StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ 2 λεπτά πριν, Simon22 είπε Έκανε πρωταθλητισμό ενώ κάπνιζε; Αστα. Δεν ειναι οτι καπνιζε σα φουγαρο,αλλα καπνιζε.
predator77 Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Μαχαιρι κοφτο ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα,οταν σου ερχεται να κανεις τσιγαρο πιες λιγο νερο κ θα περασει,το εχω κοψει 3 χρονια, μετα τον 1.5 χρονο σπανια το αναζητας βεβαια ειναι ιδια η αντιδραση να ξερεις η χαρα κ η λυπη οποτε προσεχε μην κανεις ουτε τζουρα διαφορετικα φτου κ απ την αρχη. 2 1
tzavardin Δημοσ. Κυριακή στις 12:15 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:15 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Simon22 είπε Πρωταθλητισμό στο τι όμως; Δεν μπορώ να σκεφτώ άθλημα που καπνίζεις, γενικά δεν ακολουθείς αθλητικό τρόπο ζωής και είσαι σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως ιππασία ή πινγκ πονγκ. Ή και σκοποβολή ή τοξοβολία. Ό,τι δεν απαιτεί φουλ έντονη σωματική κόπωση. Ψάξε για γνωστούς αθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που ήταν επιβεβαιωμένα καπνιστές. Θα εκπλαγείς. Επίσης έχω διαβάσει παλιότερη έρευνα στο pubmed με ανώνυμο ερωτηματολόγιο για το κάπνισμα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην αγγλια, και το αποτέλεσμα ήταν κοντά στο 5%. Premier league πάνω από 3%. Υπάρχει και η εγχώρια εικόνα του Χουαντσο και του Λεσορ με τα πούρα πέρσι, όπως και γνωστοί εγχώριοι παίχτες ποδοσφαίρου, βλέπε Τζορτζεβιτς. Δεν πέφτεις να πεθάνεις με το που κάνεις ένα τσιγάρο, ούτε αποκτάς αυτόματα ΧΑΠ. Μπορεί κάλλιστα να είναι σε ανώτατο επίπεδο κάποιος παίκτης αν κάνει social smoking. Με ένα και δύο πακέτα την ημέρα στο σύγχρονο πρωταθλητισμο βέβαια αλλάζουν τα πράγματα. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:17 πμ από tzavardin 2
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 πμ 1 hour ago, Simon22 said: Δεν μπορώ να σκεφτώ άθλημα που καπνίζεις, γενικά δεν ακολουθείς αθλητικό τρόπο ζωής και είσαι σε αυτή τη κατηγορία. Κατσουράνης, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής τότε του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας και σκάει σε εκδήλωση ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κρατώντας πακέτο 1 1
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 πμ 1 minute ago, Simon22 said: Ναι, έγραψα "άθλημα" σαν να λέω "κάθε άθλημα προυποθέτει ορισμένες θυσίες" όχι "αθλητής" δηλαδή "η εξαίρεση στον κανόνα". Ένας αθλητής είναι 1 άνθρωπος. Το άθλημα έχει εκατομμύρια αθλητές. Είναι οξύμωρο με τα αθλητικά ιδεώδη όπως και αν το δεις. Η άθληση είναι η προσωποποίηση του "νους υγιή εν σώματι υγιές" και το κάπνισμα σίγουρα δεν βοηθάει κάπου.. Δεν κατάλαβα χριστο
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 πμ Just now, Simon22 said: Ξαναδιάβασέ το μέχρι να το καταλάβεις και να δεις πόσο λάθος είναι η λογική "Κατσουράνης καπνίζει! Κατσουράνης καλός αθλητής! Αν Κατσουράνης μπορεί να καπνίζει και να είναι στο επίπεδο αυτό τότε όλοι το μπορούν!'. Δεν είπα κάτι τέτοιο πάντως. Δεν είναι για όλους το κάπνισμα, θέλει να είσαι και λίγο μάγκας 1
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 πμ 4 minutes ago, Simon22 said: Εννοείς βλάκας. Να αυτοκαταστρέφεσαι δεν είναι μαγκιά. Αυτά τα λένε οι φλωροι που δεν καπνίζουν 1
cthulhucarbide Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 πμ 37 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Κατσουράνης, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής τότε του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας και σκάει σε εκδήλωση ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κρατώντας πακέτο Έτσι εξηγείται που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του όταν έπαιζε χαφ
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 01:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:38 πμ Just now, cthulhucarbide said: Έτσι εξηγείται που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του όταν έπαιζε χαφ Γαμησε τα και ο άλλος νομίζει ότι τον πόσταρα σαν καλό παράδειγμα αθλητή 🤣🤣 1 1
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 πμ 10 ώρες πριν, Simon22 είπε Πρωταθλητισμό στο τι όμως; TKD 10 ώρες πριν, Simon22 είπε Ίσως ιππασία ή πινγκ πονγκ. Ή και σκοποβολή ή τοξοβολία. Ό,τι δεν απαιτεί φουλ έντονη σωματική κόπωση. Θα εκπλαγεις με το τι σωματικη κοπωση μπορει να εχουν ολα αυτα. Εσυ απλα εχεις στο μυαλο σου κατι σε cardio,που και εκει ενας ταλαντουχος αθλητης μπορει να υπερπερασει τα εμποδια του καπνισματος.
vas180 Δημοσ. Κυριακή στις 03:11 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:11 πμ (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2025 στις 2:05 ΜΜ, AkisLeoforia είπε Καλησπέρα σε όλους τους καπνιστές. Είμαι εδώ και καιρό σε ένα στάδιο ελλάτωσεις του τσιγάρου τολμώ να ομολογήσω ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο . Mετά από διάφορες πνευμονολογικές εξετάσεις Σπιρομέτρηση και άλλες με τα λεγομενα του γιατρου ειμαι ασ πουμε 80% υγειες έχω να κάνω εξετάσεις κοντά στον ένα χρόνο .. κατάφερα να το κόψω κατά 70% .. Tο μόνο κακό που μου έμεινε από συνήθιο .... Ειναι ότι πλέον κάνω μόνο κάθε σαβατοκυριακο ... Ναι έφτασα σε ένα σημείο να περιμένω όλη την βδομάδα ποτέ θα έρθει το σαββατοκύριακο για να καπνίσω .. Πλεον έκοψα το κανονικο τσιγαρο και άρχισα το Vuso Go μιας χρησης 1000 τζουρεσ ... θελω ενα τετοιο για το σαββατοκυριακο .... Λετε στις επομενεσ εξετασεις να ειμαι τα ιδια 😄 ? εχει δοκιμασει κανεις αυτο το σθστθμα απεξάρτησης ? νιωθω καλύτερα αλλα σιγουρα εαν δεν κοπει μαχαιρη δουλεια δεν γινεται ..... Τι τις θες τις εξετάσεις να δεις αν είσαι ακόμη ζωντανός; Βρε μήπως αναβάλλεις και πας από εξέταση σε εξέταση; Άσε τις εξετάσεις και κοψτο το σκατόπραμα να σωθείς θα νοιώσεις καλύτερα. Είναι μεγάλη επιτυχία, μιλάω εκ πείρας. 4 ώρες πριν, Simon22 είπε Ίσως ιππασία ή πινγκ πονγκ. Ή και σκοποβολή ή τοξοβολία. Ό,τι δεν απαιτεί φουλ έντονη σωματική κόπωση Φιτζετ σπίνερ; Επεξ/σία Κυριακή στις 03:13 πμ από vas180
makis269 Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 πμ (επεξεργασμένο) φίλε σου εύχομαι από καρδιάς να κόψεις το τσιγάρο , είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας καπνιστής για τον εαυτό του. *μπορώ να σε καταλάβω διότι και εγώ εδώ και έξι χρόνια περίπου το έκοψα μαχαίρι ,και ήταν πανεύκολο γιατί όλα είναι μόνο στο μυαλό ,πριν το πάρω και εγώ πραγματική απόφαση το θεωρούσα αδύνατον αλλά όπως ανέφερα μόνο θέληση και σώθηκες, και από θέμα υγείας αλλά και από θέμα τσέπης, θα σου μένουν για πάρτη σου 100-150 ευρώ τον μήνα να τα χαρείς, και όχι να τα κάψεις κάνοντας και κακό στην υγεία σου . Επεξ/σία Κυριακή στις 07:11 πμ από makis269 2
AkisLeoforia Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 πμ (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2025 στις 5:18 ΜΜ, greekfragma είπε το ερώτημα είναι αν θα είσαι υγιής όταν θα έρθει η απόφαση από εδώ εγώ σου εύχομαι υγεία για να ενημερωθούμε και για το χακάρισμα! αν και είναι εκτός τόπου και χρόνου το δικαστήριο έγινε ... στο όνομα του φάνηκαν και άλλες προηγούμενες απάτες .. δεν κέρδισα ας πούμε κάτι + κέρδισα στο δικαστήριο Όλα τα έξοδα μου δικηγορικά ... άρσεις απορήτου τα πάντα ....3κ + Αφού πρώτα ήρθε σε συνενόηση με τον δικηγόρο του και του είπε ότι και εφετείο να πάμε θα έχει και αλλά έξοδα ... και απλά κάναμε έναν συμβιβασμό ... Το μόνο που κέρδισα είναι να πάρω τα λεφτά πίσω που χάλασα για την υπόθεση ... και το πιο σημαντικό να γραφτεί στο ποινικό μητρώω του .... σε κάλυψα ? πλέον εάν θέλουν να σε βρουν και πληρώσεις τους βρίσκεις .... Ειδικός πάνω στα θέματα του ηλεκτρινικού έγληματος ο πραγματογνώμονας που έβαλα ... 1000$ ραντεβού και να διαβάσει υπόθεση γνωστός το πρώτο όνομα άμα το πατήσεις θα στον βγάλει ... Τον βρήκαν παρόλο που είχε ένα vpn της πλάκας ... Εννοείτε ότι εάν ήταν ποιο ψαγμένος και πιο ειδικός .... θα έβρισκα ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου .... αυτά Επεξ/σία Κυριακή στις 07:19 πμ από AkisLeoforia 2 1
vas180 Δημοσ. Κυριακή στις 09:29 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:29 πμ 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αστα. Δεν ειναι οτι καπνιζε σα φουγαρο,αλλα καπνιζε. Δυστυχώς το περιβάλλον που ζούμε είναι σαν να καπνίζουμε συνεχώς. Πολύ δυστοπικό. Ευτυχώς προσαρμοζόμαστε και η ζωή δεν κρατάει για πάντα οπότε δε θα πάθουμε και κάτι σημαντικά χειρότερο αφού έτσι κι αλλιώς...
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ 4 ώρες πριν, vas180 είπε Δυστυχώς το περιβάλλον που ζούμε είναι σαν να καπνίζουμε συνεχώς. Πολύ δυστοπικό. Ευτυχώς προσαρμοζόμαστε και η ζωή δεν κρατάει για πάντα οπότε δε θα πάθουμε και κάτι σημαντικά χειρότερο αφού έτσι κι αλλιώς... Bitch what?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα