k30taas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω οπως λεει και ο τιτλος. εχω φτιαξει ενα κουτι στο οποιο θα βαλω μια κονσολιτσα και ενα εκουαλαιζερ και θελω να βαλω και ενα ανεμιστηρα και ψυξη. αν παρω π.χ. εναν be quiet στα 80 χιλιοστα γιατι δεν χωραει ο 12αρης που ειναι για υπολογιστη θα δουλεψει με ενα απλο τροφοδοτικο η οχι? γιατι αυτοι εχουν φυσακι με 4 pin που συνδεεται και ελεγχεται απο την μητρικη ενος υπολογιστη. εγω θελω να τον βαλω με ενα ανεξαρτητο φορτιστη........ Οποιος εχει καποια ιδεα μπορει να με βοηθησει.......
Sheogorath Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 15 λεπτά πριν, k30taas είπε Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω οπως λεει και ο τιτλος. εχω φτιαξει ενα κουτι στο οποιο θα βαλω μια κονσολιτσα και ενα εκουαλαιζερ και θελω να βαλω και ενα ανεμιστηρα και ψυξη. αν παρω π.χ. εναν be quiet στα 80 χιλιοστα γιατι δεν χωραει ο 12αρης που ειναι για υπολογιστη θα δουλεψει με ενα απλο τροφοδοτικο η οχι? γιατι αυτοι εχουν φυσακι με 4 pin που συνδεεται και ελεγχεται απο την μητρικη ενος υπολογιστη. εγω θελω να τον βαλω με ενα ανεξαρτητο φορτιστη........ Οποιος εχει καποια ιδεα μπορει να με βοηθησει....... Καλησπέρα, έχει τύχει να μην γυρίζουν ανεμιστήρες PWM όταν τους συνδέσεις μόνο 12 και γείωση. Άλλη επιλογή είναι να πάρεις μια πλακέτα απο Ali που μετράει θερμοκρασία με ntc και ελέγχει με PWM ανεμιστήρες ενώ δέχεται 12V. Αν σε ενδιαφέρει θα ψάξω να βρω λινκ. 1
nickol-us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ πάλι νομίζω οτι γίνεται και χωρίς πρόβλημα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί ο Sheogorath είναι σοβαρό μέλος και δε λέει "άκυρα" πράγματα... Αν το τροφοδοτικό βγάζει τις σωστές τάσεις και είναι ικανό να καλύψει τον ανεμιστήρα (ακραίο σενάριο το να μην μπορεί καθώς οι ανεμιστήρες είναι ελάχιστα watt) νομίζω οτι θα παίξει απλά θα είναι μόνιμα στις μέγιστες στροφές του
kostas_anes Δημοσ. πριν από 12 λεπτά Δημοσ. πριν από 12 λεπτά 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, έχει τύχει να μην γυρίζουν ανεμιστήρες PWM όταν τους συνδέσεις μόνο 12 και γείωση Ώπα ρε, παίζει τέτοιο πράγμα; 😮 Δεν το έχω πετύχει ποτέ μου, good to know!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα