Stella72 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Αγορασα ένα ραδιόφωνο από ΗΠΑ και η τάση που χρειάζεται είναι 110v.Αναγκάστηκα πήρα σήμερα ένα μετατροπέα τάσης, μάρκας blow PRT-100.Δυστυχως δεν έχει οδηγίες καθόλου.Εχει πίσω έναν επιλογέα 220v ή 110v.τι πρέπει να βάλω εγώ;Φοβάμαι να κάνω κάτι αν δεν είμαι σίγουρη μην κάνω καμιά ζημιά στο ραδιόφωνο. Επίσης έχει και 2 fuse 110 και 220 v (δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν αυτά κ αν πρέπει να τα πειράξω).Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει κάτι.παρακατω το link https://www.google.com/search?q=prt-100&sca_esv=d15c5ee1369c1e0a&sxsrf=AHTn8zqCADA7nqhPBOJ0GnbyafSvr3fudQ%3A1738963300892&source=hp&ei=ZHmmZ5ucNI2Pxc8P4YuEoQM&oq=prt-100&gs_lp=EhFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocCIHcHJ0LTEwMDIEEAAYHjIEEAAYHjIEEAAYHjIEEAAYHjIEEAAYHjIEEAAYHjIEEAAYHjIGEAAYChgeSLlNUOUNWKlKcAV4AJABAJgBkAGgAeoKqgEEMC4xMbgBA8gBAPgBAZgCEKAC0A2oAg_CAgcQIxgnGOoCwgIHEC4YJxjqAsICChAjGPAFGCcY6gLCAgoQIxiABBgnGIoFwgIEECMYJ8ICCBAAGIAEGLEDwgILEC4YgAQYsQMYgwHCAg4QLhiABBixAxjRAxjHAcICCxAAGIAEGLEDGIMBwgIQEAAYgAQYsQMYQxiDARiKBcICCBAuGIAEGLEDwgIFEAAYgATCAgcQABiABBgKwgIKEAAYgAQYsQMYCsICCBAAGIAEGMsBwgIIEAAYBRgKGB7CAgYQABgIGB7CAgoQABiABBgKGMsBmANK8QV8I8WVe-ag75IHBDUuMTGgB8Y1&sclient=mobile-gws-wiz-hp#vhid=KIlZ3c01Cky3LM&vssid=_cHmmZ-ShFMG_xc8PjaaEsAE_29 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Stella72
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα