Προς το περιεχόμενο

Η Cosmote είναι για γέλια!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VODAFONE rulezzzz. Cosmote mono gia ta ELAXISTA shmia pou exei problhma h VODA.

Episis h cosmote 8a arxisei se liges meres na xrewnei ME 1 MONADA ANA klhsh sthn free,mexri twra, grammh eksypiretisis pelatwn!!!! :shock:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα σηματος αλλα χωρητικοτητας δικτυου.Δεν σου δινει γραμμη αν και εχεις σημα γιατι η κεραια δεν μπορει να σε εξυπηρετησει γιατι μαζι με εσενα παιρνουν και εγω δεν ξερω ποσοι αλλοι τηλ.Νομιζω καθε κεραια μπορει να εξυπηρετησει την ιδια στιγμη 90 κλησεις.

Δημοσ.

OLES XREWNOUN gia tin eksypiretisi!!!!!

Oson afora to sima egw milaw gia SYNOLIKI KALYPSI!Kai ayto einai de facto!!!Den einai thema opadismou ayto alla ereunwn kai allwn dimoskopisewn!Den nomizw oloi na einai m*****s kai eseis na eiste oi monoi eksypnoi!Na mou eleges oti stis perioxies pou kineisai h Cosmote einai xeiroteri apo tin Vodafone na symfwnisw!Alla stin synoliki kalypsi diafwnw katheta!

Oson afora to sxolio gia to pia efere prwti tin kiniti tilefwnia stin Ellada.....an to pame etsi na sou pw to allo...........poia etaireia stin Ellada efere prwth THN PROSITH TILEFWNIA STHN ELLADA kai anagkase kapoies alles na rikoun tis times tous kai na arxisoun an enisxyoun ligo ta diktya tous gia na eoxun kalytero sima kai kalyteres ypiresies afou eixan epanapaftei stin "KLIKA" TOUS!An aki twra pali klika exoun ginei oloi alla...tespa!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι ας μην αρχίσουμε τη συζήτηση για το ΠΩΣ (και με ποιά μεθόδευση) μπήκαν πρώτες στον χορό οι δύο πρώτες εταιρείες (Panafon και Telestet) γιατί εδώ ήμασταν και τα πράγματα δεν είναι τόοοοοοοσο απλά. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων 15 ετών, για τα οποία κανένας δεν παραπέμφθηκε και κανένας δεν λογοδότησε.

:(

Δημοσ.
OLES XREWNOUN gia tin eksypiretisi!!!!!

Oson afora to sima egw milaw gia SYNOLIKI KALYPSI!Kai ayto einai de facto!!!Den einai thema opadismou ayto alla ereunwn kai allwn dimoskopisewn!Den nomizw oloi na einai m*****s kai eseis na eiste oi monoi eksypnoi!Na mou eleges oti stis perioxies pou kineisai h Cosmote einai xeiroteri apo tin Vodafone na symfwnisw!Alla stin synoliki kalypsi diafwnw katheta!

Oson afora to sxolio gia to pia efere prwti tin kiniti tilefwnia stin Ellada.....an to pame etsi na sou pw to allo...........poia etaireia stin Ellada efere prwth THN PROSITH TILEFWNIA STHN ELLADA kai anagkase kapoies alles na rikoun tis times tous kai na arxisoun an enisxyoun ligo ta diktya tous gia na eoxun kalytero sima kai kalyteres ypiresies afou eixan epanapaftei stin "KLIKA" TOUS!An aki twra pali klika exoun ginei oloi alla...tespa!

Βρε ηρέμησε,εντάξει σε καταλαβαίνουμε και χωρίς τις φωνές ή τα πολλά θαυμαστικά. Δε συνεισφέρουν πουθενά αυτά παρα μόνο στο να δημιουργήσεις στον αναγνώστη του άρθρου σου ενα συναίσθημα του τύπου " Ο συντάκτης τρέχει να μαζέψει τα ασσυμάζευτα" ή οτι έχεις εμπάθεια με τις άλλες εταιρίες ή οτι εργάζεσαι στην Κοτε.

Εγω εκείνο που καταλαβαίνω απο αυτά που λες και απο εκείνα που ακούω απ το 1998 ως τώρα είναι οτι,πιο κολλημένα άτομα απο εσας που υποστηρίζετε την Κοτε δεν υπάρχουν και θα στο τεκμηριώσω.

Το 1992 είχε γίνει μια συμφωνία να μπούν οι Παναφον και Τελεστετ στην κινητή τηλεφωνία και να μην δωθεί άδεια κινητής στον ΟΤΕ για 12 χρόνια.

Παράνομο λετε εσείς....θεμιτό το λέω εγω!

Για εσας είναι μια μαύρη περίοδος η 92-98 επειδή η αγαπητή σας Κοσμοτέ αδικήθηκε και δεν έφαγαν τα λεφτουδάκια μας κάποιες κουνέλες εκει στον ΟΤΕ.

Για μένα είναι σαν να δώθηκε ευκαιρία σε αυτές τις 2 εταιρίες να αναπτυχθούν καλώς (άσχετα αν στην τελική έκαναν κουταμάρες) γιατι το 2004 θα εμπαινε και ο 3ος παίκτης με τα γνωστά αποτελέσματα (γρήγορη ανάπτυξη κλπ).

Εαν είχε μπεί η Κοσμοτέ απ το 92,σε 2 μήνες θα είχε σβήσει τις άλλες εταιρίες απ το χάρτη και θα είχε εξαφανίσει κάθε ίχνος ανταγωνισμού χάρη σε 2 πράγματα:

1) Στα πανταχού παρόντα κτίρια του ΟΤΕ χώνοντας τζαμπα μια κεραία (Τζαμπα δίκτυο)

2) Στο ελληνοφανές πρόσωπο της. ("Εμείς αγαπάμε και στηρίζουμε την Ελλάδα,εμας να προτιμήσετε")

Και τα 2 έγιναν ακριβώς έτσι το 1998 οταν -παράνομα- δώθηκε 3η άδεια στην Κοσμοτέ. Αλλά γι αυτό το παράνομο μπάσιμο της Κοτε δε μιλάει κανείς.

Το 92 ο ΟΤΕ ηταν κρατικός,το κράτος τον έκανε οτι γούσταρε ως ιδιοκτήτης,άρα αφού δεν τον έβαλε στο παχνίδι,είναι δικό του θέμα και δεν συνιστά παρανομία.

Το 98 όμως όταν αθετείς τους όρους μιας συμβασης δεν είναι παρανομία;;;

Κατάληξη: Μετά απο 6 χρόνια αυτή η εταιρία (ω! Τι κρίμα) έχασε το ελληνικό της πρόσωπο,είναι πρώτη μεν χάρη στα 2 πράγματα που έκανε στις αρχές και πήρε όλο τον λαο μαζί της και τώρα ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ στη μάπα μας! Γιατι δε νομίζω να είναι πιο καλή απ τις άλλες 3!

Αντε και καλά μπάνια τώρα που τ' ακούσατε....αντε γιατι έχουμε και πιο ευχάριστα πράγματα να κάνουμε απ το να βλέπουμε το ίδιο στυλάκι "παρθεναγωγείου" 6 χρόνια!

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι στην μεση!

Η κοσμοτε κατα την αποψη μου μεχρι και πριν κανα χρονο ειχε σιγουρα την καλυτερη συνολικη καλυψη (δεν μιλαω και μεμονομενες περιοχες) και μεχρι πριν 2 χρονια ειχε και την μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα στην χωρητικοτητα καναλιων φωνης (δεν μιλαω για συνολικη χωρητικοτητα που ειναι φυσικο να την εχει λογω των χαρακτηριστικων κατασκευης δικτυου DCS1800 που απαιτει περισσοτερους σταθμους βασεις για να καλυψει μια δεδομενη γεωγραφικη εκταση). Επισης κατα την προσωπικη μου παρατηρηση σε (πολυ) ορεινες περιοχες, χωρια απομακρυνσμενα ή σε πολυ πυκνοκατοικημενες περιοχες μεγαλων πολεων (Αθηνα: Παγκρατι, Βυρωνας, Ζωγραφου ή και Θεσσαλονικη: κεντρο, λ. Βασ. Ολγας κλπ) ειχε καλυτερο σημα και επιανε παντου. Βεβαια μιλαω κατα μεσο ορο και οχι οτι σε καθε τετοιο σημειο ηταν σωνει και καλα καλυτερη απο τις αλλες 2, απλα συνηθως ηταν πιο πιθανο να σε αφησει τελευταια αυτη απο δικτυο. Τον τελευταιο χρονο παρατηρησα πολλα προβληματ α στην χωρητικοτητα της και στην διαθεσιμοτητα των καναλιων φωνης (κοινως πολλες φορες λαμβανα την ειδοποιηση κλησεων ενω το κινητο μου ηταν ανοιχτο και ειχε σημα ικανοποιητικο ή πολλες φορες 100% ενδειξη ή προσπαθουσα να καλεσω καποιον και μου πεταγε 'δικτυο κατηλλημενο'). Αλλα βεβαια και οι αλλες 2 το κανουν/εκαναν αυτο. Φυσικα και οι αλλες 2 ειχαν πολλα κουσουρια οπως και εχουν αλλα επειδη ο τιτλος του thread λεει για την Κοσμοτε δεν θα αναφερθω εκει προς το παρον τουλαχιστο.

Το θεμα μας εχει παρει αλλη τροπη και αναφερεται στο πως ξεκινησαν οι 3 εταιριες πραγμα πολυ ενδιαφερον και ακρως ενημερωτικο. Πιστευω ομως πως δεν εχει αμεση σχεση με το παρον θεμα και επομενως θα προτεινα ενα split γιατι εχει ενδιαφερον να ατο συνεχισουμε!

Σχετικα με το θεμα μας, πιστευω πως ειτε εχει γινει καποιο λαθος απο τον υπαλληλο που εκανε την αιτηση διακοπης και μετατροπης σε καρτα Ή καποιος υπαλληλος βαριεται φοβερα να δουλεψει στο αρμοδιο τμημα της κοσμοτε. Και το λεω αυτο γιατι το εχω κανει 2 φορες αυτο (μετατροπη συμβολαιου σε καρτα) οπως και το αντιστροφο αλλες 2 και ομοιως το ιδιο εχουν κανει και διαφοροι αλλοι γνωστοι μου και η αλλαγη εγινε ειτε αυθημερον ή την επομενη εργασιμη χωρις κανενα προβλημα. Θα σε συμβουλευα να ζητησεις να μιλησεις με καποιον προισταμενο του τμηματος αποσυνδεσεων ή μεταβιβασεων για να βγαλεις ακρη γιατι καποιοι απο τους εργαζομενους εκει δεν θα επρεπε να δουλευουν σε αυτην την εταιρια γιατι βαριουνται και να πεθανουν ακομα. Μου εχουν συμβει διαφορα κατα καιρους με την κοσμοτε και σε ολα εφταιγε ο υπαλληλος που δεν εκανε σωστα και εγκαιρα την δουλεια του. Οχι πως ολοι οι αλλοι εργαζομενοι στις αλλες 2 ειναι αγιοι φυσικα! :twisted:

Καλα να περνατε παιδες και μην τρελαινεστε για το ποιο δικτυο ειναι καλυτερο... Καποια πραγματα δεν φαινονται με το ματι και καποια αλλα ειναι μονο παιχνιδια εντυπωσεων! Το καλυτερο ειναι να τους πληρωνετε και να τα ξεσκιζετε και οποτε θελετε να αλλαζετε δικτυο και να τους την λετε οτι φευγετε γιατι δεν σας εξυπηρετουν οπως θελετε! Φορητοτητα rulez :lol: :lol: 8) 8)

Δημοσ.

Ulticool:

Den eimai kollimenos!!!Bazw opoia etairea me symferei!Milaw me gegonota kai antikeimenika kritiria kai oxi mono dikes mou apopseis apo dikes mou mono empeiries!!!!

Mesa stin eksaetia an ithelan oi 2 ksenes etaireies mporousa na ftiaksoun tin kalypsi alla den tous polyendiefere giati mexri to 2004.........tha eixan parei mpolika lefta apo ton kosmaki!!!Omws apo tote pou mpike h Cosmote kai efagan stin mapa tis meiwseis kai tin kalypsi MONO tote arxisan na trexoun kai eytyxws h kiniti tilefwnia egine prositi!Ayta einai gegonota opws blepeis kai oxi mono h mia pleyra pou prospatheis na mas deikseis esy!Symfwnw se arketa pou les alla kalytera pou egine ayto me tis symbasi giati meri twra.......oute oi misoi den tha eixan kinito tilefwno kai h kalypsi tha htan gia ta mpaza!!

Δημοσ.

Τελικά μετά από διάστημα τριών εβδομάδων μου μετατρέψανε σήμερα τη σύνδεση σε κάρτα.Και αυτό γιατί χτες πήγα στον ΟΤΕ με τον πατέρα μου και πήραμε 2-3 τηλέφωνα, βάλαμε και άλλους και πήρανε, βάλαμε και μέσο έναν που δουλεύει στην Cosmote και έγινε η δουλειά σε μία μέρα.Τελικά εδώ στην Ελλάδα αν δε βρίσεις και λιγάκι και δε βάλεις μέσο δεν κάνεις τίποτα.Τέτοιοι είμαστε οι Έλληνες!Ντροπή μας!Αυτό έχω να πω μόνο!Ντροπή!

Δημοσ.

den xero ti leei o ilos runner1 (pou kalo tha einai na arxisei na sebetai tous sinomilites tou,mias kai de milaei se kafrous) alla ayto pou anefere filos gia to thema tou pseytikou simatos tis cosmote to exo akousei tyxaia kai ego...xoris na katalabaino ti akribos ennoousane...

episis se pyknokatoikimeni perioxi tis athinas (mpournazi-peristeri) eixame problimata epikoinonias kai simatos me cosmote kai kanena me vodafone i tim...

episis etyxe na bretho skyro kai i cosmote den ebgaze sima oute gia plaka opos kai i tim...imoni pou ebgaze sima itan i vodafone....

tora ta peri kalipsis kai ta sxetika ta akouo berese...

o kathenas pernei oti goustarei...

alloste to na pathiazese gia na ipostirixeis oti i cosmote exei kalipsi pantou eno oi alloi oxi, kai me ton tono i tropo pou epiballeis file einai asteio...

Δημοσ.

I Cosmote sto thema budget echi dosi emfasi stin kalipsi. Afto simeni oti ependii perisotera stin radiokalipsi. Epidi misthoni ke 1200 ktiria ote, ke epidi chrisimopii ton ote me tin iparchusa ipodomi tu gia backbone ine logiko se ena apomakrismeno chorio, i Cote na pai ne vazi tin kerea pano ston OTE tu choriu meso ton kiklomaton tu OTE na sindeetai me to ipolipo diktio tis. Apo tin alli, i TIM i i VODA chriazete na anixun dromo pano sto vuno, an den echun refma na valun genitries, prepi na echun optiki epafi me alles kerees gia na sindethun sto backbone ktl ktl. Opote gia tin Cote ine pio fthino na vali kerees se apomakrismenes perioches se schesi me tus allus 2, gia afto vazi ke perisoteres eki.

Tora sta astika kentra i katastasi ine entelos diaforetiki. Eki i ori ine schedon idii, i Voda me emfasi stin chrotikotita fitevi kerees poles. paradigma, opu iparchi megali platia me cafes sigura iparchi tulachiston 1 micro tis Vodafone. Ke afto ochi mono stin Athina alla ke se poles mikroteres polis.

Apo apopsi fasmatos sto gsm, Voda ke Cote echun akrivs idia choritikotita, i TIM tin misi, ke i Q to 1/3.

Apo apopsi core diktiu, pali logo emfasis stin choritikotita, i Voda echi perisotera mscs (til kentra) gia na vgazun tis klisis ke poli perisoterus komvus gprs. Episis oso anafora to backbone, epidi i Cote chrisimopii to diktio tu OTE, dini stin Voda to megaliteri backbone.

Gia tis adies, apoklistike o ote stin archi, giati kanenas xeno den tha ekane ependisi stin ellada me antagonisti ton ote. Opote anaptixi yiok!

Ta customer chreononte.

Emena san katalanoti den me endiaferi giati echi kapios sima, alla to na echi sima. :wink:

Δημοσ.
Είχα κάνει αίτηση εδώ και δύο βδομάδες να γυρίσω το κινητό από σύνδεση σε κάρτα.Από την προηγούμενη Παρασκευή, εδω και μία βδομάδα δηλαδή, μου κόπηκε η σύνδεση και ακόμα δεν έχει μετραπεί σε κάρτα!!Είμαι μία βδομάδα χωρίς τηλέφωνο!Τους πήρα αρκετές φορές και μου είπανε ότι το πρόβλημα αυτό είναι γενικό, ότι δηλαδή αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην μετατροπή σε κάρτα και σε άλλους συνδρομητές.Έλεος!!Δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη εδώ και μία βδομάδα!!

Προφανώς λείπουν όλοι σε διακοπές γι' αυτό και η καθεστέρηση φίλε μου :wink:

ΥΓ.: Ας σταματήσει αυτή η διαμάχη με το ποια είναι καλύτερη εταιρία διότι δεν είναι αυτός ο λόγος που έγραψε ο TheCrow. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...