spiros219 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλημέρα, είχε κανείς το συγκεκριμένο mesh της Vodafone? Το δίνουν δωρεάν με το νέο συμβόλαιο και δεν έχω βρει πουθενά γνώμες κλπ. Αξίζει να υπάρχει στο σπίτι ή θα μπει ντουλάπα? Προς το παρόν έχω το ZTE H268Q και το wifi του φτάνει κομπλέ μέχρι το δωμάτιο, το power station 6 θα φτάνει ή έχει πιο αδύναμο wifi ώστε να χρειαστώ το mesh? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2025 στις 7:47 ΠΜ, spiros219 είπε Καλημέρα, είχε κανείς το συγκεκριμένο mesh της Vodafone? Το δίνουν δωρεάν με το νέο συμβόλαιο και δεν έχω βρει πουθενά γνώμες κλπ. Αξίζει να υπάρχει στο σπίτι ή θα μπει ντουλάπα? Προς το παρόν έχω το ZTE H268Q και το wifi του φτάνει κομπλέ μέχρι το δωμάτιο, το power station 6 θα φτάνει ή έχει πιο αδύναμο wifi ώστε να χρειαστώ το mesh? Ευχαριστώ λογικα θα πρεπει να σου φτανει και το power station οπως σου εφτανε και το zte.
spiros219 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 16/2/2025 στις 1:22 ΜΜ, poulinos είπε λογικα θα πρεπει να σου φτανει και το power station οπως σου εφτανε και το zte. Το ζτε έφτανε τα 100 στο δωμάτιο, το ίδιο και το power station απλά επειδή έχω 300αρα πλέον το έβαλα κάπου στη μέση και πιάνω κανονικά φουλ. Είχα ένα θέμα με την εφαρμογή για να τη σεταρω δεν με άφηνε, έχανε τη σύνδεση με το ρούτερ και κάτι τέτοια κουλά. Τελικά βρήκα σε μια σελίδα της Vodafone italia οδηγίες χωρίς την εφαρμογή και το σύνδεσα κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 20/2/2025 στις 7:35 ΜΜ, spiros219 είπε Το ζτε έφτανε τα 100 στο δωμάτιο, το ίδιο και το power station απλά επειδή έχω 300αρα πλέον το έβαλα κάπου στη μέση και πιάνω κανονικά φουλ. Είχα ένα θέμα με την εφαρμογή για να τη σεταρω δεν με άφηνε, έχανε τη σύνδεση με το ρούτερ και κάτι τέτοια κουλά. Τελικά βρήκα σε μια σελίδα της Vodafone italia οδηγίες χωρίς την εφαρμογή και το σύνδεσα κομπλέ. a.αν μπορει το router να μπει σε καλο σημειο και να μην εχεις repeaters τοτε εννοειται το προτιμας. β.ποτε μα ποτε δεν σεταρω εξοπλισμους απο τις εφαρμογες.ναι μεν ειναι πιο ευκολο αλλα αν παει κατι στραβα τοτε αστα να πανε.προσπαθω γενικα να το κανω απο το web interface στο μετρο του εφικτου. τωρα για το mesh αν το παιρνεις δωρεαν μπορεις να το παρεις και να το βαλεις σε καμια ντουλαπα μηπως και χρειαστει.αλλιως το αφηνεις εφοσον εβγαλες ακρη και αν μελλοντικα αλλαξεις πχ σπιτι κτλ τοτε λογικα μπορεις να το ξαναζητησεις.δεν νομιζω οτι θα στο αρνηθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα