Nerazzurri Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα σας Θέλω να κάνω μια σύντομη ερώτηση αναφορικά με την αγορά κινητού από ιδιώτη, σχετικά με τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει / οφείλουμε να προσέξουμε για να είμαστε εντάξει. Υποθετικά πως η συσκευή είναι τεχνικά εντάξει, που προφανώς αυτό θα ελεγχθεί. Σχετικά με το κομμάτι της ασφάλειας & νομικά, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε για να είμαστε εντάξει; Έχω ακούσει σχετικά με ιμει ή / και να υπάρχει απόδειξη αγοράς ( αν υπάρχει διαθέσιμη που πολλές φορές δύσκολο ). Ποιες είναι οι ενέργειες αυτές έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Therempant Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 15 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Καλησπέρα σας Θέλω να κάνω μια σύντομη ερώτηση αναφορικά με την αγορά κινητού από ιδιώτη, σχετικά με τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει / οφείλουμε να προσέξουμε για να είμαστε εντάξει. Υποθετικά πως η συσκευή είναι τεχνικά εντάξει, που προφανώς αυτό θα ελεγχθεί. Σχετικά με το κομμάτι της ασφάλειας & νομικά, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε για να είμαστε εντάξει; Έχω ακούσει σχετικά με ιμει ή / και να υπάρχει απόδειξη αγοράς ( αν υπάρχει διαθέσιμη που πολλές φορές δύσκολο ). Ποιες είναι οι ενέργειες αυτές έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Γιατί δύσκολο? Η απόδειξη πρέπει να είναι βασικό κομμάτι. Το θεωρώ ακραίο ότι κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να μην την ζητάει καν κάποιος. 1
Nerazzurri Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, Therempant είπε Γιατί δύσκολο? Η απόδειξη πρέπει να είναι βασικό κομμάτι. Το θεωρώ ακραίο ότι κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να μην την ζητάει καν κάποιος. Από όσα ακούμε, αρκετός κόσμος ισχυρίζεται ότι δεν την έχει διαθέσιμη / την έχασε. Προφανώς σε 'χαλάει' αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι μπορούμε να κάνουμε; Στην άλλη περίπτωση που υπάρχει, υποθέτω κοιτάμε αν διασταυρώνεται το ιμει με τη συσκευή. Μένει κάτι άλλο να ελέγξουμε;
Therempant Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 14 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Από όσα ακούμε, αρκετός κόσμος ισχυρίζεται ότι δεν την έχει διαθέσιμη / την έχασε. Προφανώς σε 'χαλάει' αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι μπορούμε να κάνουμε; Στην άλλη περίπτωση που υπάρχει, υποθέτω κοιτάμε αν διασταυρώνεται το ιμει με τη συσκευή. Μένει κάτι άλλο να ελέγξουμε; Εμένα ένα παλικάρι δεν μου έδινε πχ καν το ιμει για να ελέγξω την εγγύηση. Πλέον οι περισσότερες αγγελίες αναφέρουν ότι είναι από δώρο και δεν υπάρχει, χάθηκε από μετακόμιση κτλ. Γενικά έχει χαθεί η ειλικρίνεια.
koutsis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 58 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Καλησπέρα σας Θέλω να κάνω μια σύντομη ερώτηση αναφορικά με την αγορά κινητού από ιδιώτη, σχετικά με τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει / οφείλουμε να προσέξουμε για να είμαστε εντάξει. Υποθετικά πως η συσκευή είναι τεχνικά εντάξει, που προφανώς αυτό θα ελεγχθεί. Σχετικά με το κομμάτι της ασφάλειας & νομικά, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε για να είμαστε εντάξει; Έχω ακούσει σχετικά με ιμει ή / και να υπάρχει απόδειξη αγοράς ( αν υπάρχει διαθέσιμη που πολλές φορές δύσκολο ). Ποιες είναι οι ενέργειες αυτές έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Η εγγύηση ισχύει και χωρίς απόδειξη. Τη βρίσκει το service από το imei της συσκευής. Τουλάχιστον αυτό ισχύει σε iphone και samsung. Δεν ξέρω αν ισχύει και με τους Κινέζους. Άρα θεωρητικά δεν χρειάζεσαι την απόδειξη...
pp6210 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αν μιλάμε για αγγελίες εδώ, πρώτο κριτήριο είνια να δεις αξιολογήσεις. Γενικά αν καποιος δεν έχει απόδειξη και δεν σου δινει και ΙΜΕΙ να ελεγξεις...πας παρακάτω. εγώ για όποιο κινητό έχω αγοράσει μεταχειρισμένο έχω βρεί απόδειξη και κουτί, άρα ο χρήστης το πρόσεξε λίγο παραπάνω - και πιο συχνά είναι ακριβότερο από άλλες αγγελίες για το ίδιο μοντέλο. Έχει και αυτούς που γράφουν "τελειο", "σε άριστη κατάσταση" αλλά με "μικρό ραγισμα πίσω που δεν επηρρεάζει"... και από τέτοιες αγγελίες θα πήγαινα παρακάτω, έχει φάει πολύ ξύλο το καημενο το κινητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα