ChrisAce Δημοσ. Δευτέρα στις 07:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:02 μμ @matrixxx Δεν ξέρω τι γίνετε στην περίπτωση που δεν "εξαργυρωθεί" εντός τις ημερομηνίας ισχύος του, εμένα παράδειγμα λήγει τον 11ο/2025 αν θυμάμαι καλά. Μήπως αναφέρεται αυτή η παράμετρος σε κάποιο faq στο site του gigabit voucher, δεν έχω ιδέα. Τώρα το 80 ευρώ περισσότερο να πληρώνει κάποιος ωφελούμενος με το voucher δεν προκύπτει από πουθενά. Ίσως υπολόγισες κάτι λάθος. Το voucher σε επιδοτεί με 200 ευρώ συνολικά. Δεν επιδοτεί τους παρόχους αλλά εσένα στην ουσία. Οι πάροχοι θα εισπράξουν κανονικά τα 200 ευρώ επιδότησης είτε αφορά 12μηνα συμβόλαια είτε 24μηνα, σαν να τα πλήρωνες εσύ, δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον, να αναφέρεται πουθενά ότι τους δίνει λιγότερα ή περισσότερα χρήματα. Ίσως μόνο να βγαίνουν κερδισμένοι πιο πολύ οι πάροχοι αν οι τιμές τους πριν το voucher είναι σαν τις εκπτώσεις στην Ελλάδα.. αρκετές μέρες πριν ανεβάζουν τις αρχικές τιμές των προϊόντων, ώστε τις μέρες των εκπτώσεων να επανέρχονται στις κανονικές τους τιμές και εσύ να πιστεύεις ότι τα αγόρασες με έκπτωση. 😁 @Thresh Δεν νομίζω να κάνουν ζημιά σε κανέναν, δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που κάνει ζημιά μια επιδότηση 200 ευρώ. Μπορώ να σκεφτώ όμως λόγους που κάποιος θα βάλει οπτική λόγω του voucher αλλιώς θα προσπέρναγε. Ίσως βέβαια και να μην έχω σκεφτεί κάποιους παραμέτρους και να βγάζω αυτό το συμπέρασμα για αν κάνει ζημιά ή οχι το voucher.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ 58 minutes ago, ChrisAce said: Δεν νομίζω να κάνουν ζημιά σε κανέναν, Κάνει ζημιά σε αυτούς που δεν δικαιούνται Voucher, είτε επειδή είχαν πάρει το SFBB είτε επειδή είχαν ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps, γιατί εξαιτίας του οι αχόρταγοι πάροχοι δεν ρίχνουν τις τιμές ώστε να έχουν το μέγιστο δυνατό κέρδος με το κουπόνι. Κάποιοι κιόλας (Cosmote) έβαλαν τον Αύγουστο +3 ευρώ εντελώς "τυχαία" μόνο στα προγράμματα που δέχονται επιδότηση! Ταυτόχρονα με την εκκίνηση του προγράμματος θυμήθηκαν να κόψουν και την μέχρι πρότινος δωρεάν ενεργοποίηση για να μασουλήσουν άλλα 50 ευρώ ευρώ. Ίσως να έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είχαν πέσει από πέρσι οι τιμές που βλέπουμε στα sites ("τιμοκαταλόγου" δλδ) μπορεί και περισσότερο από τα 6-8 ευρώ που προσφέρει το Gigabit Voucher. Να υπενθυμίσω ότι από πέρσι είχαμε τις εκπτώσεις χονδρικής σε συνδέσεις "όγκου", για τις οποίες δεν ίδια καμμία πτώσει στην λιανική και τώρα τρέχει διαβούλευση για την γενικότερη μείωση τιμών χονδρικής. Να δούμε πότε θα περάσουν στην λιανική αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα