fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, MariaLog είπε update : το τεσταρα με το aftterburner μαζι με καποιο παιχνιδακι. καποιες φορες δουλεωαν και τα φαν αλλα καποιες αλλες οχι.. δοκιμασα με το δακτυλο εφερα σβουρα το ανεμιστηρακι και τοτε πηρε μπρος. αρα λογικα και τα 2 μαζι δουλευαν παντα. αλλιως δε θα ξεκιναγε και με το δακτυλο που του εδψσα φορα. λεω να παραγγελιω τα φανς πιο πανω που μου ειπατε, να δοκιμασω καποια στιγμη να τα αλλαξω μονη μ αλλη λυση δε βλεπω . οσο αντεξουν Δοκίμασε και μία την εφαρμογή της asus. Από εκεί θα δεις σίγουρα αν οι ανεμιστήρες δουλεύουν χωριστά ή μαζί.
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, MariaLog είπε οκ θα τη δοκιμασω Αν δεις στην φωτογραφία τώρα που έχω κάρτα με τρεις ανεμιστήρες μου έχει μια επιλογή για τους δύο πλαϊνούς (sides) και τον κεντρικό. Στην προηγούμενη που ήταν με δύο ανεμιστήρες είχε χωριστή ρύθμιση για τον κάθε ένα. Όταν περάσεις το πρόγραμμα θα δεις τι θα σου βγάλει και κάνε τις δοκιμές σου ανάλογα.
MariaLog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου με το που το ξεκινησα, μου εδειχνε οτι ειναι στο 20% τα φανς το πηγα 100, εκανα apply και τπτ.. το ενα ανεμιστηρακι δε κουνιοταν, τεσταρα και με το παιχνιδι, παλι τπτ
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, MariaLog said: με το που το ξεκινησα, μου εδειχνε οτι ειναι στο 20% τα φανς το πηγα 100, εκανα apply και τπτ.. το ενα ανεμιστηρακι δε κουνιοταν, τεσταρα και με το παιχνιδι, παλι τπτ σταματα να σπρωχνεις το φαν ΣΥΝΕΧΕΙΣ για να ξεκινησει αστο να δεις αν θα γυρισει μονο του.αν οχι τοτε εχει εχει αρχισει να χαλαει και εσυ απλα του δινεις ενα μικρο boost για να ξεκινησει που δεν θα πρεπε.αρα αλλαγη
MariaLog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 minute ago, poulinos said: σταματα να σπρωχνεις το φαν ΣΥΝΕΧΕΙΣ για να ξεκινησει αστο να δεις αν θα γυρισει μονο του.αν οχι τοτε εχει εχει αρχισει να χαλαει και εσυ απλα του δινεις ενα μικρο boost για να ξεκινησει που δεν θα πρεπε.αρα αλλαγη οχι δε ξεκιναει μονο του αμα το αφησω, ουτε με το δακτυλο ξεκιναει μερικες φορες.. 1 1
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, MariaLog said: οχι δε ξεκιναει μονο του αμα το αφησω, ουτε με το δακτυλο ξεκιναει μερικες φορες.. αρα πας για αλλαγη. αν ρυθμισεις manual στροφες θα πρεπε να γυρνανε και τα 2. και γενικα ΣΥΝΗΘΩΣ στα περισσοτερα συστηματα τα fan δουλευουν σαν συνολο.πχ μια καρτα γραφικων, ενας server ,σε routers 2
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, MariaLog είπε με το που το ξεκινησα, μου εδειχνε οτι ειναι στο 20% τα φανς το πηγα 100, εκανα apply και τπτ.. το ενα ανεμιστηρακι δε κουνιοταν, τεσταρα και με το παιχνιδι, παλι τπτ Ψάξε να βρεις ανεμιστηρακια γι αυτή την κάρτα και άλλαξε τα. Δεν είναι δύσκολο. 3
haga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, κάνε μία αλλαγή στα φισάκια των ανεμιστήρων. Αυτό θα σου δείξει αν το πρόβλημα είναι στον ανεμιστήρα που δεν δουλεύει ή αν είναι κάπου αλλού. 1
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 20 hours ago, MariaLog said: καταλαβα..σας ευχαριστω για την βοηθεια ! ενημερωσε μας τι εκανες τελικα.
MariaLog Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου On 09/02/2025 at 20:46, poulinos said: ενημερωσε μας τι εκανες τελικα. για την ωρα τα εχω οπως ειναι. ανεβαζω τις στροφες των φαν με το προγραμμα , αλλα μερικες φορες το φανακι δε παιρνει μπροστα και πρεπει να του δωσω ενα σπρωξιμο για να ξεκινησει. θελω να κανω αναβαθμιση εδω και καιρο αλλα οι τιμες ειναι στα υψη , ειδικα στις καρτες γραφικων.. να φανταστεις αυτη ειναι η καρτα που την εβαλα να αντικαταστησω την κανονικη που ειχα και που ξαφνικα δε δειχνει εικονα... απο τεχνικα δε ξερω.. δε θελψ να μπλεξω με ανοιγματα καλωδια φισακια κτλ .. αυτο θα γινει σε εσχατη αναγκη..
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 3 hours ago, MariaLog said: για την ωρα τα εχω οπως ειναι. ανεβαζω τις στροφες των φαν με το προγραμμα , αλλα μερικες φορες το φανακι δε παιρνει μπροστα και πρεπει να του δωσω ενα σπρωξιμο για να ξεκινησει. θελω να κανω αναβαθμιση εδω και καιρο αλλα οι τιμες ειναι στα υψη , ειδικα στις καρτες γραφικων.. να φανταστεις αυτη ειναι η καρτα που την εβαλα να αντικαταστησω την κανονικη που ειχα και που ξαφνικα δε δειχνει εικονα... απο τεχνικα δε ξερω.. δε θελψ να μπλεξω με ανοιγματα καλωδια φισακια κτλ .. αυτο θα γινει σε εσχατη αναγκη.. το να τα αλλαξεις δεν ειναι κατι δυσκολο γενικα. οποτε θα μπορουσες να το κανεις.απο την αλλη ακομα και με ενα fan αν δεν την σκιζεις την καρτα μπορει να μην εχεις καν θεμα ειδικα αν το κουτι εχει καμποσο χωρο και αεριζεται. καποιοι λαδωνουν τα φανακια κτλ αλλα και αυτο λυση αναγκης ειναι. βεβαια αν δεν σε νοιαζει το κανεις. ναι οι καρτες γραφικων ειναι αστα να πανε στις τιμες.σε μια φιλη δυο φορες που αλλαξαμε καρτα ηταν σε black friday που καποια μοντελα επαιζαν πιο χαμηλα σε τιμη χωρις να ειναι τα κορυφαια. η αλλη καρτα που δεν δειχνει εικονα μπορει κατι να εχει καει αλλα δυσκολο να βρεις τι φταιει.πρεπει καποιος να ξερει για να μετρησει και να δει τι εχει γινει.και ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι να αλλαξεις ενα fan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα