Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα βρήκα μια κλήση στο αυτοκίνητο μου μηδενική και μου είχαν πάρει και τη μια πινακίδα  για παράνομο παρκάρισμα ..Απείχα από τη ράμπα αναπήρων 50 μέτρα σχεδόν . Παρολαυτα με έγραψαν κ μου αφαίρεσαν τη πινακίδα μου για 2 μήνες .
Εγώ μετά το πέρασμα των 2 μηνών για να πάρω τη πινακίδα μου πίσω πρέπει να τους δώσω και την άλλη ?

• Haha 1
Δημοσ.

50 μέτρα μακρυά δεν φταίει η ράμπα λογικά, μήπως απαγορευόταν για άλλο λόγο το παρκάρισμα εκεί?

Αν όντως έγραφε η κλήση για την ράμπα κάνε ένσταση

Δημοσ.

Εχω κάνει ένσταση .. απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να τους δώσω και την άλλη πινακίδα ? 
Γενικά είναι λίγο τραγικο να σε γράφουν στη κυψέλη που για να παρκάρεις κάνεις 2 ώρες και που δεν υπάρχει καμία υποδομή από τη πλευρά του κράτους για πάρκινγκ . 

Δημοσ.

Το γράφει αλλά δν βγαίνει η μπροστινη πινακίδα με τπτ ? Με είχαν τρακάρει πέρσι και δεν βγαίνει πια εκτός αν τη χαλάσω 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ElizaGk είπε

Το γράφει αλλά δν βγαίνει η μπροστινη πινακίδα με τπτ ? Με είχαν τρακάρει πέρσι και δεν βγαίνει πια εκτός αν τη χαλάσω 

Αυτο ειναι δικο σου θεμα. Οι πινακιδες πρεπει να ειναι μπορουν να μπουν και να βγουν. 

Εντωμεταξυ με βιδες πιανεται, πως δεν βγαινει, ακομα και μετα απο τρακαρισμα;

Δημοσ.
Just now, kostas_anes said:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως τις έχει κολλήσει κάπως στον προφυλακτήρα με πατέντα. 

Παντως για να μην τις έβγαλαν οι αστυνομικοί, ενώ έβγαλαν τις άλλες, λογικά όντως δε θα βγαίνουν εύκολα.

1 hour ago, ElizaGk said:

Εχω κάνει ένσταση .. απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να τους δώσω και την άλλη πινακίδα ? 
Γενικά είναι λίγο τραγικο να σε γράφουν στη κυψέλη που για να παρκάρεις κάνεις 2 ώρες και που δεν υπάρχει καμία υποδομή από τη πλευρά του κράτους για πάρκινγκ . 

Όταν πήγες στην τροχαία τι σου είπαν?

Τυπικά παραδίδεις την άλλη πινακίδα (κόβεις τον λαιμό σου να βγει) και μετά γίνεται η ένσταση.

Αν τώρα σου είπαν ότι θα δουν την ένσταση και θα σε ειδοποιήσουν, φαντάζομαι μπορεις να περιμένεις λίγες μέρες μη στην εγκρίνουν. Πάλι όμως, αν στην απορρίψουν, κόβεις τον λαιμό σου να την βγάλεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Αυτο ειναι δικο σου θεμα. Οι πινακιδες πρεπει να ειναι μπορουν να μπουν και να βγουν. 

Εχει δίπλωσει κ γαντζωθεί στις γρίλλιες μπροστά δν βγαίνει δοκίμασε ο άντρας μ κ με γκαζοταναλια παραλίγο να τη σπάσουμε στα 2 

Δημοσ.
6 minutes ago, ElizaGk said:

Εχει δίπλωσει κ γαντζωθεί στις γρίλλιες μπροστά δν βγαίνει δοκίμασε ο άντρας μ κ με γκαζοταναλια παραλίγο να τη σπάσουμε στα 2 

Αυτό από μόνο του είναι λόγος να σε γράψουν πάντως 😛

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που φαίνεται πεντακάθαρα ο αριθμός της πινακίδας δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να με γράψουν 

Δημοσ.
9 hours ago, ElizaGk said:

Εχει δίπλωσει κ γαντζωθεί στις γρίλλιες μπροστά 

6 hours ago, ElizaGk said:

Από τη στιγμή που φαίνεται πεντακάθαρα ο αριθμός της πινακίδας δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να με γράψουν 

Άρθρο 90 ΚΟΚ:

3. Aπαγoρεύεται για oπoιαδήπoτε αιτία αντικατάσταση των πινακίδων, πoυ καθoρίζoνται στην παράγραφο 1 τoυ άρθρoυ αυτoύ με άλλες πoυ δεν
έχoυν χoρηγηθεί νόμιμα ή παραπoίηση αυτών με oπoιαδήπoτε μoρφή (τεμαχισμό, αλλαγή σχήματoς ή γράμματoς, κάμψη της πινακίδας κ.λπ.) ή μετάθεση από τoυ ενός oχήματoς σε άλλo ή κατασκευή από άλλoν πλην τoυ κατά τις διατάξεις τoυ παρόντoς Kώδικα oριζoμένoυ και κατά τρόπo διάφoρo, ως και η πώληση, αγoρά και χρήση τέτoιων πινακίδων. Oι παραβάτες της διάταξης της παραγράφoυ αυτής, ως και αυτoί πoυ υπoβάλλoυν ψευδή στoιχεία, για τη λήψη ανταλλακτικών πινακίδων για τo σκoπό παράνoμης χρησιμoπoίησής τoυς, τιμωρoύνται με φυλάκιση μέχρις ενός (1) έτoυς.

Συμφωνώ μαζί σου, δεν έχουν λόγο να σε γράψουν, αφού προβλέπεται φυλάκιση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...