Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, enlightened είπε

Η τελευταία φορά που η Apple πούλησε κάτι που δεν είχε retina display ήταν πριν 8 χρόνια, με το MacBook Air του 2017 (που ουσιαστικά ήταν ένα μικροσκοπικό spec bump του MacBook Air 2015)

Άρα χοντρά την τελευταία δεκαετία όλες οι οθόνες σε όλο το lineup διαθέτουν retina display. 

Ωραία thanks αυτό με ενδιαφέρει οπότε πολύ καλό τηλ για 500 ευρώ είναι μια χαρά 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gamer73 είπε

Retina display θα είναι αυτό?

Σε αυτά τα χρήματα εννοείται θα έχει retσίna display! 

Λοιπόν εγώ επειδή έπρεπε να αλλάξω συσκευή (είχα το pixel 6a) το περίμενα... Όμως 600 ευρώ δύσκολα τα δίνεις + η 6,1 οθόνη που είχα και στο pixel άρχισε να γίνεται πολύ μικρή όταν ξεκινάει η πρεσβυωπία 😛

Επίσης ρε γμτ αν εξαιρέσεις τον καλό επεξεργαστή (που είχαν και τα προηγούμενα SE) τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και σε συσκευές (σε προσφορά) στα 300 ευρώ το πολύ... 

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.

Στα 500 ευρω τελικη χωρις επιδοτησεις , στην Ελλαδα  θα σπασει  ταμεια .

8 ώρες πριν, whoever81 είπε

Την λες και ύπαρκτη...$300. $800 κυκλοφόρησε το 16

Second Hand απο ινσομνια , αβαδιστο , αγραντζουνιστο  του κουτιου , 99 % υγεια και με σκληρο παζαρι και ας

γραφει ο πωλητης οχι παντζαρια .

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xemis είπε

Κοψοχρονια το δίνουν!

θα το πάρω!

πόσο πιο φτηνά να το δώσουν , 

1 ώρα πριν, mants118 είπε

Σε αυτά τα χρήματα εννοείται θα έχει retσίna display! 

Λοιπόν εγώ επειδή έπρεπε να αλλάξω συσκευή (είχα το pixel 6a) το περίμενα... Όμως 600 ευρώ δύσκολα τα δίνεις + η 6,1 οθόνη που είχα και στο pixel άρχισε να γίνεται πολύ μικρή όταν ξεκινάει η πρεσβυωπία 😛

Επίσης ρε γμτ αν εξαιρέσεις τον καλό επεξεργαστή (που είχαν και τα προηγούμενα SE) τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και σε συσκευές (σε προσφορά) στα 300 ευρώ το πολύ... 

όχι , τέτοια κάμερα δεν έβρισκες σε τόσο φτηνά τηλέφωνα , ακόμα και τα προηγούμενα se ειχαν καλυτερη καμερα απο τηλεφωνα σε αυτεσ τιμεσ , τετοια ποιοτητα κατασκευησ δεν βρισκεισ τετοια θονη δεν βρισκεισ 

1 ώρα πριν, nepomuk είπε

Second Hand απο ινσομνια , αβαδιστο , αγραντζουνιστο  του κουτιου , 99 % υγεια και με σκληρο παζαρι και ας

σου έχει τύχει πωλητησ που λέει όχι παζάρια να μην το εννοεί ? 

12 ώρες πριν, svartevarg είπε

Πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη αυτονομία.
Και τα 60hz παλεύονται αν το έχει κανείς για βασική, καθημερινή χρήση.

μια χαρά είναι τα 60 hertz σε τηλέφωνο με καινούριο καλό chipset 

• Like 7
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

όχι , τέτοια κάμερα δεν έβρισκες σε τόσο φτηνά τηλέφωνα , ακόμα και τα προηγούμενα se ειχαν καλυτερη καμερα απο τηλεφωνα σε αυτεσ τιμεσ , τετοια ποιοτητα κατασκευησ δεν βρισκεισ τετοια θονη δεν βρισκεισ

Ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι άνθρωποι (οι οποίοι εντάσσονται στην κατηγορία του μέσου χρήστη) πρακτικά δεν θα χρειαστούν τις άλλες κάμερες πέρα από τη βασική. Και εννοείται υπάρχουν και advanced χρήστες οι οποίοι επίσης θα αρκεστούν στη βασική κάμερα και πιθανόν να μην χρειαστεί να κάνουν ποτέ χρήση των υπολοίπων ακόμα και για ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά τους
Οι φωτογράφοι στο επάγγελμα σίγουρα θα δώσουν πολλά παραπάνω για σοβαρό εξοπλισμό.
Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία ως χόμπι ή είναι influencers και bloggers, πιθανόν να τους βολεύουν οι επιπλέον κάμερες γιατί δεν θα πάρουν τον ακριβό εξοπλισμό των επαγγελματιών φωτογράφων.

30 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

μια χαρά είναι τα 60 hertz σε τηλέφωνο με καινούριο καλό chipset 

Προσωπικά το scroll σε 60 hertz μια χαρά μου φαίνεται στα τελευταίας γενιάς τηλέφωνα. Δεν είδα καθυστέρηση ή hiccups.

13 ώρες πριν, AtiX είπε

Μακάρι να είχε το καλούπι του mini και μπαταρία νέου τύπου ώστε να αυξανόταν η διάρκεια της…

Πιστεύω ότι ακόμα και τώρα θα έχει πολύ καλή αυτονομία .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nepomuk είπε

... εκτός όταν πουλάμε εμείς... Εκεί είμαστε κάθετοι! Σαν δεν ντρέπονται να μας κάνουν αυτά που κάνουμε...😆 

Στο θέμα: η συσκευή είναι πολύ καλό deal.  Είναι ποιοτική κατασκευή με πολύ σύγχρονο εσωτερικό. Σίγουρα η οθόνη και η μπαταρία θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά για να επιτύχουν καλύτερη τιμή από κάπου πρέπει να κόψουν. Στα 500€ δύσκολα βρίσκεις κινητό που να παίρνει αναβαθμίσεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,  από άλλο κατασκευαστή, και για τόσα χρόνια όσα δίνει η Apple.

Να θυμίσω εδώ ότι το iPhone 6s του 2015 πήρε τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας το 2023... 

Όσοι δεν ενδιαφέρονται να πάρουν iPhone προφανώς και δεν το βρίσκουν καλή προσφορά. Όσοι θέλουν να μπουν στο οικοσύστημα της Apple ή αναβαθμίζουν από αρκετά παλιότερη συσκευή πχ iPhone 11, θα το βρουν τίμιο deal.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι άνθρωποι (οι οποίοι εντάσσονται στην κατηγορία του μέσου χρήστη) πρακτικά δεν θα χρειαστούν τις άλλες κάμερες πέρα από τη βασική. Και εννοείται υπάρχουν και advanced χρήστες οι οποίοι επίσης θα αρκεστούν στη βασική κάμερα και πιθανόν να μην χρειαστεί να κάνουν ποτέ χρήση των υπολοίπων ακόμα και για ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά τους
Οι φωτογράφοι στο επάγγελμα σίγουρα θα δώσουν πολλά παραπάνω για σοβαρό εξοπλισμό.
Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία ως χόμπι ή είναι influencers και bloggers, πιθανόν να τους βολεύουν οι επιπλέον κάμερες γιατί δεν θα πάρουν τον ακριβό εξοπλισμό των επαγγελματιών φωτογράφων.

Προσωπικά το scroll σε 60 hertz μια χαρά μου φαίνεται στα τελευταίας γενιάς τηλέφωνα. Δεν είδα καθυστέρηση ή hiccups.

Πιστεύω ότι ακόμα και τώρα θα έχει πολύ καλή αυτονομία .

ακριβώς όπως τα λεσ είναι , και φέτος θα έχει δυο focal lengths καθωσ θα εχει και χ2 zoom στα 12 megapixel ενω με το HDR 5 και το βελτιωμενο Photonic Engine θα κανει τη καμερα του iPhone 14 pro να να μοιάζει κακή , όσο για αυτό που λεσ για το scroll στα 60 hertz πραγματικά ούτε εγώ βλέπω διαφορά ενώ σε παλιότερα iPhone τα 60 hertz δεν δείχνουν τόσο ωραία στα 15 , 16 δεν υπάρχει κανένα θέμα , και όσοι λένε ότι βλέπουν τη διαφορά λένε ψέματα η σκρολαρουν πολύ γρήγορα 

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές και σε τι Android κρασαρουν;

για drone και η φρίκη που τρως είναι απερίγραπτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, mariosraptor84 said:

Ποια σταθερότητα; ios 18. Το χειρότερο τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Τόσο κακό που αγόρασα pixel μετά από 10 χρόνια iphone. Όλα μισοτελειωμένα μοιάζουν πλέον. 

Δεν το πίστευα ότι θα δω την μέρα που θα μου αρέσει android κινητό. 

Επειδή το έχω ακούσει και σε άλλους τι προβλήματα σας δημιούργησε και τι συσκευή είχατε;; 

Εμένα προσωπικά το χειρότερο iOS ήταν το 17 όταν πρωτοβγήκε , γιατί μέχρι να περάσουν 3-4 μήνες είχα πολλά bugs, crashes και ανεξέλεγκτο battery drain. Μετά ίσιωσε στο 100% και πλέον στο 18.3 τώρα έχουν διορθωθεί πολλά προβλήματα, παρόλα αυτά καμία σχέση με πέρσι. Επίσης να σημειώσω πως μετά απο ένα iOS upgrade ισχύει αυτό που λένε, οτι χρειάζεται μερικές μέρες για να "στρώσει" καθότι εκτελούνται πάρα πολλά background tasks που εμείς δεν τα βλέπουμε. Για να είμαι ειλικρινής και αφού είχα αλλάξει 5 ναυαρχίδες σε android μοντέλα απο το 2012 ,  δεν θα επέστρεφα με τπτ ξανά πίσω.  Απο τέλη 2022 έως και σήμερα έχω το iPhone 14 Pro με 90% battery health και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από BlitzKrieg Hellas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tlykog είπε

... εκτός όταν πουλάμε εμείς... Εκεί είμαστε κάθετοι! Σαν δεν ντρέπονται να μας κάνουν αυτά που κάνουμε...😆 

Στον κατ εξοχην χωρο  του παζαριου - των αγγελιων ειναι δυνατον να μην γινεται διαπραγματευση ;

Με αλλα λογια : Τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι ; 

Για το καλο , για τη βενζινα , να πας στον χωρο του πωλητη να τα μετρησεις , νταξ  ... ειπαμε .

Στατιστικα οσο  (θεωρητικα τλχ)   πιο "χαικλασατη" η περιοχη του  πωλητη, τοσο πιο ανενδοτος παρουσιαζεται.Δεν χαριζει καστανα ουτε  τ' αγγελου του νερο δεν δινει .

Απο τις λαικες γειτονιες η κατανοηση συνηθως περισσευει .

Ο πελατης εχει παντα δικιο και αυτο δεν αλλαζει , ακομα και την σκονη του να αφησει , καταγραφεται ως κερδος .

Καλες συναλλαγες.

*(βεβαιως  βεβαιως σε πραγματικες τιμες χωμα ειναι αγενεια να ζητησεις το κατι σκοντο , αλλα δεν προλαβαινεις διοτι τετοιες προσφορες ξαφανιζονται σε μερικα λεπτα).

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BlitzKrieg Hellas είπε

Επειδή το έχω ακούσει και σε άλλους τι προβλήματα σας δημιούργησε και τι συσκευή είχατε;; 

Εμένα προσωπικά το χειρότερο iOS ήταν το 17 όταν πρωτοβγήκε , γιατί μέχρι να περάσουν 3-4 μήνες είχα πολλά bugs, crashes και ανεξέλεγκτο battery drain. Μετά ίσιωσε στο 100% και πλέον στο 18.3 τώρα έχουν διορθωθεί πολλά προβλήματα, παρόλα αυτά καμία σχέση με πέρσι. Επίσης να σημειώσω πως μετά απο ένα iOS upgrade ισχύει αυτό που λένε, οτι χρειάζεται μερικές μέρες για να "στρώσει" καθότι εκτελούνται πάρα πολλά background tasks που εμείς δεν τα βλέπουμε. Για να είμαι ειλικρινής και αφού είχα αλλάξει 5 ναυαρχίδες σε android μοντέλα απο το 2012 ,  δεν θα επέστρεφα με τπτ ξανά πίσω.  Απο τέλη 2022 έως και σήμερα έχω το iPhone 14 Pro με 90% battery health και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Iphone 12, 13, 15 όλα τα pro max. Δεν είχα ποτέ μικρά. Από call drops (cosmote δεν φταίει το δίκτυο), παγόματα οθόνης στο 15 που μόνο με reboot έφτιαχνε. App crashes. Το κινητό πάντα και οι εφαρμογές στις τελευταίες τους εκδόσεις. Γενικά και άλλα. Και μετά η λίστα με τα features που ποτέ δεν φτάνουν σε εμάς (AI έστω για πλάκα. Siri ελληνικά, satellite call, πήρα garmin in reach επειδή δεν το έδιναν άλλο). Την μπαταρία πως έχεις 2 και χρόνια 90%,το 15 pro max σε 1 έφτασε 91. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Στον κατ εξοχην χωρο  του παζαριου - των αγγελιων ειναι δυνατον να μην γινεται διαπραγματευση ;

Με αλλα λογια : Τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι ; 

Για το καλο , για τη βενζινα , να πας στον χωρο του πωλητη να τα μετρησεις , νταξ  ... ειπαμε .

Στατιστικα οσο  (θεωρητικα τλχ)   πιο "χαικλασατη" η περιοχη του  πωλητη, τοσο πιο ανενδοτος παρουσιαζεται.Δεν χαριζει καστανα ουτε  τ' αγγελου του νερο δεν δινει .

Απο τις λαικες γειτονιες η κατανοηση συνηθως περισσευει .

Ο πελατης εχει παντα δικιο και αυτο δεν αλλαζει , ακομα και την σκονη του να αφησει , καταγραφεται ως κερδος .

Καλες συναλλαγες.

*(βεβαιως  βεβαιως σε πραγματικες τιμες χωμα ειναι αγενεια να ζητησεις το κατι σκοντο , αλλα δεν προλαβαινεις διοτι τετοιες προσφορες ξαφανιζονται σε μερικα λεπτα).

Σωστό, αλλά συνήθως εξαφανίζονται από έναν και εμφανίζονται την επόμενη μέρα από άλλον... με μια "μικρή προσαρμογή" στην τιμή! 😏

Το καλό deal πεθαίνει ή ξαναγεννιέται σε αγγελία +50€.

Δημοσ.

Μια συσκευή στα 500-600€ με 6.1 οθόνη ή και λίγο μικρότερη  , 120hz και άνω του μετρίου μπαταρία.

Για μένα περισσότερο σημαντικό να έχει 120hz οθόνη απο Α18 chip. Το 13pro max που έχω ακόμα αλλά και το 11 που έχω αφήσει στο παιδί τρέχουν νεράκι.Οπότε προτιμούσα να έχει πιο παλιό cpu και καλύτερο refresh rate.

Απο την άλλη αν έβαζε 120hz οθόνη σε αυτό θα ήταν τεράσια τρικλοποδιά για τα απλά 16ρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...