Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω τι γίνεται,έχω στο σύστημα μου μια 3060 ti με έναν i5 4460,φυσικά και είναι εντελώς δυσανάλογο το σύστημα,αυτό το γνωρίζω,περιμένω να έρθουν τα πράγματα για κουμπώσω πάνω έναν 5600χ ,έτρεξα ένα passmark για την κάρτα,η βαθμολογία που έβγαλε είναι απλά τραγική,η ερώτηση μου είναι η εξής,το αποτέλεσμα του τεστ,έχει να κάνει στο σύνολο του συστήματος,δλδ το τραγικό σκόρ που βλέπω είναι πρακτικά το bottleneck του επεξεργαστή η δεν έχει καμία απολύτος σχέση με το σύστημα και είναι καθαρά το σκορ της κάρτας? Προσπαθώ να καταλάβω αν έχει πρόβλημα η κάρτα γι αυτό και ρωτάω 

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.

https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+RTX+3060+Ti&id=4318

Τραγικό δε το λες το σκορ  όταν το average είναι στα ~20400

Το σκορ φυσικά και μπορεί να επηρεαστεί από τον επεξεργαστή αφού μετράει fps σε κάποια scenes όπου ο επεξεργαστής παίζει ρόλο.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί ακόμη παράγοντες που επηρεάζουν το σκορ, είτε processes στο backround, είτε κακές θερμοκρασίες...

Δε νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις πόρισμα για την κάρτα από το παραπάνω.

Ανέμενε το νέο σύστημα, πέρνα σωστά όλους τους drivers, έχε "καθαρό" το backround από processes και τότε μόνο θα δεις τι ψάρια πιάνεις...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Τραγικό δε το λες το σκορ  όταν το average είναι στα ~20400

20% κάτω από την μέση 3060Ti νομίζω πως το λες τραγικό.

Όπως είπες όμως παίζουν πολλά ρόλο και σίγουρα το CPU κόβει πάρα πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Όπως είπες όμως παίζουν πολλά ρόλο και σίγουρα το CPU κόβει πάρα πολύ.

Αρα δλδ μου λες ότι όταν φορέσω τον 5600χ ,μαζί με όλο το υπόλοιπο πακέτο,θα δείξει παραπάνω σκορ η κάρτα ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis_kir είπε

Αρα δλδ μου λες ότι όταν φορέσω τον 5600χ ,μαζί με όλο το υπόλοιπο πακέτο,θα δείξει παραπάνω σκορ η κάρτα ?

Σου λέω σίγουρα ότι όταν φορέσεις τον 5600Χ, θα μπορέσεις να δεις αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με την κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Αυτό που δεν έγραψα αλλά είχα στο μυαλό μου όταν είπα ότι δεν είναι τραγικό είναι ο συνδυασμός i5-4460 & 3060 ti

Κοντός ψαλμός αλληλούια, ας πάρει το νέο σύστημα κι αφού τελειώσει με τις ρυθμίσεις ας τρέξει ξανά το τεστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...