Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο μου με τη Vodafone.Ειναι ολα Unlimited στα 30 ευρω. 

Μου εκαναν αντιπροταση για το αστρονομικο ποσο των 28.56 και σε 14 μηνες θα παρει και 1.5 ευρω πανω λογω πληθωρισμου κλπ. Θα πληρωνω και παραπανω δηλαδη με τη ''προσφορα'' !!!!

Πλεον νομιζω θα αλλαξω γιατι δεν τα χρειαζομαι ολα Unlimited (καταναλωνω περιπου 600 λεπτα και 25-30GB).

Επειδη δεν ειμαι και πολυ του χωρου και δεν εχω την γνωση για τοσο ψαξιμο.Εχετε να μου προτεινετε κατι? Αν και δεν θα ηθελα πλεον να ξεπερασω σε λεφτα τα 15-20 ευρω.

Θα πηγαινα και σε καρτοκινητη ( frog-nova-f2g-whatsapp) . Με σημα στη περιοχη μου δεν εχω θεμα με Vodafone αλλα και η γυναικα μου που εχει Cosmote το ιδιο εχει.

Υ.Γ.1 Ευχαριστω για τις προτασεις και τον χρονο σας οσοι ασχολειθειτε!!!

Υ.Γ.2 Σορρυ για του τονους :) αλλα βαριεμαι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Καλησπερα στο φορουμ. Τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο μου με τη Vodafone.Ειναι ολα Unlimited στα 30 ευρω. 

Μου εκαναν αντιπροταση για το αστρονομικο ποσο των 28.56 και σε 14 μηνες θα παρει και 1.5 ευρω πανω λογω πληθωρισμου κλπ. Θα πληρωνω και παραπανω δηλαδη με τη ''προσφορα'' !!!!

Πλεον νομιζω θα αλλαξω γιατι δεν τα χρειαζομαι ολα Unlimited (καταναλωνω περιπου 600 λεπτα και 25-30GB).

Επειδη δεν ειμαι και πολυ του χωρου και δεν εχω την γνωση για τοσο ψαξιμο.Εχετε να μου προτεινετε κατι? Αν και δεν θα ηθελα πλεον να ξεπερασω σε λεφτα τα 15-20 ευρω.

Θα πηγαινα και σε καρτοκινητη ( frog-nova-f2g-whatsapp) . Με σημα στη περιοχη μου δεν εχω θεμα με Vodafone αλλα και η γυναικα μου που εχει Cosmote το ιδιο εχει.

Υ.Γ.1 Ευχαριστω για τις προτασεις και τον χρονο σας οσοι ασχολειθειτε!!!

Υ.Γ.2 Σορρυ για του τονους :) αλλα βαριεμαι.

Για εδώ σε βλέπω φίλε μου

Screenshot_20250128_061833_com_viber_voip_MediaDetailsActivity.jpg.51f7c609d64b3e73243a36cc4057a929.jpg

Δημοσ.
15 ώρες πριν, soul_d είπε

Για εδώ σε βλέπω φίλε μου

Screenshot_20250128_061833_com_viber_voip_MediaDetailsActivity.jpg.51f7c609d64b3e73243a36cc4057a929.jpg

Ευχαριστω φιλε. Ξερουμε αν ειναι αληθινη η προσφορα? Διοτι στο σαιτ δεν την βλεπω. Επισης δεν γραφει διαρκεια κλπ. Λιγο περιεργο μου φαινεται 😕 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Ευχαριστω φιλε. Ξερουμε αν ειναι αληθινη η προσφορα? Διοτι στο σαιτ δεν την βλεπω. Επισης δεν γραφει διαρκεια κλπ. Λιγο περιεργο μου φαινεται 😕 

Τι εννοείς αν είναι αληθινή. Παίρνεις τηλ και μετά από λίγο καιρό, έχεις τις παροχές που γράφει. Σε ποιο site δεν την βλέπεις; Στο επίσημο της nova; Το τηλέφωνο που γράφει, είναι της nova. Διαλέγεις και παίρνεις αδερφέ, ή αυτή την εξαιρετική προσφορά ( που στο τηλ λένε πως είναι για πάντα και χωρίς περιορισμό) ή τις παροχές που δίνουν στο site 😉

Δημοσ.
Στις 8/2/2025 στις 11:41 ΠΜ, Spyrito33 είπε

Χτες πήρα τηλ να μου στείλουν κάρτα Sim με τη προσφορά. Μου ήρθαν οι Sim και αυτό το χαρτί. Δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο???? Σε σένα το ίδιο είχε έρθει? Too good to be true. 🥲

20250208_113721.heic 1.39 MB · 18 downloads

Όλα καλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...