Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες - Φωτογραφίες για τοποθέτηση πιάτου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gl0bAlZer0, an eisai tyxeros kai xoris satfinder ta kataferneis....me aplh pyxida tha vreis tis moires ...kai tha gireis to piato pros sta ekei...tha exeis parallhla kai ena programmataki sto pc anoixto pou tha sou deixnei an exeis entopisei ton doryforo kai me poso shma....(gia to pws tha vreis tis moires vlepe sthn prwth selida exw dwsei link)...oso gia to mhxanimataki...kanei 15 euro...kai to kratas gia panta....nomizw oti aksizei ton kopo...des to san kostos egatastashs...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς satfinder είναι δύσκολο, εκτός αν έχεις στήσει κάποιον μπροστά στην τηλεόραση και έχεις άλλον έναν μαζί σου για να γυρίζετε το πιάτο μέχρι να πιάσει το δορυφόρο, πράγμα το οποίο μπορεί να σου πάρει ώρες. Πάντως ένα satfinder κάνει 20 ευρώ πιστεύω δεν είναι πολλά, τα αξίζει με το παραπάνω και τελειώνεις και σε 10 λεπτάκια ;)

Δημοσ.

ευχαριστουμε για τις οδηγιες. υπαρχει καποια καλη μαρκα για lnb ή ολα λιγο πολυ κανουν τη δουλεια τους? (ασχετος με δορυφορικα)

Δημοσ.

Καλη η εγκατασταση,,,,

'Αλλα εάν θέλουμε να βάλουμε για 2 δορυφόρους τι κανουμε???

Σε ποιες μοίρες στρίβουμε το δορυφόρο?

Θέλω να πιάνω Astra και Hotbird.

Σε παλιότερο topic ο απαραιτητος εξοπλισμός είναι ο παρακατω μου είπαν...

110cm πιάτο,Δέκτης Commander 3000,2 lnb και ένα 2/1 DiSEqC.

80 ευρώ 99 ευρώ 40 ευρω 15

Τα κλειδωμένα καναλια μετα πως ανοιγουν? :D

Το παραέκανα....???

Χρειάζομαι και πυξίδα ?

τις μοίρες για ASTRA kai HOTBIRD που τισ βρίσκω.?

Η εγκατάσταση θα γίνει περιοχή Βέροιας,δηλαδή βόρεια Ελλαδα.

Θελώ να βρω ακριβως τις μοιρες ρύθμισης του κατόπτρου.

:roll:

Δημοσ.
VasKag[/b'], mexri 10 euro...perneis ena lnb gia na kaneis thn douleia sou....

δεν ξερω αν το lnb εχει σχεση με την ποιοτητα τηε εικονας,. αν εχει ομως εννοειται παιρνουμε ενα αξιοπρεπες ετσι? και οχι απλα για να κανουμε τη δουλεια μας :wink:

Δημοσ.
Καλη η εγκατασταση' date=',,,

'Αλλα εάν θέλουμε να βάλουμε για 2 δορυφόρους τι κανουμε???

Σε ποιες μοίρες στρίβουμε το δορυφόρο?

Θέλω να πιάνω Astra και Hotbird.[/quote']

Σ' αυτή την περίπτωση βάζεις κεντρικό τον Astra και παράκεντρο τον ΗΒ.

Το παράκεντρο LNB μπαίνει δεξιά του κεντρικού όπως βλέπεις το πιάτο από μπροστά.

Σε παλιότερο topic ο απαραιτητος εξοπλισμός είναι ο παρακατω μου είπαν...

110cm πιάτο,Δέκτης Commander 3000,2 lnb και ένα 2/1 DiSEqC.

80 ευρώ 99 ευρώ 40 ευρω 15

Αυτός είναι γενικά ο εξοπλισμός που χρειάζεσαι. Μάρκες και λοιπά ψάχνεις στην περιοχή σου για τις καλύτερες τιμές.

Τα κλειδωμένα καναλια μετα πως ανοιγουν? :D

Το παραέκανα....???

Nαι. Λίγο ψάξιμο κάποιες σελίδες πίσω και στο Google δεν βλάπτει μιας και είναι παράνομα αυτά.

Χρειάζομαι και πυξίδα ?

τις μοίρες για ASTRA kai HOTBIRD που τισ βρίσκω.?

Η εγκατάσταση θα γίνει περιοχή Βέροιας,δηλαδή βόρεια Ελλαδα.

Θελώ να βρω ακριβως τις μοιρες ρύθμισης του κατόπτρου.

:roll:

Θα σε βοηθήσει οπωσδήποτε αν προμηθευτείς μια πυξίδα ή ένα satfinder ώστε να εντοπίσεις ευκολότερα τους δορυφόρους.

Αλλά από την άλλη αν έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις TV και δέκτη στην ταράτσα δεν θα τα χρειαστείς!

Για να δεις τις μοίρες και λοιπά που χρειάζονται για την εγκατάσταση δες SATLEX.Οι συντεταγμένες τις Βέροιας είναι 40.5170N, 22.2000E.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

aktizol pes entyposhs gia to sharp lnb, giati exo ena aplo universal kai thelo na to allakso kai exo akousei oth ta sharp einai kalytera kai apo ta invacom lnb. basika poso to phres kai an exeis kalo shma se dyskoles desmes

Δημοσ.
paidia paizei rolo pou eimai sto 3o orofo 5orofhs polukatoikias kai exo to piato sto mpalkoni giati den piano tipota

apenanti exeis empodia??? episis poious doryforous prospatheis na piaseis??

dwse liga details...giati piata mpenoun kai ston prwto orofo...akoma kai se isogia....

Δημοσ.
aktizol pes entyposhs gia to sharp lnb, giati exo ena aplo universal kai thelo na to allakso kai exo akousei oth ta sharp einai kalytera kai apo ta invacom lnb. basika poso to phres kai an exeis kalo shma se dyskoles desmes

Η τοποθέτηση του δορυφορικού πιάτου έχει ολοκληρωθεί αλλά περιμένω να μου έρθουν από Γερμανία τα υπόλοιπα, δηλαδή η Skystar2 και το Phoenix.

Οπότε ακόμη δεν έχω δοκιμάσει τίποτα.

Δημοσ.

Πρός aktiZol:

επειδή με ενδιαφέρει να βάλω και έγω ένα ίδιο πιάτο Τeleves 1.20 μπορείς να μου πείς που το αγόρασες,πόσο και αν ξέρεις τι διαστάσεις ακριβώς έχει το πιάτο.

Πρός Tzinos:

Για τα sharp δεν ξέρω να σου πώ,αλλά έχω δοκιμάσει κάποια lnb(και το πολυδιαφημησμένο invacom 0,3) και προχθές αγόρασα το Inverto Pro 40US 0,3Db και είναι το καλύτερο από αυτά που έχω δοκιμάσει ως τώρα(σίγουρα αρκετά καλύτερο από το invacom) Τιμή:24 ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...