά το boot και είδα ότι εκεί το touchpad λειτουργεί κανονικά. Τώρα κατέβασα windows 11 καθώς σκέφτηκα ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας αλλά και πάλι κατά την εγκατάσταση δεν μου εμφανίζει κέρσορα. Να πω ότι στα windows 10 δοκίμασα ποντίκι usb και δούλευε κανονικά. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος driver που ενεργοποιεί το touchpad; Γνωρίζει κάποιος; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από rafinos
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στην εγκατάσταση μπορεί και να μη σου ενεργοποιεί το touchpad. Προχώρα με usb mouse και αφού μπεις στα windows βλέπουμε. Για το touchpad νομίζω ότι το πακέτο οδηγών είναι αυτό; Λογικά η σελίδα υποστήριξης του λάπτοπ θα είναι αυτήν -> https://support.hp.com/gr-el/drivers/hp-250-15.6-inch-g9-notebook-pc/model/2101383209?sku=9V1E5AT Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από micos000
rafinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, micos000 είπε Στην εγκατάσταση μπορεί και να μη σου ενεργοποιεί το touchpad. Προχώρα με usb mouse και αφού μπεις στα windows βλέπουμε. Για το touchpad νομίζω ότι το πακέτο οδηγών είναι αυτό; Λογικά η σελίδα υποστήριξης του λάπτοπ θα είναι αυτήν -> https://support.hp.com/gr-el/drivers/hp-250-15.6-inch-g9-notebook-pc/model/2101383209?sku=9V1E5AT Το πρώτο που έστειλες δεν έκανε κάτι. Θα δοκιμάσω και άλλους από τους drivers. Ενημέρωση: Τελικά ήθελε τον Intel Serial IO Driver (στα windows 10 ούτε αυτό λειτούργησε). Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα