Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες, θα παρουσιασω το θεμα οσο καλύτερα μπορω γιατι και εγω εχω χάσει την μπάλα πλέον. 

Ξεκινάμε στις 24 Νοεμβρίου με μια επικείμενη μετακόμμιση. 
Γνωρίζοντας οτι έρχεται και καθως τόσο η προσβαση στο διαδικτυο οσο και το ίδιο το τοπικο δίκτυο ειναι ζωτικής σημασίας στην δουλειά μου.
Πάμε λοιπόν σε κατάστημα Γερμανός και κάνουμε αίτηση μεταφοράς της γραμμής αρκετά νωρίτερα απο την ημερομηνία που ηταν να μετακομμίσουμε ( η μετακόμμιση ηταν να γίνει μετα τα χριστούγεννα) 
Ολα ωραια ολα καλα κανουμε την αιτηση φεύγουμε και παμε σπίτια μας. 
Λίγο η δουλεια, λιγο οι προετοιμασίες λίγο οι γιορτές , λίγο το οτι υπηρχε χρόνο οπότε δεν υπήρχε και λόγος να πιέσουμε δεν κάναμε κανένα τηλέφωνο. 
Ελα που φτάνουν χριστούγεννα και ουτε φωνή ουτε ακρόαση.
Παίρνω 13888, αναμονή στον θεό, λεω οκ αστο παω στο κατάστημα. 
Μπαινω μεσα, γεια σας το και το , τι νεα εχουμε; 
-Κύριε Μάριε η αίτηση σας ακυρώθηκε την ίδια μέρα γιατι ειμαστε Γερμανός και δεν εχουμε προσβαση σε γραμμές Κοσμοτέ.

Με 1000 νευρα φευγω και παω σε καταστημα κοσμοτε. Εννοειται με ενημερωσαν πως μου ειπαν ψέμματα (κάτι που επιβεβαίωσαν και στο 13888 αργότερα) 
Και κάπου εδώ παίρνουν την κατηφόρα χωρίς φρενα.
Ξεκινάει μια ατελείωτη ταλαιπωρία κατα την οποια εχουμε φτάσει πλέον 7/2 και έχουμε κάνει συνολικα 7-8 αιτήσεις απο τις οποίες ΟΛΕΣ ακυρώθηκαν πονηρά και με διαφορετικους λογους και δικαιολογίες 
"λαθος διευθυνση"(η διευθυνση εχει δωθει ιδια και εχει ελεγχθει ξανα και ξανα)
"αδυναμια δικτύου"(πλεον τοσους μήνες μετα αδιαφορούμε , αυτοι οι ελεγχοι θα επρεπε να έχουν γίνει απο την πρώτη βδομάδα, πλέον μιλάμε για βλαπτικό λάθος που οφείλουμε να αναφέρουμε ωστε να το γνωρίζει ο κόσμος) 
"αδυναμία κτηρίου" (το κτήριο ειναι γνωστό απο εμας και ελεγμένο οτι μπορεί να υποστηρίξει ταχύτητες πολύ ανώτερες των 100 που αιτηθήκαμε.
"μα πρεπει να μπει πρώτα 24άρα" (ξανά, αυτά τα λένε απο την πρώτη στιγμή όχι 3 μήνες αργότερα)
"μα ο τρίτος φορέας...μπλα μπλα" (και παλι αδιαφορούμε, με την κοσμότε εχουμε σύμβαση, όχι με τον "τρίτο φορέα" )

Σε κάθε περίπτωση και επειδη εφτασε ο κομπος στο χτένι, μιλάμε για χώρο που λειτουργει και σαν εργασιακός και εχουν ενημερωθεί επισης απο την πρώτη στιγμη οτι η γραμμή θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς, αιτηθήκαμε σήμερα να διακοπούν ΟΛΕΣ οι διαδικασίες να τα μαζέψουμε να πάμε βονταφον ή νόβα, αλλα μας πρότειναν σαν εναλλακτική να βάλουμε το 5G Wifi τους, και ως άμεση γρήγορη σύνδεση ΚΑΙ ως εγγυημένη ταχύτητα. 

Πραγματι μετα απο καθοδήγηση τους τσεκάραμε με καρτοκινητό κοσμοτέ πως έχουμε σωστό σήμα και αφου είδαμε τουλάψιστον 110 σε ΟΛΑ τα δωμάτια, μέχρι και πίσω απο την τουαλέτα, μεσα στο πληντυριο και στο ντουλάπι κάτω απο το νεροχύτη τσέκαρα έτσι για την καφρίλα, προχωρήσαμε σε αίτηση για το 5G Wifi. 

Με τα πολλά ολοκλήρωσα το Setup μονο και μονο για να ανακαλύψω ΟΤΙ:

Το ping που μου δίνει το 5G Wifi Router (ZTE MC888A Ultra) είτε με 2.4 είτε με 5 είτε με Ethernet, είναι μεν σχετικά χαμηλο (28) αλλα έχει ΠΟΛΥ συχνα spikes στα 500+
Η ταχύτητα download κυμένεται μεταξύ 18 και 30mbps και μάλιστα σε κινητές συσκευες συνδεδεμένες στο WIFI δεν ξεπερνάει τα 10 σε download.
Το μόνο που δίνει σταθερό είναι UP στα 8.5-9 
ΟΛΑ τα υπόλοιπα στα τάρταρα. 

Φυσικα αναμμένω ανα πάσα στιγμη callback απο την εξυπηρέτηση πελατών τους για να τους δηλώσω όμορφα και ωραια οτι για άλλη μια φορά απέτυχαν να εξυπηρετήσουν . 
Ταυτόχρονα έχουμε αιτηθεί ΟΛΟ το ιστορικό των κλήσεων ωστε να προωθηθούν στον δικηγόρο μας προς κάθε νόμιμη χρήση. 

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...