Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ράδιο του αυτοκινήτου (207 του 07) δε σβήνει όταν σβήνει και η μηχανή αλλά συνεχίζει να παίζει κανονικά. Είναι εντάξει να το έχω κλειστό αλλά συνδεμένο στο αυτοκίνητο; Όταν είναι κλειστό δείχνει μόνο την ώρα η LCD οθόνη του και είναι ανοιχτό ένα λαμπάκι το οποίο είναι η ένδειξη ότι είναι συνδεμένο στο ρεύμα. Και πόσο περίπου κοστίζει η επιδιόρθωση του συγκεκριμένου θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, arch1tect είπε

Το ράδιο του αυτοκινήτου (207 του 07) δε σβήνει όταν σβήνει και η μηχανή αλλά συνεχίζει να παίζει κανονικά. Είναι εντάξει να το έχω κλειστό αλλά συνδεμένο στο αυτοκίνητο; Όταν είναι κλειστό δείχνει μόνο την ώρα η LCD οθόνη του και είναι ανοιχτό ένα λαμπάκι το οποίο είναι η ένδειξη ότι είναι συνδεμένο στο ρεύμα. Και πόσο περίπου κοστίζει η επιδιόρθωση του συγκεκριμένου θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προφανώς έχουν κάνει λάθος στη σύνδεση . Αλλάζεις 2 καλώδια .

Όταν βγάζεις κλειδί από το διακόπτη πρέπει να σβήνει εντελώς .

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, arch1tect είπε

εργοστασιακό ράδιο;Αν ναι μήπως έχει χρονοδιακόπτη στις ρυθμίσεις ώστε να σβήνει μόνο του?

Δημοσ.

Όχι συνέδεσα αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/36171187/PerVoi-CTC-6225-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB.html

το αμάξι από όταν το αγόρασα μεταχειρισμένο είχε το εξής θέμα απλά είχα διαφορετικό ράδιο το οποίο έβγαινε και δεν είχα θέμα με το προηγούμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον παίρνει απευθείας από την μπαταρία. Πήγαινε σε κάποιον που περνάει ηχοσυστήματα αυτοκινήτου και πιστεύω ότι θα στο φτιάξει αμέσως, εκτός αν έχει γίνει κανιβαλισμός στην καλωδίωση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Μια αλλαγή στα καλώδια θα σου λύση το πρόβλημα.  Τα δυο καλώδια που συνδέεις για να πάρεις ρευμα στο ραδιόφωνο τα αλλάζεις μεταξύ τους. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, arch1tect είπε

Λογικά το μενού θα χει power save mode, Θέσε το στο on,

Οπότε και να κλείνουν όλα όταν το σβήνεις, ειδαλλως επίσκεψή σε ηλεκτρολόγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...