nitro912gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 psaxno na agoraso karta firewire kai epesa stin SUNIX PCI FIREWIRE pou kanei mono 16 europoula (xoris fpa) einai kali karta? exei kaneis na mou pei entiposeis? ego basika ti 8elo gia na sindeso tin sony mou me to pc meso i-link (pou ema8a oti kamia diafora apo to firewire den exei) protinete kamia kaliteri? ena kalodio poso na kanei?
paravatis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 iLink=firewire=IEEE1394 opoia onomasia kai na xrisimopoiiseis einai to idio pragma. afti karta apla sou dinei ti dynatotita na peraseis sto pc to video asympiesto. ta dyskola einai otan prepei na to sympieseis opote arxizoun kai ta dyskola gia to pc kai xreiazesai eidiki karta i opoia profanos exei kai eisodo fw me antistoixo vevaia kostos(200-300E).
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 to kalodio kamia 15 euro logika tha kanei.pare kai mia ligo kaliteri karta me 30 euro.entaxei min to xeftilisoume me 15 euro.pantos oles oi firewire tha kanoun douleia.meta thes kana studio9 na doulepseis aneta.kali ipomoni.thelei poli douleia kai poli xrono na po kalitera.
nitro912gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 re paidia den 8elo na kano epagelmatiki douleia (den exo skopo na katali3o se liseis tin pinacle se epagelmatiki epe3ergasia) etsi aplos na montaro kana videaki apo auta pou trabame me tin parea kai na balo kai kana efe na psaronoun ta atoma
paravatis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 e ara thes KAI hardware encoder(dld karta). allios oplisou me teraaaaaastia ypomoni. filika PS kalo tha itane na douleveis ta arxeia se allo skliro(PROSOXI! oxi folder! skliro!) apo afton [pou vrisketai to prog kai to OS sou kai o opoios prepei na einai arketa grigoros.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 den sou eipa kaneis na kaneis epagelmatiki epexergasia.opote na ta paroume apo tin arxi olokliromena.thes mia karta firewire kai ena programma gia na kaneis to grabbing.san eukolo programma einai to studio to 9.sindeeis camera me firewire kaneis grab mesa apo to programma.to binteo sozetai kapos aposimpiestos (kapos) koinos tha sou piasei pola giga.afou sto xorisei se skines esi bazeis autes pou thes gia na ftiaxeis to teliko video.mexri edo itan to eukolo.otan tha patiseis na ginei to teliko video gia na bgei se video cd dvd kai oti allo iparxei arxizei na sto simpiezei.ekei apla sou leo oti OTI KAI computer na exeis gia kamia ora video to 5oraki den to glitoneis.opos elega se pelates to bazete bradi kai to proi tha exete to dvd etoimo.that's all.meta sbineis ta temporary kai ok
nitro912gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 a paidia min anisixite gia tetia 8emata upomonis , asxoloume me 3d animation kai to render se orismena arxeia mou pire perisotero apo 48 ores, euxaristo gia ti boi8ia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.