Προς το περιεχόμενο

Parallels σε MacBook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ

σκέφτομαι να αγοράσω ένα MacBook Pro ή Air του 2024 κ να του περάσω windows Γτ δεν με βολεύει πολύ το MacBook σε μερικά προγράμματα …

Που προτείνεται  να απευθυνθώ για να γίνει σωστά αυτή η δουλειά ; Δεν θα ήθελα να το κάνω μόνος μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα Windows στο Parallels είναι λύση ανάγκης

Το usage και η εμπειρία σε καθημερινή χρήση δεν είναι smooth σαν να έτρεχες κανονικα σε PC

Επεξ/σία από somt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κανένα λόγο. Το Parallels ειναι λυση αναγκης για να τρέξεις προγράμματα που βγαινουν αποκλειστικά για Windows. Οι επιδόσεις του μηχανηματος ειναι κατά πολύ μειωμένες με το Parallels.  

Είναι κυριολεκτικά χαζό. Το εχω χρησιμοποιήσει για να τρέξω επιστημονικό software (που βγαινει αποκλειστικά για windows) κάποιες φορές ως λύση ανάγκης έκανα μεν τη δουλειά μου αλλά η εμπειρία δεν ηταν καλή. 

Φαντάσου οτι διαχωρίζεις τους πόρους του μηχανήματος. Απο το 100% των δυνατοτήτων του θα χρησιμοποιείς ίσως ούτε το 40%.  Το Parallels ειναι προγραμμα που τρέχει μέσα στο MacOS. Δεν ειναι λειτουργικό. 

Αμα θες να τρέχεις κυρίως windows θα πάρεις laptop με windows. 

Επεξ/σία από jodact
Δημοσ.

επίσης αν απλά σου αρέσει το macbook για το premium feel, δες την αντίστοιχη πρόταση της MS που είναι τα surface

image.png.0c1e71c91d154d12594b7dfdc3d1daa7.png

image.png.2598578b96d5b7b00f71575da331332e.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...