Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
On 15/04/2025 at 18:43, fabiawrc said:

Εχω ατομικη επιχειρηση και εχω δηλωσει για το σπιτι μου, 1 μηνα μετα ειναι ακομα σε φαση αξιολογησης.Η nova δεν προχωραει το συμβολαιο και περιμενει το κουπονι.33 ευρω για 1gbps ειναι πολυ καλα με το κουπονι χωις παει 41.

Καλό Μάιο θα έλεγα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω τα εξής θέματα:

1) σκέφτομαι να μεταβώ σε inalan από HCN, αλλά
- ενώ έχει κουτί οπτικής σε διπλανή πολυκατοικία
- στον "χάρτη" του προγράμματος gigabit voucher δεν εμφανίζεται ως επιλογή σε καμία πολυκατοικία, σε αντίθεση με εκείνο της HCN, οπότε δεν είναι "επιλέξιμη" η υποδομή τους.
- μπορώ παρόλαυτά να εκδώσω voucher και να το χρησιμοποιήσω σε εταιρεία που δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμη στον χάρτη;

2) Για να πάρω το voucher, υποβάθμισα τη ταχύτητά μου στην hcn αυτόν τον μήνα
- όμως η inalan με συμβουλεύει να δηλώσω πως πρόκειται για νέα σύνδεση, ώστε να μη χρειαστούν συνοδευτικά έγγραφα κ να μην χρειαστεί να περιμένω ένα μήνα για το κουπόνι
- έτσι όμως δεν μπορώ να επιλέξω και τον αριθμό του σταθερού μου τηλεφώνου, αφού υποτίθεται προορίζεται για νέα σύνδεση
- και στη πράξη, θα ήταν ψεύδος, αν στους Ορους κ Προυποθέσεις (πριν την έκδοση του κουπονιού) δηλώσω πως δεν έχω σύνδεση άνω των 100mbps... βέβαια με την υποβάθμιση δεν έχω, αλλα δεν έχει εκδοθεί ακόμη σχετικός λογαριασμός, αφού έγινε μόλις 2 Ιούνη.

...φοβάμαι ότι ο "πονηρός" τρόπος πρόωρησς απόκτησης του κουπονιου, δημιουργήσει προβλήματα στη χρήση/μεταφορά του σταθερού αριθμού ή άλλα.

τί λέτε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

στους όρους και προϋπ. λέει το παρακάτω:
Δεν διαθέτω ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ονομαστική ταχύτητα download μεγαλύτερη των 100 Mbps *

αυτή την στιγμή έχω 200αρα στο όνομα μου (δεν είχα χρησιμοποιήσει το voucher), την οποία θα μεταβιβάσω στην αδερφή μου που θα μείνει στο σπίτι.
εγώ πάω σε νέα διεύθυνση όπου θα μπει και νέα γραμμή στο όνομά μου.

Κάνω πρώτα την μεταβίβαση και μετά βγάζω το voucher ή το παραβλέπω;

Δημοσ.

Κάνεις πρώτα μεταβίβαση διότι σε άλλη περίπτωση είναι σίγουρο ότι καταρχήν θα ολοκληρωθεί η αίτηση αλλά θα ακυρωθεί το voucher μόλις προσχωρήσεις για την ενεργοποίηση της σύνδεσης με οποιονδήποτε πάροχο.

Κανονικά αν έχεις ήδη το voucher (ασχέτως αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι) πρέπει να το ακυρώσεις και αφού κάνεις την μεταβίβαση να προβείς σε έκδοση νέου. Αλλά αυτό μπορεί να έχει αλλάξει και να μην χρειάζεται, πρέπει να το ρωτήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...