Jim skou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και λίγο διάστημα τον φακό Sigma Crop17-50mm F2.8 EX DC OS HSM ως μεταχειρισμένο. Λειτουργικά είναι άψογος αλλά με προβληματίζει κάτι. Όταν τον κουνάω σχετικά απότομα ακούω έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν να έχει σπάσει κάτι μέσα και να πηγαίνει πέρα δώθε. Παρόλα αυτά όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα στη φωτογραφία και το βίντεο. Υπάρχει κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο φακό και του συμβαίνει το ίδιο?? Επίσης να αναφέρω ότι έχω άλλους πέντε φακούς και δεν αντιμετωπίζω το ίδιο. 1
babisskg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Jim skou είπε Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και λίγο διάστημα τον φακό Sigma Crop17-50mm F2.8 EX DC OS HSM ως μεταχειρισμένο. Λειτουργικά είναι άψογος αλλά με προβληματίζει κάτι. Όταν τον κουνάω σχετικά απότομα ακούω έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν να έχει σπάσει κάτι μέσα και να πηγαίνει πέρα δώθε. Παρόλα αυτά όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα στη φωτογραφία και το βίντεο. Υπάρχει κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο φακό και του συμβαίνει το ίδιο?? Επίσης να αναφέρω ότι έχω άλλους πέντε φακούς και δεν αντιμετωπίζω το ίδιο. Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο , όταν είναι κουμπωμένος ο φακός επάνω και η μηχανή είναι σε λειτουργία .
stratigos24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2025 στις 6:07 ΜΜ, Jim skou είπε Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και λίγο διάστημα τον φακό Sigma Crop17-50mm F2.8 EX DC OS HSM ως μεταχειρισμένο. Λειτουργικά είναι άψογος αλλά με προβληματίζει κάτι. Όταν τον κουνάω σχετικά απότομα ακούω έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν να έχει σπάσει κάτι μέσα και να πηγαίνει πέρα δώθε. Παρόλα αυτά όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα στη φωτογραφία και το βίντεο. Υπάρχει κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο φακό και του συμβαίνει το ίδιο?? Επίσης να αναφέρω ότι έχω άλλους πέντε φακούς και δεν αντιμετωπίζω το ίδιο. Η σταθεροποίηση που έχει είναι. Τον είχα και εγώ παλαιότερα. https://www.dpreview.com/forums/thread/2982245 https://www.flickr.com/groups/1449225@N25/discuss/72157627410317656/ "Thank you for contacting Sigma Corporation of America. The noise is completely normal and it is the OS system in the lens." ΥΓ. Αγαπημένος φακός, καλές λήψεις. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από stratigos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα