plebo_baggins Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα! Το Microsoft Wired 200 v1.0 του 2007 😁 που έχω έφτασε πλέον σε σημείο να μην στέκονται πολύ καλά τα ποδαράκια του.. Ρίχνοντας μια ματιά για κάτι οικονομικό συνάντησα το Turbo-X Nemesis Gaming NK90 με (ανώνυμα) brown switches, και φαίνεται αρκετά οκ από τα γουέμπς. Κατέχει ή έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο ή κάτι άλλο από την Turbo-X; Αξίζουν τα προϊόντα της εταιρείας ή θα χρειαστεί αλλαγή σε μερικούς μήνες;
fmarkos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, plebo_baggins είπε Καλησπέρα! Το Microsoft Wired 200 v1.0 του 2007 😁 που έχω έφτασε πλέον σε σημείο να μην στέκονται πολύ καλά τα ποδαράκια του.. Ρίχνοντας μια ματιά για κάτι οικονομικό συνάντησα το Turbo-X Nemesis Gaming NK90 με (ανώνυμα) brown switches, και φαίνεται αρκετά οκ από τα γουέμπς. Κατέχει ή έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο ή κάτι άλλο από την Turbo-X; Αξίζουν τα προϊόντα της εταιρείας ή θα χρειαστεί αλλαγή σε μερικούς μήνες; Υπάρχουν επιλογές πολύ καλύτερες από TurboX σε αυτά τα χρήματα. Γιατί δεν αγοράζεις το ίδιο; Εγώ σ αυτά τα χρήματα θα αγόραζα αυτό εδώ πάντως. Αν θες και τα αριθμιτικά πλήκτρα με 4€ παραπάνω αυτό το trust είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία με μηχανικά πληκτρολόγια, εγώ το έχω στο πατάρι γιατί το βράδυ ειδικά ακούγεται πολύ. Γύρισα σε μεμβράνης για να μην ξυπνάω την κόρη μου αν είμαι αργά στο pc. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από fmarkos
plebo_baggins Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 35 λεπτά πριν, fmarkos είπε Υπάρχουν επιλογές πολύ καλύτερες από TurboX σε αυτά τα χρήματα. Γιατί δεν αγοράζεις το ίδιο; Εγώ σ αυτά τα χρήματα θα αγόραζα αυτό εδώ πάντως. Αν θες και τα αριθμιτικά πλήκτρα με 4€ παραπάνω αυτό το trust είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία με μηχανικά πληκτρολόγια, εγώ το έχω στο πατάρι γιατί το βράδυ ειδικά ακούγεται πολύ. Γύρισα σε μεμβράνης για να μην ξυπνάω την κόρη μου αν είμαι αργά στο pc. Είχα ξαναψάξει για το ίδιο αλλά δεν το είχα βρει κάπου (μόνο τη λευκή έκδοση είδα μόλις).. Εντελώς τυχαία είχα χρησιμοποιήσει για μερικά λεπτά ένα corsair k70/75 με blue switches και το σιχάθηκα απο θόρυβο, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό το μηχανικό και για μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια σκέφτηκα να μήπως να τα κοιτάξω. Απ'ότι έχω καταλάβει, τα brown switches θεωρούνται ήσυχα και γι'αυτο είπα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο Turbo-X μιας και τα έχει, και φάνηκε καλό αισθητικά. Το numpad δεν το αποχωρίζομαι!! 😄 Ενδιαφέρον τοTrust , θα το τσεκάρω καλύτερα. Ευχαριστώ! 👌
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα