georgemvg Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Θέλω τα φώτα σας. Υπήρχε ένα παιχνίδι που ήταν 3d, υπήρχε ένας χάρτης με κουτάκια και block, που τα εβαζες στρατηγικά, ανέβαινες ύψος χωρις να σε δουν κάτι κάμερες, έκανες teleportation ανάμεσα στα blocks, και επρεπε να φτάσεις σε ένα σημείο ή πιο ψηλά απο τις κάμερες. Κάτι τέτοιο. Εχει κανείς ιδέα ποιο είναι;
Doberjohnny Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, georgemvg είπε Θέλω τα φώτα σας. Υπήρχε ένα παιχνίδι που ήταν 3d, υπήρχε ένας χάρτης με κουτάκια και block, που τα εβαζες στρατηγικά, ανέβαινες ύψος χωρις να σε δουν κάτι κάμερες, έκανες teleportation ανάμεσα στα blocks, και επρεπε να φτάσεις σε ένα σημείο ή πιο ψηλά απο τις κάμερες. Κάτι τέτοιο. Εχει κανείς ιδέα ποιο είναι; Παίζει να λες το Antichamber? 10 λεπτά πριν, georgemvg είπε Θέλω τα φώτα σας. Υπήρχε ένα παιχνίδι που ήταν 3d, υπήρχε ένας χάρτης με κουτάκια και block, που τα εβαζες στρατηγικά, ανέβαινες ύψος χωρις να σε δουν κάτι κάμερες, έκανες teleportation ανάμεσα στα blocks, και επρεπε να φτάσεις σε ένα σημείο ή πιο ψηλά απο τις κάμερες. Κάτι τέτοιο. Εχει κανείς ιδέα ποιο είναι; Το άλλο που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα Talos Principle να σου πω την αλήθεια.
georgemvg Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ηταν 3d, αλλα πολυ παλιο 3d. Οπως το Doom. Καπου 2000-2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα