kp1 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:20 μμ καλησπέρα ευχαριστώ οποιον βοηθήσει…Πηρα ενα iphone 11 απο συγγενη αγορασα 50gb i cloud για τις φωτογραφίες και ενω πριν συγχρονίσω το icloud οταν μπααινω στην εφαρμογή για φωτογραφίες λεει οτι εχω 2.630 συνολικα συγχρονίζονται λιγότερα και οχι ολα γιατι αυτο; Σας παραθετω φωτο και εχει μπαταρια το κινητό δν το εχω σε save power mode…γιατί δεκ συγχρονιζονται ολες;ευχαριστώ
idefixius Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ 2.477 φωτογραφίες και 152 βίντεο = 2.629 συνολικά. Τι ακριβώς δεν συγχρονίζεται? 1
kp1 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ 11 λεπτά πριν, idefixius είπε 2.477 φωτογραφίες και 152 βίντεο = 2.629 συνολικά. Τι ακριβώς δεν συγχρονίζεται? Α οκ γιατί φιλε δικαιο εχεις χαζομαρα μου,,μια ερώτηση επειδή ξερεις σε παρακαλω πολυ πως μπορω να αποθηκεύω φωτογραφίες και τα βίντεο στην συσκευή μονο για να μην αγοράζω τσαπα συνδρομη;;;και ένα δεύτερο τι διαφορα εχει η βελτιστοποίηση αποθήκευσης που λεει πανω με την λήψη και διατήρηση αρχικων; και 3 αν δν σε κουρασα με το itunes δν βγάζω άκρη κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για να βγάζω φωτογραφίες και βιντεο απο την συσκευή σε σκληρό δισκο; Σε χιλιοευχαριστω
koutsis Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ 13 λεπτά πριν, kp1 είπε Α οκ γιατί φιλε δικαιο εχεις χαζομαρα μου,,μια ερώτηση επειδή ξερεις σε παρακαλω πολυ πως μπορω να αποθηκεύω φωτογραφίες και τα βίντεο στην συσκευή μονο για να μην αγοράζω τσαπα συνδρομη;;;και ένα δεύτερο τι διαφορα εχει η βελτιστοποίηση αποθήκευσης που λεει πανω με την λήψη και διατήρηση αρχικων; και 3 αν δν σε κουρασα με το itunes δν βγάζω άκρη κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για να βγάζω φωτογραφίες και βιντεο απο την συσκευή σε σκληρό δισκο; Σε χιλιοευχαριστω 1. Απο τη φωτογραφια που ανέβασες κλεισε το διακόπτη που λεει συγχρονισμός και θα σβήσουν οι φωτο από το icloud 2. Το εξηγει ακριβώς από κάτω τι είναι το καθένα. 3. Κατέβασε το 3utools στο pc σου. Πολύ καλύτερο από το itunes. 2
kp1 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:07 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:07 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, koutsis είπε 1. Απο τη φωτογραφια που ανέβασες κλεισε το διακόπτη που λεει συγχρονισμός και θα σβήσουν οι φωτο από το icloud 2. Το εξηγει ακριβώς από κάτω τι είναι το καθένα. 3. Κατέβασε το 3utools στο pc σου. Πολύ καλύτερο από το itunes. Ευχαριστώ πολύ τι εννοεις θα σβήσουν ολα;θα χαθούν οι φωτο που έχω στο cloud? Εγω θελω ότι φωτογραφία και βιντεο βγαζω να αποθηκεύονται κατευθείαν στην συσκευή στην μνημη του που το επιλεγω αυτο; και εχω ενα παλιο iphone με τον ίδιο λογαριασμό προτού κανω επαναφορά κινητού πρεπει πρωτα να διαγράψω το παλιο iphone απο το λογαριασμό ή μετα; Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:09 μμ από kp1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα