Billmach Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ψάχνω για εκτυπωτή (μόνο εκτύπωση όχι πολυμηχάνημα) να είναι φθηνός και στην αγορά του μέχρι 100€ και να έχει φθηνά αναλώσιμα…ποιον μπορείτε να μου προτείνεται; Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:39 μμ από Billmach
gatos74 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Καλησπέρα, Εάν θές με φθηνά συμβατά μελάνια; canon TS705a με 80+ ευρώ εδώ Υπάρχει και πολυμηχάνημα Ηp smart tank στα 159 ευρώ αλλά με cashback 50 ευρώ εδώ
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2025 στις 4:37 ΜΜ, Billmach είπε ψάχνω για εκτυπωτή να είναι φθηνός και στην αγορά του μέχρι 100€ και να έχει φθηνά αναλώσιμα Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει και τα εναλλακτικά μελανάκια, ενώ θα τα αγοράσεις φθηνά στο τέλος θα σου βγούνε ακριβά. Νομίζω ότι θα πρέπει να επενδύσεις σε tank. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:24 μμ από micos000
gatos74 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 15 hours ago, micos000 said: Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει Δίκιο έχεις όταν χρησιμοποιήσουμε γνήσιο μελάνι. Ο TS705a που πρότεινα έχει συμβατά των 15ml με 2,22 ευρώ. Για κάποιον που θα τυπώνει μέχρι 200 σελίδες τον μήνα είναι μιά χαρά. Από εκεί και πάνω όντως είναι καλύτερα κάποιος ινκτανκ.
micos000 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δε διαφωνώ για τα συμβατά, όμως έχω canon εκτυπωτή και πήρα τρεις φορές συμβατά μελάνια από διάφορες μάρκες. Και τις τρεις τα μελάνια δεν έβγαλαν ούτε 100 εκτυπώσεις ενώ τα αυθεντικά μου κρατάνε για όσο λένε.
gatos74 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 hours ago, micos000 said: Δε διαφωνώ για τα συμβατά, όμως έχω canon εκτυπωτή και πήρα τρεις φορές συμβατά μελάνια από διάφορες μάρκες. Και τις τρεις τα μελάνια δεν έβγαλαν ούτε 100 εκτυπώσεις ενώ τα αυθεντικά μου κρατάνε για όσο λένε. Ποιόν canon έχεις?
micos000 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ts5050. Τον είχα πάρει black Friday από κοτσώβολο. Με τα δικά του τυπώνει μια χαρά ενώ με τα εναλλακτικά βρήκα τον μπελά μου.
gatos74 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 34 minutes ago, micos000 said: Ts5050. Τον είχα πάρει black Friday από κοτσώβολο. Με τα δικά του τυπώνει μια χαρά ενώ με τα εναλλακτικά βρήκα τον μπελά μου. Eγώ με 2 Τs5050 (ο πρώτος στις 15000 γέμισε ο μελανωτήρας και τον πέταξα) έχω κάνει πάνω από 20000 εκτυπώστεις με κάλυψη άνω του 50% και δέν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Δέν πιστεύω να επαναγεμίζεις τα συμβατά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα