Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; 

Ενδιαφέρομαι για   Leasing και πήγα να δω την bmw 120 2025 .

Η προσφορά όμως που πήρα είναι για την bmw 116 (31GE)

Πιθανολογώ ότι είναι κάποια αρχική έκδοση της σειράς 1 αλλά δεν μπορώ να βρω τι περιλαμβάνει η έκδοση ούτε στην ιστοσελίδα της bmw ούτε πουθενά στο διαδίκτυο ,ούτε στο YouTube 

Γνωρίζει κανείς τις διαφορές ;

Δημοσ.

Πολύ ωραίος ευχαριστώ. Εκτός από τεχνικές προδιαγραφές μήπως έχεις και πληροφορίες για την έκδοση όπως αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, CarPlay κτλ;

Δημοσ.

Εισάγεται λογικά μόνο για ενοικίαση και leasing γι'αυτό δεν υπάρχει στην σελίδα της bmw. Πληροφορίες θα έπρεπε να σου παρέχουν με την προσφορά. Αν όχι, ζήτα να σου στείλουν τι προσφέρεται με τον βασικό εξοπλισμό.

Πάντως αν είναι να το πληρώνεις εσύ το μίσθωμα και δεν είναι παροχή, άστο. Είναι ψιλοψόφιο το 116 και θα πληρώσεις σε μισθώματα την αξία του σχεδόν. Έχω το προηγούμενο 118 με τα 136 και είναι κάπως αργό. Αν δεν τρωγόμουν να το πουλήσω θα έβαζα σίγουρα πρόγραμμα.

Δημοσ.

Εταιρικό είναι δεν το πληρώνω εγώ για αυτό και δεν πληρώνω και φόρο για αυτό και με ενδιαφέρει, εχει λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 20 χιλιάρικα. Αλλιώς θα πήγαινα στην 120 που έχει 170 άλογα .εκεινο βγαίνει στα 22 χιλιάρικα προ φόρων Άλλα το 116 έχει 122 άλογα είναι σίγουρα ψόφιο ; 
η άλλη μου επιλογή είναι το Peugeot 2008 hybrid e-ds6 .καιβτα δύο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εχω μια άρνηση όμως για τα Peugeot, δεν μου βγαίνει 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rockstreamgr είπε

Εταιρικό είναι δεν το πληρώνω εγώ για αυτό και δεν πληρώνω και φόρο για αυτό και με ενδιαφέρει, εχει λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 20 χιλιάρικα. Αλλιώς θα πήγαινα στην 120 που έχει 170 άλογα .εκεινο βγαίνει στα 22 χιλιάρικα προ φόρων Άλλα το 116 έχει 122 άλογα είναι σίγουρα ψόφιο ; 
η άλλη μου επιλογή είναι το Peugeot 2008 hybrid e-ds6 .καιβτα δύο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εχω μια άρνηση όμως για τα Peugeot, δεν μου βγαίνει 

Το ψόφιο ίσως είναι υπερβολή αλλά 120 άλογα είχα στην 147 πριν 22-23 χρόνια. Τώρα μου φαίνονται λίγα. Στο F40 της γυναίκας μου τα 136 με ζορίζουν όταν το παίρνω αλλά είμαι και καλομαθημένος από το δικό μου.

To 2008 έχει κακή θέση οδήγησης αν είσαι πάνω από 1.80 αλλά είναι τίμιο. Πιο τίμιο από τη βασική έκδοση της BMW η οποία παίζει να μην έχει τίποτα από εξοπλισμό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

τι βάρος είχε η 147 και τι η BMW ?

1200 περίπου η 147 και 1300 περίπου η F40. Δεν έχουν σοβαρή διαφορά στο βάρος.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NT1G είπε

Είχε και 230 Nm ροπή η 147;

Google it ffs. Τι σχέση έχει με ότι είπα;

Είπα σε κάποια φάση ότι είναι καλύτερη/πιο γρήγορη ή οτιδήποτε από την BMW; Έκανα κάπου σύγκριση στις επιδόσεις; Η σύγκριση πήγαινε στην ιπποδύναμη της 116 που είναι ίδια με ένα hatchback που κυκλοφόρησε το 1999 άρα όχι αξιοπρεπής για τα σημερινά δεδομένα. Και ναι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ΣΥΓΧΡΟΝΑ αυτοκίνητα, η 116 είναι ψόφια. Όπως και η 118 που έχω είναι αδιάφορη κι ας έχει 136. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...