Stell71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Παιδιά ερώτηση αγόρασε ο γιος μου ένα κορσα του 2008 1.4 βενζίνη, ερώτηση:σήμερα που το οδήγησα το τιμόνι παραείναι ελαφρύ σε υπερβολικό βαθμό, επειδή δεν έχω καμία εμπειρία αυτό είναι φυσιολογικό η υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα, εννοείται ότι θα πάω σε αντιπροσωπεία να το ελέγξω.Ευχαριστω.
meletis_m Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Stell71 είπε Παιδιά ερώτηση αγόρασε ο γιος μου ένα κορσα του 2008 1.4 βενζίνη, ερώτηση:σήμερα που το οδήγησα το τιμόνι παραείναι ελαφρύ σε υπερβολικό βαθμό, επειδή δεν έχω καμία εμπειρία αυτό είναι φυσιολογικό η υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα, εννοείται ότι θα πάω σε αντιπροσωπεία να το ελέγξω.Ευχαριστω. Έτσι είναι στα Corsa . Είναι με ηλεκτρική υποβοήθηση. Αφού το πήρε τώρα συντήρηση και δειτε τη βαλβίδα πίεσης λαδιού. Εάν χάνει λάδι αλλαγή με γνήσια . Προχωράει το λάδι σε πλεξούδα , αισθητήρες λ , και εγκέφαλο. Και έλεγχο το σύστημα διεύθυνσης εάν δε έγινε από πριν τη αγορά . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από meletis_m
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Ρίξε μια ματιά και στις πιέσεις των ελαστικών.
Stell71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, meletis_m είπε Έτσι είναι στα Corsa . Είναι με ηλεκτρική υποβοήθηση. Αφού το πήρε τώρα συντήρηση και δειτε τη βαλβίδα πίεσης λαδιού. Εάν χάνει λάδι αλλαγή με γνήσια . Προχωράει το λάδι σε πλεξούδα , αισθητήρες λ , και εγκέφαλο. Και έλεγχο το σύστημα διεύθυνσης εάν δε έγινε από πριν τη αγορά . Ευχαριστώ θα το πάμε σίγουρα.
meletis_m Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 54 λεπτά πριν, Stell71 είπε Ευχαριστώ θα το πάμε σίγουρα. Εάν είσαι Αθήνα , υπάρχουν και εξειδικευμένα συνεργεία για Opel . Δε υπάρχει λόγος να πας αντιπροσωπεία. Το συγκεκριμένο μοντέλο έβγαζε κολώνα τιμονιού . Ρωτήστε με τον αριθμό πλαισίου εάν έχει γίνει η ανάκληση . Κάτοχος και εγώ Corsa C .
Stell71 Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 πμ Καλημέρα, κανένα καλό συνεργείο ανατολικά προάστια η έστω μέχρι αγια παρασκευη, υπάρχει κανένα? Για την ανάκληση να ρωτησω στην αντιπροσωπεία? Από ότι διάβασα σε μια αναζηζητηση στο Google ανακάλεσε μοντέλα κατασκευής 2014, εμένα είναι του 2008
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα