mariosraptor84 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, dkstopo είπε μια χαρα για εμας τος απλου χρηστες που χρειαζομαστε την σταθεροτητα Ποια σταθερότητα; ios 18. Το χειρότερο τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Τόσο κακό που αγόρασα pixel μετά από 10 χρόνια iphone. Όλα μισοτελειωμένα μοιάζουν πλέον. Δεν το πίστευα ότι θα δω την μέρα που θα μου αρέσει android κινητό. 3
dkstopo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) …….. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από dkstopo
enlightened Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, gamer73 said: Retina display θα είναι αυτό? Η τελευταία φορά που η Apple πούλησε κάτι που δεν είχε retina display ήταν πριν 8 χρόνια, με το MacBook Air του 2017 (που ουσιαστικά ήταν ένα μικροσκοπικό spec bump του MacBook Air 2015) Άρα χοντρά την τελευταία δεκαετία όλες οι οθόνες σε όλο το lineup διαθέτουν retina display. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από enlightened
dkstopo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 λεπτά πριν, mariosraptor84 είπε Ποια σταθερότητα; ios 18. Το χειρότερο τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Τόσο κακό που αγόρασα pixel μετά από 10 χρόνια iphone. Όλα μισοτελειωμένα μοιάζουν πλέον. Δεν το πίστευα ότι θα δω την μέρα που θα μου αρέσει android κινητό. Το χρησιμοποιώ για κοντρολερ πάνω από 6 χρόνια και δεν σκεφτομαι να τρέξω τις 2 εφαρμογές που χρησιμοποιώ, σε android τα οποία κρασάρουν σε ανεξήγητες φάσεις.
pseira Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Νομίζω στα 500 € ή λιγότερο είναι καλή αγορά, αν θέλει κανείς να μπει στο οικοσύστημα της apple χωρίς να «ξοδευτεί». Και σίγουρα πολύ καλή κάμερα και ας είναι μόνο μία. 6.1" ό,τι πρέπει για άνεση στο κράτημα. 549$ σημαινεινμινιμου 649€, με πιο πιθανά τα 679 -709€ ανάλογα το ΦΠΑ της κάθε χώρας 3
whoever81 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, pseira said: 549$ σημαινεινμινιμου 649€, με πιο πιθανά τα 679 -709€ ανάλογα το ΦΠΑ της κάθε χώρας Λογικά €599 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Το iPhone SE 3 ήρθε στα €529. Hard pass για μένα. Σε αυτά περίπου τα λεφτά παίρνεις flagship γιατί να πάρεις midrange. Να τον βράσω τον A18. Ολο το υπόλοιπο είναι mid. Απλά είναι η καινούργια ακριβότερη φτηνότερη είσοδος στο Apple ecosystem. Θα πουλήσει αρκετά υποθέτω αλλά είμαι περίεργος πόσο. Ανακατασκευασμένα flagship iPhone καλύτερo deal νομίζω. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από whoever81 1
mdkamael Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Και γιατι να μην παρει κανεις iphone 16?! Η χρηματικη διαφορα ειναι ανυπαρκτη ... Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από mdkamael
whoever81 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, mdkamael said: Και γιατι να μην παρει κανεις iphone 16?! Η χρηματικη διαφορα ειναι ανυπαρκτη ... Την λες και ύπαρκτη...$300. $800 κυκλοφόρησε το 16 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από whoever81
mdkamael Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 6 λεπτά πριν, whoever81 είπε Την λες και ύπαρκτη...$300. $800 κυκλοφόρησε το 16 Αν ειναι να μου βγει 700αρου γιουρια για 128gb ε ας παρω το 16αρι στα 890..
dbrillis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε Ποια σταθερότητα; ios 18. Το χειρότερο τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Τόσο κακό που αγόρασα pixel μετά από 10 χρόνια iphone. Όλα μισοτελειωμένα μοιάζουν πλέον. Δεν το πίστευα ότι θα δω την μέρα που θα μου αρέσει android κινητό. Το iOS μαζι με το MacOS ειναι λειτουργικα σε superposition ειναι ταυτόχρονα μοντέρνα και παρωχημένα. 1
Devil9697 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Άμα βγει στα 499 θα είναι πολύ καλό πακέτο. Εδώ να πω ότι εκτός από αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν πολλά για νέα συσκευή το SE παίζει πολύ σε εταιρείες .
JcD Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Κάνα μεταχειρα κανονικό προηγούμενης γενιάς στα ίδια λεφτά σίγουρα καλύτερη αγορά.
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 hours ago, dkstopo said: Το χρησιμοποιώ για κοντρολερ πάνω από 6 χρόνια και δεν σκεφτομαι να τρέξω τις 2 εφαρμογές που χρησιμοποιώ, σε android τα οποία κρασάρουν σε ανεξήγητες φάσεις. Ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές και σε τι Android κρασαρουν;
Michelenex Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Υπέροχα, ώρα να αλλάξω το iPhone11 μου, με υπηρέτησε άξια και ας έχει μείνει με 70% battery capacity, αναμένετε αγγελία. Μπήκα με το iPhone SE 1rst gen στο οικοσύστημα το μικροσκοπικό αν θυμάστε και από τότε μόνο iphone.
nikopoup Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Τόσο καιρό πίστευα ότι χειρότερο σχεδιασμό σε κάμερες δεν μπορούσαν να κάνουν. Τελικά όλα γίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα