LumosMaxima Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο. Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, συμβουλές, ώστε, αν μπορείτε, να με βοηθήσετε να καταλήξω. Με ενδιαφέρουν πληροφορίες ακόμη και για κόστη ασφαλείας (μικτής), σέρβις. Επίσης, είμαι ανοικτός σε παρεμφερείς προτάσεις αν και αυτά τα δύο με τραβάνε. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:22 μμ από LumosMaxima
sakisRho Δημοσ. Κυριακή στις 06:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:48 μμ Kαλησπερα. Παρε οποιο σ αρεσει.Και τα δυο ειναι ωραια αυτοκινητα. Και μια συμβουλη απο μενα. Αν οπως λες σε ενδιαφερουν τα κοστη απ τα σερβις και ασφαλειες,κτλ,τοτε σκεψου και καποιο μεταχειρισμενο για να γλυτωσεις λεφτα 1
james01gr Δημοσ. Κυριακή στις 10:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:49 μμ τα κόστη της ασφάλειας πάνε με βάση αξία αυτοκινήτου όχι της μάρκας. δε νομίζω να έχουν τρομερή διαφορά το ένα από το άλλο. τα service μου φαίνεται στην toyota είναι πιο αραιά αλλά δεν ξέρω τι χρεώνουν. το qq λογικά θα έχει μία λάδια στα 15Κ και στα 30Κ μεγάλο service. να γνωρίζεις όμως πως τα service είναι και θέμα διαπραγμάτευσης και με τον πωλητή. οδήγησέ τα και τα δύο. πιστεύω πως θα βρεις καλύτερο εξοπλισμό στο nissan σε σχέση με το toyota. μπήκα πρόσφατα στο corolla, δεν πέταξα από την χαρά μου μόλις μπήκα μέσα. γνώμη μου επίσης είναι πως τα toyota χάνουν λιγότερο την αξία τους με τον χρόνο πάντα έχει σχέση όμως και η τιμή που θα τα βρεις αλλά και τον κινητήρα που θέλεις.
Hawk_K Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 πμ Θες υβριδικό, κυκλοφορείς μέσα σε πόλη; Αν ναι πάρε το corolla cross. Αν όχι πάρε το QQ.
minim3 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Μπορεις να περιγραψεις για τι χρηση το θες? Γενικα χωρους το corolla cross υστερει πολυ για C-SUV, ειδικα πορτ μπαγκαζ. Αν το θες αποκλειστικα για οδηγηση μεσα σε κινηση και εχεις υψος ενα μετρο και ενα μιλκο ειναι η καλυτερη επιλογη. αμεσα συγκρισιμο με το e-power qashqai το οποιο παιζει γυρω στα 40 χιλ για καταναλωση εντος πολεως. Αν θες χωρους (για οικογενεια) και γενικα δεν θα το οδηγας μεσα στην πολη τοσο πολυ, τοτε το απλο το qashqai ειναι ισως καλυτερο. Και παλι σχετικο γιατι οι περισσοτεροι δεν κανουν αποσβεση ποτε τα παραπανω λεφτα που εδωσαν για υβριδικο. Αλλα, πηγαινε και κανε test drive και τα δυο και δες τα απο κοντα. Μονο εσυ ξερεις τις πραγματικες σου αναγκες. Και τα δυο ειναι πολυ καλα αμαξια, αλλα με διαφορετικη φιλοσοφια/σκοπο χρησης.
ilias78 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή κ εγώ σκέφτομαι για το qashqai, με προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι ψάχνει να βρει νέα συνεργασία μετά το ναυάγιο με τη honda. Δηλαδή αν δεν βρουν τι γίνεται? Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ilias78
dpolal Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Επειδή κ εγώ σκέφτομαι για το qashqai, με προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι ψάχνει να βρει νέα συνεργασία μετά το ναυάγιο με τη honda. Δηλαδή αν δεν βρουν τι γίνεται? Αν δεν τα καταφέρουν στην χειρότερη περίπτωση θα κλείσουν. Μετά θα μείνεις με ένα αυτοκίνητο που κατά πάσα πιθανότητα θα το παντρευτείς για πάντα και μετά από κάποια χρόνια θα έχεις θέματα να βρείς ανταλλακτικά. Τραβηγμένο σενάριο αλλά το έχουμε δεί να συμβαίνει στο παρελθόν.
PSYHAS Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες https://lanoticiadigital.com.ar/news-en/nissans-bold-move-ditching-honda-to-chase-a-game-changing-ev-partner/121351/ https://www.thedrive.com/news/nissan-wants-a-merger-of-equals-with-honda-or-no-deal Δε νομίζω να κλείσει εντελώς, αλλά με το νέο τοπίο της ηλεκτροκινησης όπως διαμορφώνεται, αναγκαστικά όλοι πρέπει να προσαρμοστούν. Είπαν οι Γιαπωνέζοι μήπως και τα βρουν μεταξύ τους, για να χτυπήσουν την Toyota και τους Κινέζους. Προφανως η Honda μάλλον ήθελε να τους υποβαθμίσει
zio10 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, dpolal είπε Αν δεν τα καταφέρουν στην χειρότερη περίπτωση θα κλείσουν. Μετά θα μείνεις με ένα αυτοκίνητο που κατά πάσα πιθανότητα θα το παντρευτείς για πάντα και μετά από κάποια χρόνια θα έχεις θέματα να βρείς ανταλλακτικά. Τραβηγμένο σενάριο αλλά το έχουμε δεί να συμβαίνει στο παρελθόν. Για να φτάσει στο σημείο να μη βρίσκει ανταλλακτικά νομίζω θα περάσουν δεκαετίες.
minim3 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες μιλαμε για την τριτη μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ιαπωνιας. Που εχει μεσα ποσοστο και η renault. Αν σε ενδιαφερει το qashqai τωρα, παρτο αφοβα. Με τις εκπτωσεις που δινει ειναι πολυ καλη προσφορα. Ο κινητηρας και πολλα αλλα μηχανικα μερη ειναι κοινα με renault, οποτε δεν τιθεται θεμα ανταλλακτικων. Υπαρχουν και τα ΟΕΜ, οποτε δεν θα στερεψει ποτε. Η κινηση συγχωνευσης με Honda, ποτε δεν εβγαζε νοημα εξ'αρχης. Αν δεν βρει αλλο επενδυτη, απλα θα μειωσει παραγωγη και θα κλεισει εργοστασια. Κατι που ηδη κανει και η VW πχ. στην Κινα. Να κλεισει ουτε καν, απλα πυροβολησαν τα ποδια τους γιατι σταματησαν να βγαζουν με diesel κινητηρες. Οπως την πατησαν και πολλοι αλλοι με αυτες τις βλακειες μαρκετιν.
ilias78 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 11 λεπτά πριν, minim3 είπε Ο κινητηρας και πολλα αλλα μηχανικα μερη ειναι κοινα με renault, οποτε δεν τιθεται θεμα ανταλλακτικων. Υπαρχουν και τα ΟΕΜ, οποτε δεν θα στερεψει ποτε. Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό? Γενικά βγάζουν προβλήματα?
minim3 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Υπαρχει ενα ερωτηματικο για το αυτοματο κιβωτιο e-CVT αν θα βγαλει θεματα στο περασμα του χρονου, αλλα μεχρι στιγμης οχι. Βεβαια μπορεις να το παρεις χειροκινητο εναλλακτικα. Κατι αλλο δεν εχω ακουσει. Βεβαια εξαρταται και τον χρηστη. Αν προσεχεις, οδηγας σχετικα ηρεμα, αλλαζεις τα λαδια συχνα και δεν οδηγας σαν ορκ δεν νομιζω να βγαλει καποιο θεμα. Αυτο γενικα το λεω για ολα τα αμαξια. Γενικα εχει καλη αισθηση οδηγησης και ποιοτητα κυλησης. Φυσικα καλυτερα να πας να το δεις απο κοντα, γιατι στον καθενα κανουν κλικ αλλα πραγματα .
Vasilisxd Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες On 07/02/2025 at 23:21, LumosMaxima said: Επίσης, είμαι ανοικτός σε παρεμφερείς προτάσεις αν και αυτά τα δύο με τραβάνε. Έχεις δικό χώρο στάθμευσης ? Σε ενδιαφέρει και Ηλεκτρικό ?
tzotzo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 hours ago, dpolal said: Τραβηγμένο σενάριο αλλά το έχουμε δεί να συμβαίνει στο παρελθόν. με ποια εταιρεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα