George_Vathis Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Καλησπέρα σας. Είμαι 17 χρόνων και θέλω βοήθεια στην επιλογή σχολών. Αυτό που έχω σκεφτεί να ασχοληθώ είναι να περάσω σε μια σχολή πληροφορικής και μετά να κάνω μεταπτυχιακό σε ανάπτυξη εφαρμογών. Έχετε να μου προτείνετε σχολές στην Ελλάδα που θα με ικανοποιούσαν ; Ξέρω ότι μια επιλογή είναι το ΕΚΠΑ λογικά. Αλλά δεν νομίζω να γράψω τόσα μόρια. Πιστεύω ότι θα γράψω κάπου κοντά στα 16.000-16.500 μόρια. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι. Το τι θα μου δώσει η σχολή που προτείνεται θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
julypickles Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 πμ Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία σε ποια σχολή πληροφορικής θα μπεις απλά να μπεις και μετά μέσα στη σχολή όντως να ασχοληθείς, να μπεις σε ομάδες να κάνεις διασυνδέσεις κλπ
George_Vathis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 μμ 11 ώρες πριν, julypickles είπε Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία σε ποια σχολή πληροφορικής θα μπεις απλά να μπεις και μετά μέσα στη σχολή όντως να ασχοληθείς, να μπεις σε ομάδες να κάνεις διασυνδέσεις κλπ Οκ. Έχεις κάποια σχολή να μου προτείνεις ; Ίσως σε κάποια είναι καλύτερα από κάποια άλλη
zenwalk23 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Χαροκοπειο ειναι μια καλη επιλογη. Καλο επιπεδο φοιτητων, καλοι καθηγητες και συνεργασιμοι και εξαιρετικες εγκαταστασεις.
julypickles Δημοσ. Παρασκευή στις 04:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:58 μμ 4 ώρες πριν, George_Vathis είπε Οκ. Έχεις κάποια σχολή να μου προτείνεις ; Ίσως σε κάποια είναι καλύτερα από κάποια άλλη Ο αδελφός μου, φίλοι μου και γνωστοί όλοι ΕΚΠΑ και από όλους έχω ακούσει καλά λόγια. Έχω και κάποιους γνωστούς από ΟΠΑ και ΠΑΠΕΙ και αυτοι δεν έχουνε μιλήσει άσχημα για τη σχολή τους Γενικά εγώ θα έβαζα πρώτα εκπα. Τα ταλέντα τα προωθούν εξωτερικό, και όταν λέω εξωτερικό εννοώ MIT, Harvard. Έχει καθηγητές με διασυνδέσεις. Όταν λέω ταλέντα ενώ άτομα το οποίο τελείωσαν τη σχολή κοντά 10. Μετά οπα μετά ΠΑΠΕΙ και μετά Χαροκόπειο Επειδή έτσι ακούγεται, οχι απαραίτητα επειδή ετσι είναι σωστα Αλλά υπενθυμίζω δεν έχει και τόσο σημασία απλά εντός πανεπιστημίου προσπάθησε να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα