Hamurabi Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Θέλω να φτιάξω ένα python app όπου μέσω του api της booking θα τραβάει δεδομένα για τα δωμάτια ξενοδοχείου φιλικού μου προσώπου. Γι'αυτόν είναι δηλαδή το app. Διαβάζω διαφορά στο site της booking αλλά έχω μπερδευτεί . Απλά θέλω το api τους, είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία;; Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:44 μμ από Hamurabi
geomagas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ 1 ώρα πριν, Hamurabi είπε Απλά θέλω το api τους, είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία;; Ναι, είναι. Πρέπει να κάνεις αίτηση για connectivity partner ανεξάρτητα αν έχεις ήδη λογαριασμό. Και η διαδικασία έχει ένα σωρό requirements... Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια (!) έχουν σταματήσει να δέχονται αιτήσεις για connectivity partners... Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω. (Ref)
Hamurabi Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Κατάλαβα. Το καλό το παληκαρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι. Λίγο web scraping δε βλάπτει. 1
geomagas Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Καθόλου. Ίσα ίσα! Αυτό βέβαια, αν χρειάζεσαι read-only, και μόνο σε δημόσια δεδομένα. Για εμάς τους υπόλοιπους... ήμουνα νιος και γέρασα! 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα