Huruduru Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Jmanol000 said: αν δεν έχεις θέμα με τα 120 hertz το se το νεο θα ειναι για σενα αν και θα ειναι στισ 6,1 inches το οποιο ειναι το νεο mini , οσο για τισ πολλεσ καμερεσ καλυπτουν πολλα vocal lengths και πλεον ειναι απαραιτητεσ για οποιον απολαμβανει να τραβαει με το κινητο του , εμενα με βολευει εναντι των αλλων καμερων και δεν μπορω να ζησω χωρισ τηλεφακο χαχα 6,1 είναι το παρόν μου iPhone 15 Pro. Όσο για τις κάμερες, η ποιότητα της Ultrawide είναι απογοητευτική άμα ζουμάρεις. Μόνο ProRAW από τον κύριο φακό τραβάω για επεξεργασία αργότερα με Darkroom. Το Mini ήταν 5,4 ίντσες. Το SE δεν είναι λύση, όπως είπα Pro Mini θα ήθελα προσωπικά αν και δεν θα συμβεί ποτέ.
vsm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, gassim είπε Φοβερή ιδέα, μια κάμερα που να λειτουργεί ανεξάρτητα απο το τηλέφωνο..... Flat πλάτη και μαζί με τη συσκευή δώρο μία κάμερα!!
Jmanol000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, Huruduru είπε 6,1 είναι το παρόν μου iPhone 15 Pro. Όσο για τις κάμερες, η ποιότητα της Ultrawide είναι απογοητευτική άμα ζουμάρεις. Μόνο ProRAW από τον κύριο φακό τραβάω για επεξεργασία αργότερα με Darkroom. Το Mini ήταν 5,4 ίντσες. Το SE δεν είναι λύση, όπως είπα Pro Mini θα ήθελα προσωπικά αν και δεν θα συμβεί ποτέ. κοιτά γενικά λούζουν όλα στην ultra wide ειναι να τραβασ μονο με πολυ ηλιο σε κανα τοπιο οχι πολυ πρωι και οχι στην δυση , δυστηχωσ και το 16 προ λουζει οσο για το 5,4 φοβαμαι πωσ δεν θα το ξανα δουμε και ειναι πολυ κριμα , θελω να παρω ενα 13 μινι για τριτο καποια στιγμη για το vibe
o_shaolin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Huruduru είπε Ξέρω ότι είναι πλέον Niche αγορά γιατί ο περισσότερος κόσμος ζητάει όλο και μεγαλύτερα τηλέφωνα μιας και έχουν καθιερωθεί εφαρμογές απορρόφησης περιεχομένου για πολλούς. Αλλά εμείς οι λίγοι που θέλουμε απλά ένα μικρό τηλέφωνο με έξυπνες λειτουργίες αλλά καλό τηλέφωνο τι να κάνουμε; Προσωπικά θα ήθελα ένα iPhone Mini Pro. Όλα τα καλά του Pro σε μία μικρή συσκευή με καλή μπαταρία μιας και υπάρχει πλέον δυνατότητα και δεν θέλω 3,4,5 κάμερες αρκεί η Main κάμερα του Pro, δεν χρησιμοποιώ Macro και Ultrawide. Με λίγα λόγια ένα καλό σύνολο λειτουργειών. Εγώ έχω ενα Mini για δεύτερο τηλέφωνο και ειναι απολαυστικό κάνεις τα πάντα γρήγορα με το ένα χερι... δυστυχώς οι μπαταρίες δεν έχουν εξελιχθεί για να δώσουν το κάτι παραπάνω στις ιντσες του Mini... τώρα σκέφτομαι μήπως δώσω το Mini και το Pro που έχω και πάρω ένα fold... να συνδυάσω και τις δύο εμπειρίες χρήσης με το παραπάνω... αλλά σκαλώνω στις μέτριες κάμερες του Fold 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα