Προς το περιεχόμενο

κουπονι Gigabit Voucher

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jkoukos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν με αφήνει να κάνω αίτηση..Μάλλον δεν είναι διαθέσιμη η πολυκατοικία μου... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ?Είμαι σε ενοίκιο αν παίζει κάποιο ρόλο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2025 στις 3:28 ΜΜ, jkoukos είπε

Ο πρώτος ιδιοκτήτης οποιουδήποτε διαμερίσματος κάνει σχετικό αίτημα σύνδεσης στον πάροχό του. Θα έρθει καταρχήν ο πάροχος δικτύου (αυτός που έχει αναλάβει την περιοχή) και υποχρεωτικά θα κάνει εργασίες εγκατάστασης υποδομής οπτικών ινών σε όλη την οικοδομή, μέχρι τον κοινόχρηστο χώρο κάθε ορόφου, τοποθετώντας από έναν οπτικό κατανεμητή.

ξεχασα να σε ρωτησω, αυτες τις εργασιες ποιος τις πληρωνει?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Δεν υπάρχει παγίδα σε αυτό όμως?Εννοώ όταν τελειώσουν τα 2 χρόνια συμβόλαιο πχ με 300 mbps κ 25€ μετά η τιμή θα ανέβει πολύ φαντάζομαι..Οπότε αν θες να πας στα 100 mbps, θα πιαστεί υποβάθμιση στη γραμμή κ θα πληρώσεις τέλη..Στη Vodafone τουλάχιστον που ήθελα να πάω από 50 σε 24,μου χρέωσαν τέλη γι αυτό το λόγο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δεν υπάρχει παγίδα σε αυτό όμως?Εννοώ όταν τελειώσουν τα 2 χρόνια συμβόλαιο πχ με 300 mbps κ 25€ μετά η τιμή θα ανέβει πολύ φαντάζομαι..

Η τιμη μπορει να ανεβει και στη διαρκεια της διετιας, συνηθισμενο φαινομενο. Οποιαδηποτε στιγμη σου αλλαζουν τους ορους και εχεις μερικες μερες προθεμια να υπαναχωρησεις αν δε συμφωνεις.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Η τιμη μπορει να ανεβει και στη διαρκεια της διετιας, συνηθισμενο φαινομενο.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ναι! Σε προγράμματα επιδότησης όπως στο παρόν θέμα ή παλαιότερα στο SFBB, όχι καθώς όλο το 24μηνο υποχρεωτικά παραμένει ίδια η τιμή του παγίου.

11 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δεν υπάρχει παγίδα σε αυτό όμως?Εννοώ όταν τελειώσουν τα 2 χρόνια συμβόλαιο πχ με 300 mbps κ 25€ μετά η τιμή θα ανέβει πολύ φαντάζομαι.

Αυτό ανέκαθεν ίσχυε σε όλες τις συνδέσεις και προγράμματα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των ταχυτήτων σύνδεσης και του αριθμού των συνδρομητών, η διαφορές είναι ελάχιστες. Για παράδειγμα σήμερα (εντάξει με το voucher) με 300άρα FTTH πληρώνω σχεδόν τα ίδια με έναν χρόνο πριν και 100άρα FTTH ή 2 χρόνια πριν με 50άρα VDSL ή 6+ χρόνια πριν με 24άρα ADSL. Μετά από 2 χρόνια βλέπεις ποιες τιμές θα παίζουν τότε ή/και ποια προσφορά θα έχεις από τον πάροχο και πράττεις ανάλογα.

11 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Οπότε αν θες να πας στα 100 mbps, θα πιαστεί υποβάθμιση στη γραμμή κ θα πληρώσεις τέλη..Στη Vodafone τουλάχιστον που ήθελα να πάω από 50 σε 24,μου χρέωσαν τέλη γι αυτό το λόγο!

Σε Cosmote ουδέποτε ίσχυε αυτό. Σε Vodafone ναι παλαιότερα  και μάλιστα έτυχε να πληρώσω μια φορά για ανανέωση στο ίδιο πρόγραμμα 5€. Ωστόσο το έχει καταργήσει και στον σημερινό επίσημο τιμοκατάλογο έχει ποσό υποβάθμισης μόνον στα 3P πακέτα με την TV. Ωστόσο σε όλους, στον επίσημο τιμοκατάλογο, όταν αλλάζεις τεχνολογία εκατέρωθεν (ADSL, VDSL, GPON) και ειδικά όταν η υπηρεσία είναι μέσω χοντρικής,  τότε προβλέπεται κάποιο ποσό που καλύπτει μέρος του κόστους που το λαμβάνει ο πάροχος δικτύου, αλλά συνήθως (ανάλογα την περίπτωση) το απορροφούν οι πάροχοι υπηρεσιών.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία. Έχω 200αρα γραμμή λήγει σε ένα μήνα και μίλησα με τον ΟΤΕ για ανανέωση και 500αρα fiber.

Απέκτησα κουπόνι 3 βδομαδες πριν. Ο ΟΤΕ μου είπε πως το κουπόνι δεν ισχύει για 500αρα γραμμή, αληθεύει αυτό ή όχι;

Δημοσ.

Το κουπόνι είναι για ταχύτητες έως 100, που θα αναβαθμιστουν σε >300. 

13 λεπτά πριν, toples50 είπε

Παιδιά έχω μια απορία. Έχω 200αρα γραμμή λήγει σε ένα μήνα και μίλησα με τον ΟΤΕ για ανανέωση και 500αρα fiber.

Απέκτησα κουπόνι 3 βδομαδες πριν. Ο ΟΤΕ μου είπε πως το κουπόνι δεν ισχύει για 500αρα γραμμή, αληθεύει αυτό ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, toples50 είπε

Το κουπόνι που έβγαλες δεν μπορεί να εξαργυρωθεί διότι απλά έχεις αυτή την στιγμή σύνδεση μεγαλύτερη των 100Mbps, που είναι το όριο του προγράμματος ώστε να αναβαθμισθείς σε μεγαλύτερη ταχύτητα με το κουπόνι.

Επεξ/σία από jkoukos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...