Jmanol000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου ξέρει κανείς ποιο είναι το shortcut για να κάνω unminimize κάτι ? το ανάποδο του command και m , στο διαδικτυο ειδα το command t το οποιο ομωσ δουλευει μονο στο safari , και το fn + f3 το οποιο ομωσ δεν κανει αυτο αυτο που θα ηθελα ? ειμαι νεοσ χρηστησ , και συγγνωμη αν ειναι πολυ απλη η χαζη η ερωτηση μου ευχαριστω πολυ
petran1790 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αντιστοιχο shortcut δεν ξερω αν υπαρχει μιας και δεν το θελω προσωπικα γιατι εχω μαθει να δουλευω το Mission Control (F3 ή το 3 finger swipe-up). Σχετικα νεος χρηστης και εγω. ΑΛΛΑ γιατι δεν δοκιμαζεις την εφαρμογη AltTab που προσομειωνει το αντιστοιχο Alt+Tab των Windows? Ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο απ'οτι ξερω. Αυτο θες ακριβως παντως πολυ δυσκολα να υπαρχει, γιατι πως θα ξερει το MacOS ποιο ακριβως app θελεις να επαναφερεις αν εχεις πολλα minimized. Δεν εχεις επισης καποιο app ενεργο για να δουλευε αν υπηρχε τετοιο shortcut. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από petran1790
Jmanol000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, petran1790 είπε Αντιστοιχο shortcut δεν ξερω αν υπαρχει μιας και δεν το θελω προσωπικα γιατι εχω μαθει να δουλευω το Mission Control (F3 ή το 3 finger swipe-up). Σχετικα νεος χρηστης και εγω. ΑΛΛΑ γιατι δεν δοκιμαζεις την εφαρμογη AltTab που προσομειωνει το αντιστοιχο Alt+Tab των Windows? Ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο απ'οτι ξερω. Αυτο θες ακριβως παντως πολυ δυσκολα να υπαρχει, γιατι πως θα ξερει το MacOS ποιο ακριβως app θελεις να επαναφερεις αν εχεις πολλα minimized. Δεν εχεις επισης καποιο app ενεργο για να δουλευε αν υπηρχε τετοιο shortcut. Ευχαριστώ αυτό που λες το κάνω με f3 ή control και arrow key πάνω νομίζω ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα