Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε

Iphone 12, 13, 15 όλα τα pro max. Δεν είχα ποτέ μικρά. Από call drops (cosmote δεν φταίει το δίκτυο), παγόματα οθόνης στο 15 που μόνο με reboot έφτιαχνε. App crashes. Το κινητό πάντα και οι εφαρμογές στις τελευταίες τους εκδόσεις. Γενικά και άλλα. Και μετά η λίστα με τα features που ποτέ δεν φτάνουν σε εμάς (AI έστω για πλάκα. Siri ελληνικά, satellite call, πήρα garmin in reach επειδή δεν το έδιναν άλλο). Την μπαταρία πως έχεις 2 και χρόνια 90%,το 15 pro max σε 1 έφτασε 91. 

Σε όλα αυτά τα iPhone είχες προβλήματα? Όσα περιγράφεις τα έχω δει μόνο στο iPhone 6 προσπαθώντας να το λειτουργήσω το 2025... σε iPhone 11 και μετά που έχω στη κατοχή μου έχω αναγκαστεί να κάνω reboot γιατί κόλλησε μόνο 1 φορά. Και η μπαταρία στο 14 pro max έχει φτάσει στο 87% από την μέρα της κυκλοφορίας τους και αυτό από ένα καλοκαίρι που δεν πρόσεχα τόσο την φόρτιση του. (πάντα το βάζω να φορτίζει όταν είναι 20-30% και το αφήνω το πολύ μέχρι το 90% και ποτέ δεν το αφήνω στη φόρτιση το βράδυ).

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε

Iphone 12, 13, 15 όλα τα pro max. Δεν είχα ποτέ μικρά. Από call drops (cosmote δεν φταίει το δίκτυο), παγόματα οθόνης στο 15 που μόνο με reboot έφτιαχνε. App crashes. Το κινητό πάντα και οι εφαρμογές στις τελευταίες τους εκδόσεις. Γενικά και άλλα. Και μετά η λίστα με τα features που ποτέ δεν φτάνουν σε εμάς (AI έστω για πλάκα. Siri ελληνικά, satellite call, πήρα garmin in reach επειδή δεν το έδιναν άλλο). Την μπαταρία πως έχεις 2 και χρόνια 90%,το 15 pro max σε 1 έφτασε 91. 

Έχω πάρει τα iPhone 6s, SE 2016, 11 pro max, 12, 13 και 15. Πραγματικά δεν έχω βρει κανένα κόλλημα, bug ή battery drain. Εκτός από τις 1-2 βδομάδες μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις.

Ίσως να οφείλεται και στο ότι έχω κρατήσει το κινητό "καθαρό" και εγκαθιστώ μόνο ότι πραγματικά χρειάζομαι. Μόνο προγράμματα επί πληρωμή και μόνο αν αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δε μαζεύουν δεδομένα ή μαζεύουν μόνο για σκοπούς βελτίωσης του προϊόντος. Έχω και  λίγες εξαιρέσεις πχ Viber. 

Σε κάθε περίπτωση το κάθε λειτουργικό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του και το να γίνει το θέμα VS δε θα βοηθήσει κανένα. Το άρθρο αναφέρεται σε όσους θέλουν να πάνε σε iOS.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε

Σε 15 Pro δεν είχα θέματα με την 18. Στην 17 μου είχε τύχει drop call  στον ένα πάροχο (dual eSim). 
Η αλήθεια είναι ότι κάνω ελαφριά χρήση.
Με 17 είχα και κάποια θεματάκια στο WiFi αλλά τα είχα και στο Windows laptop και δεν ξέρω αν είχε θέματα το iOS. Όταν άλλαξα router έστρωσε παντού και το απέδωσα εκεί.

Παίζει να φταίει κάποιος συνδυασμός Settings ή κάποια εφαρμογή που στο κάνει. 

Μπαταριά μετά από περίπου  15 μήνες (αγορά Νοέμβριο 23) είμαι 97% με 270 κύκλους. Παίζει ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας

Εγώ πχ έχω το iPad συνήθως για content consumption και casual gaming. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Chocobo είπε

Μια συσκευή στα 500-600€ με 6.1 οθόνη ή και λίγο μικρότερη  , 120hz και άνω του μετρίου μπαταρία.

Για μένα περισσότερο σημαντικό να έχει 120hz οθόνη απο Α18 chip. Το 13pro max που έχω ακόμα αλλά και το 11 που έχω αφήσει στο παιδί τρέχουν νεράκι.Οπότε προτιμούσα να έχει πιο παλιό cpu και καλύτερο refresh rate.

Απο την άλλη αν έβαζε 120hz οθόνη σε αυτό θα ήταν τεράσια τρικλοποδιά για τα απλά 16ρια....

Δεν παίζει το 11 να τρέχει νεράκι . Για πολύ απλή χρήση ναι αλλά όχι παραπάνω . Είχα χρησιμοποιήσει συσκευή με α13 και ήταν σχεδόν unusable 

3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Σε 15 Pro δεν είχα θέματα με την 18. Στην 17 μου είχε τύχει drop call  στον ένα πάροχο (dual eSim). 
Η αλήθεια είναι ότι κάνω ελαφριά χρήση.
Με 17 είχα και κάποια θεματάκια στο WiFi αλλά τα είχα και στο Windows laptop και δεν ξέρω αν είχε θέματα το iOS. Όταν άλλαξα router έστρωσε παντού και το απέδωσα εκεί.

Παίζει να φταίει κάποιος συνδυασμός Settings ή κάποια εφαρμογή που στο κάνει. 

Μπαταριά μετά από περίπου  15 μήνες (αγορά Νοέμβριο 23) είμαι 97% με 270 κύκλους. Παίζει ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας

Εγώ πχ έχω το iPad συνήθως για content consumption και casual gaming. 

Είσαι γενικά ικανοποιημένος από τη συσκευή ; Το 15 pro πρέπει να είναι το χειρότερο iPhone που έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν ήταν καθόλου smooth 

• Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε

Χρειάζεται να κάνεις και hard reset σε τακτά διαστήματα.Νομιζω πως βοηθάει να λυθούν πολλά θέματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Δεν παίζει το 11 να τρέχει νεράκι . Για πολύ απλή χρήση ναι αλλά όχι παραπάνω . Είχα χρησιμοποιήσει συσκευή με α13 και ήταν σχεδόν unusable 

Τρέχει νεράκι ναι. Απλή χρήση κάνει η συντριπτική πλειοψηφία. 
Unusable για σένα που προφανώς κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο που η πλειονότητα δεν..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Είσαι γενικά ικανοποιημένος από τη συσκευή ; Το 15 pro πρέπει να είναι το χειρότερο iPhone που έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά δεν ήταν καθόλου smooth 

Δεν είχα κάποιο άλλο πιο πριν για να κάνω άμεση σύγκριση. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι που να σιχτιρίζω , αν έπρεπε να πάει ακόμα καλύτερα δεν ξέρω. Το μόνο μεγάλο παράπονο μου είναι τα contacts σε σχέση με Samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2025 στις 10:33 ΜΜ, svartevarg είπε

Πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη αυτονομία.
Και τα 60hz παλεύονται αν το έχει κανείς για βασική, καθημερινή χρήση.

Για  ~€500 είναι λίγο κάπως τα 60Hz εν έτη 2025.

Επεξ/σία από HeimerSwag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...