Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S25 Ultra Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Καθε χρονο αλλαζα κινητο στην samsung,μεχρι το s23 ultra,δεν ξερω γιατι βγαζουν καθε χρονο κινητα τα οποια ειναι ιδια με ενα +5-10 σε αποδοσεις,οχι τιποτα αλλα βγαζουν και στοιχεια [shutter button με το πενακι]..Και ναι το shutter button με το πενακι μου εχει βγαλει κατι φωτογραφιαρες το καλοκαιρι,ουτε τριποδα ουτε shutter απο αλλου ουτε τιποτα,το βγαζω και εχω φωτο

Βεβαια τα samsung οι περισσοτεροι οπως και εγω τα παιρνουν γιατι πλεον ειναι στο περιβαλλον της samsung,εγω πχ εχωsamsung laptop κινητο,tag ,ακουστικα ,τα οποια δουλευουν αψογα μεταξυ τους..Απλα μεχρι να βγαλει κανει νεο ,που οντως θα ειναι πανω απο τον ανταγωνισμο και θα δω καποια μεγαλη διαφορα απο το s23 ultra [γιατι το s22 ultra με το s23 ultra ,ηταν η μερα με την νυχτα απο exynos σε snapdragon],τοτε θα αλλαξω

ειχα το s23 ultra και πηρα το 25u.

η πιο μεγαλη διαφορα ειναι το coating της οθονης. απιστευτο πραγμα δεν ξερω πως το κανανε, βλεπεις τελεια κατω απο ηλιο, και δεν κουραζεσαι τοσο οταν ειναι σκοταδι . στο σ23 μου εκαιγε τα ματια το βραδυ.

Επεξ/σία από varade
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 hours ago, varade said:

ειχα το s23 ultra και πηρα το 25u.

η πιο μεγαλη διαφορα ειναι το coating της οθονης. απιστευτο πραγμα δεν ξερω πως το κανανε, βλεπεις τελεια κατω απο ηλιο, και δεν κουραζεσαι τοσο οταν ειναι σκοταδι . στο σ23 μου εκαιγε τα ματια το βραδυ.

Ναι αλλά μόνο για αυτό εγώ τουλάχιστον δεν θα κάνω τηνντραμπα και θα δώσω 500+ ευρώ ( 500 πουλάνε πλέον τα s23 ultra αγγελίες ,και θες 400-500 ευρώ διαφορά ) 

Αν βέβαια τα έχεις ,go for it ,πάντα το τελευταίο τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο ,τομθεμα είναι αν αξίζει την διαφορά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Ναι αλλά μόνο για αυτό εγώ τουλάχιστον δεν θα κάνω τηνντραμπα και θα δώσω 500+ ευρώ ( 500 πουλάνε πλέον τα s23 ultra αγγελίες ,και θες 400-500 ευρώ διαφορά ) 

Αν βέβαια τα έχεις ,go for it ,πάντα το τελευταίο τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο ,τομθεμα είναι αν αξίζει την διαφορά 

s23u στην μαμα χαριζω... δεν πουλαω τετοια κινηταρα για 500 μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...