Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 05:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:49 μμ Και το ατμισμα καίει των εγκέφαλο το βλέπουμε lifestyle ζόμπι παντού πια .....
georgiouu Δημοσ. Κυριακή στις 06:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:07 μμ https://www.protothema.gr/ugeia/article/1409066/ereuna-to-atmisma-borei-na-surriknosei-tous-orheis-kai-na-meiosei-ta-spermatozoaria/
Rebelos2018 Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 μμ (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το μπεγλερι εννοω κανει κακο στα δοντια. Αν το κοπανας διπλα μου. Ειναι εξαρτημενοι,μονο αυτο τους αναγνωριζω,γιατι αυτο ειναι αρρωστεια. Οταν ομως πρεπει να ανεχομαι εγω τη βρωμα τους,δεν τους αναγνωριζω τιποτα. Ακομα μικροτερο πλεον,χονδρικα ενας στους τεσσερις καπνιζει,αλλα σε οποιον λεω για το ποσοστο δεν το πιστευει. Ολοι νομιζουν οτι η πλειοψηφια καπνιζει,γιατι αυτους προσεχουν,οι μη καπνιστες περνανε απαρατηρητοι. Εχω κοψει απο παρεα γιατι ειχαμε μια μαλακω η οποια μολις τελειωνε το φαγητο της,αναβε τσιγαρο και στα @@ της αν οι υπολοιποι τρωγανε. Της εκανα παρατηρηση σε 2 διαφορετικες περιστασεις,την 3η μας ακουσε ολο το μαγαζι και απο τοτε εκοψα. Το χειροτερο ηταν οτι εκανε πρωταθλητισμο. Γενικα παντως,αυτο που ειχα προσεξει ηταν οτι οι πιο πολλοι το εκαναν απο εθισμο,παρα απο απολαυση. Οσοι θυμαστε leader και champion η οπως αλλιως λεγαν τη δευτερη φθηνη μαρκα,θα ειχατε δει πολλους να αλλαζουν σε αυτα τα σκουπιδια. Τραγικο. Leader & next. Περί το 2004 είχαν 1 ευρώ το πακέτο. Πρώην καπνιστής εδώ. Κακά τα ψέματα παιδιά, το να κόψει κάποιος το τσιγάρο, μαχαίρι, θα συμβεί κατά κανόνα, όταν βγει κάποιο πρόβλημα υγείας στην επιφάνεια. Ειδάλλως, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλει εξαιρετικά δυνατό χαρακτήρα. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:25 μμ από Rebelos2018 1
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ 3 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Leader & next. Ευχαριστω. Θυμαμαι πολυ κοσμο που το ειχε γυρισει σε αυτο το σανο. Ηταν κακο σημαδι.
Rebelos2018 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 πμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ευχαριστω. Θυμαμαι πολυ κοσμο που το ειχε γυρισει σε αυτο το σανο. Ηταν κακο σημαδι. Πραγματικά, έδινε κάποιος ένα ευρώ για τσιγάρα και έλεγε τι; "τι καλό τσιγάρο που είναι αυτό"? Spoiler Είχε ακούσει κάνας άλλος τον μύθο για τα lucky strike και από που αντλούν το όνομά τους ή είμαι μόνος; Μία ταινία που αξίζει να δει κάποιος, σχετική με το θέμα είναι και η ακόλουθη https://m.imdb.com/title/tt0427944/ Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:03 πμ από Rebelos2018
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 02:02 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:02 πμ 7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Πραγματικά, έδινε κάποιος ένα ευρώ για τσιγάρα και έλεγε τι; "τι καλό τσιγάρο που είναι αυτό"? Εθισμενοι,αλλα σκεψου ποσο νεοι ηταν τοτε,μιλαμε οτι ειμασταν ηδη για σπουδες. Οσο για τα Luckies, ηταν μυθος.
Rebelos2018 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 πμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εθισμενοι,αλλα σκεψου ποσο νεοι ηταν τοτε,μιλαμε οτι ειμασταν ηδη για σπουδες. Οσο για τα Luckies, ηταν μυθος. Καλά ναι μύθος φυσικά. Απλώς αναρωτιόμουν αν είχε φτάσει στα αυτιά και άλλων. Το κάπνισμα, είναι ίσως, η μεγαλύτερη απόδειξη της δύναμης και της επίδρασης που έχει ο κινηματογράφος στους ανθρώπους και στις συνήθειες τους. Πόσοι και πόσοι νέοι άνθρωποι ξεκίνησαν να φουμάρουν αρειμανίως βλέποντας τον Μπεμπελ, πόσες κορασίδες, στα πλαίσια της χειραφέτησης, έκαναν προμενάδες με ένα Gauloises ("γκαύλωσες" για τους μερακλήδες) στα χείλη; Παρατηρείται τα τελευταία χρόνια λέει μείωση του καπνίσματος στους νέους, στον δυτικό κόσμο. Για με, δεν ευθύνεται ούτε η ενημέρωση για τα δεινά που προκαλεί το κάπνισμα ούτε η τιμή τους ούτε φυσικά οι φρικτές εικόνες στα πακέτα. Απλώς, σταμάτησαν να καπνίζουν οι σταρ του σήμερα (αν υπάρχουν) στις ταινίες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:31 πμ από Rebelos2018 Συμπληρωματικό σχόλιο 1
costas_ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 πμ (επεξεργασμένο) Το σχολείο, η παρέα και η πλατεία ήταν στα νοιάτα μου ο λόγος που ξεκίνησα το τσιγάρο. Εκείνες τις εποχές ήταν και τα πρότυπα του θεάματος, οι διαφημίσεις αλλά περισσότερο ήταν η οικογένεια. Ο πατέρας μου, ο μεγάλος μου αδελφός, η μάνα μου ... όλοι κάπνιζαν και μάλιστα παντού. Ευτυχώς άλλαξε δραστικά αυτή η κατάσταση και πλέον το τσιγάρο έχει περιοριστεί πάρα πολύ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:45 πμ από costas_ 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ 8 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Καλά ναι μύθος φυσικά. Απλώς αναρωτιόμουν αν είχε φτάσει στα αυτιά και άλλων. Το κάπνισμα, είναι ίσως, η μεγαλύτερη απόδειξη της δύναμης και της επίδρασης που έχει ο κινηματογράφος στους ανθρώπους και στις συνήθειες τους. Πόσοι και πόσοι νέοι άνθρωποι ξεκίνησαν να φουμάρουν αρειμανίως βλέποντας τον Μπεμπελ, πόσες κορασίδες, στα πλαίσια της χειραφέτησης, έκαναν προμενάδες με ένα Gauloises ("γκαύλωσες" για τους μερακλήδες) στα χείλη; Παρατηρείται τα τελευταία χρόνια λέει μείωση του καπνίσματος στους νέους, στον δυτικό κόσμο. Για με, δεν ευθύνεται ούτε η ενημέρωση για τα δεινά που προκαλεί το κάπνισμα ούτε η τιμή τους ούτε φυσικά οι φρικτές εικόνες στα πακέτα. Απλώς, σταμάτησαν να καπνίζουν οι σταρ του σήμερα (αν υπάρχουν) στις ταινίες. Στον άνθρωπο είναι και στο πόσο αδύναμος είναι. Από μικρός βλέπω ταινίες και με σταρ που σβήνουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και σχολείο έπειτα στα 10 11 κάποιοι προσπαθούσαν να καπνίσουν ούτε ήξεραν να το κρατάνε και καλά μαγκιά κλανια βρωμοκοπουσαν παρέα μεγάλη είμασταν πάρε ο ένας πάρε ο άλλος κάποιοι δεν το βάλαμε ποτέ στο στόμα μας έπειτα στρατό πάνω από 5 φορές μου είπαν πάρε ένα λέω φερτο και το πετούσα στον κάδο. Δεν ειναι μαγκιά είναι κλανια κυριολεκτικά το ίδιο και το ποτό. Και επειδή είναι έξυπνοι στο κράτος τα ανεβάζουν λίγο λίγο ώστε να μην φαίνεται στην τσέπη του εθισμενου. Από 2 ευρώ 2.5 μετά 2.70 3 3.20 3.50 4 κτλ φτάσαμε στο 5 τα 4 είναι φόρος. Πέρα από τα 10 εκατομμύρια που πεθαίνουν καπνιστών το χρόνο ακόμα 1 εκατομμύριο παθητικοί δολοφονουνται κάθε χρόνο από τους ίδιους τους καπνιστές. Ο covid μας μάρανε.
blitzNikos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:04 μμ (επεξεργασμένο) Μπράβο και καλή επιτυχία σε όσους παλαιούς καπνιστές αποφασίζουν να απαλλαγούν από αυτήν την καταραμένη συνήθεια! Καλή τύχη σε όσους παλαιούς καπνιστές δεν μπορούν να ξεφύγουν. Τους κατανοώ, απλά θα ήθελα να σέβονται εμάς που δεν καπνίζουμε. Αν για κάποιους ενοχλούμαι και λυπάμαι, είναι οι νεότεροι. Θεωρώ απαράδεκτο το 2025 να βλέπω καθημερινά ένα σωρό 14χρονους+ μαθητές να καπνίζουν αρειμανίως, με το ανάλογο ύφος και τουπέ. Εκεί θα έπρεπε να εστιάσουν η πολιτεία και η κοινωνία την προσπάθειά τους και, βέβαια, σημαντική ευθύνη έχουν και οι γονείς τους. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:05 μμ από blitzNikos 4 1
Morosana Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Πρώην καπνιστής 3+ πακέτων με σιχαθηκα και το έκοψα όταν κατάλαβα πόσο με εξουσίαζε. Η αφορμή ήταν ότι δεν μπορούσα να αντέξω μια διαδρομή 30 λεπτών με ferry με θερμοκρασία στους -6 και είδα ότι εκτός από μένα οι μόνοι που ήταν έξω και κάπνιζαν ήταν κάτι γέροι ξεδοντιαρηδες. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα να καπνίζουν δίπλα μου εκτός από την ώρα που τρώω το οποίο με ενοχλούσε και δεν το έκανα ούτε ως καπνιστής. Τώρα μόνο σπάνια κανένα πουράκι σε καμία έξοδο και αυτό πολύ επιλεκτικά. 1
MikhailBakurin Δημοσ. Δευτέρα στις 05:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:52 μμ Eγώ το ξεκινάω και το κόβω κατά το δοκούν εδώ και 10 χρόνια (από τα 19 μου, είμαι 29). Πέρασα 2 χρόνια που κάπνιζα αρκετά κανονικό τσιγάρο (24-25) λόγω στρατού, το έκοψα μαχαίρι για ένα εξάμηνο. Από τα 26 μου ατμίζω σε διάφορες συχνότητες. Πχ το χειμώνα κάνω 3-4 ''τσιγάρα'' τη μέρα, το καλοκαίρι άμα έχω άδεια και βγω και για ποτό, μπορεί να κάνω πακέτο. Από τα 19 ως τα 23 έκανα κυρίως τράκες από φίλους έξω, και κερνούσα μπύρες σε αντάλλαγμα. Είχα βάλει σκοπό να μην αγοράσω, κάτι που στο στρατό δε μπορούσα να αποφύγω. Όποτε κρυολογήσω/αρρωστήσω κάνω 10 και 15 μέρες να καπνίσω χωρίς να με ενοχλεί (μόνο του πρωινού καφέ λίγο, λείπει 1 εκεί). Φέτος πέρασα 1,5 μήνα στο εξωτερικό, που ήταν δύσκολος κι εχθρικός χώρος να καπνίζεις. Έφυγα με 10 πακέτα από την Ελλάδα, γύρισα με 3 και κάτι ψιλά. Περίπου 1,5 πακέτο τη βδομάδα... Πέρσι το καλοκαίρι είχε υπάρξει μέρα που είχα αγοράσει και 2ο πακέτο μέσα στην ίδια μέρα.
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ 21 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Leader & next. Περί το 2004 είχαν 1 ευρώ το πακέτο. Πρώην καπνιστής εδώ. Κακά τα ψέματα παιδιά, το να κόψει κάποιος το τσιγάρο, μαχαίρι, θα συμβεί κατά κανόνα, όταν βγει κάποιο πρόβλημα υγείας στην επιφάνεια. Ειδάλλως, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλει εξαιρετικά δυνατό χαρακτήρα. Η θεία μου ήταν καπνίστρια 30 χρόνια. Το έκοψε όταν πέθανε μια φίλη της εξαιτίας του καπνίσματος, κάτι στην καρδιά έπαθε και το έπαθε ξαφνικά. Την επηρέασε πολύ. Όταν το έκοψε πήρε γύρω στα 10 κιλά βάρος και μετά τα έχασε τα πιο πολλά. Ο πνευμονολογος της είπε ότι θέλει 10 χρόνια να αδειάσει ο πνεύμονας από την κάπνα, και άλλα 5 με 10 για να απομακρύνουν πλήρως όλοι οι καρκινικοι παράγοντες. Φαντάσου....
costas_ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ 51 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Η θεία μου ήταν καπνίστρια 30 χρόνια. Το έκοψε όταν πέθανε μια φίλη της εξαιτίας του καπνίσματος, κάτι στην καρδιά έπαθε και το έπαθε ξαφνικά. Την επηρέασε πολύ. Όταν το έκοψε πήρε γύρω στα 10 κιλά βάρος και μετά τα έχασε τα πιο πολλά. Ο πνευμονολογος της είπε ότι θέλει 10 χρόνια να αδειάσει ο πνεύμονας από την κάπνα, και άλλα 5 με 10 για να απομακρύνουν πλήρως όλοι οι καρκινικοι παράγοντες. Φαντάσου.... Και εγώ μια από τα ίδια. Το έχω κόψει εδώ και 12 χρόνια και είμαι περίεργος τι θα μου πει ο πνευμονολόγος. Cooper, GR, Leader & Next δεν κάπνισα ποτέ, ήταν χόρτα όπως και τα γαλλικά τσιγάρα (Gauloises & Gitances) μου ήταν πάρα πολύ βαριά δεν μπόρεσα ποτέ να τα καπνίσω. Είχα δώσει μια περιουσία σε Marlboro, KENT & Camel και για λίγα χρόνια έκανα Καρελια. Πούρα & στριφτά δεν τα άντεχα. Οταν το έκοψα, όλα τα έστειλα στον αγύριστο
predator77 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:49 μμ οπως λεει κ το βιβλιο που εχει βαλει για εξωφυλλο του θεματος....οι καουμποιδες που διαφημιζουν τα malboro σιγουρα θα εχουν πεθανει χρονια τωρα, Και το πιο ωραιο φυσικα οσο αφορα τη γευση που λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι τοσο ωραιο οσο το να γλειφεις την ασφαλτο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα