niktsik17 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Καλημέρα Σκέφτομαι για αγορά ενός Opel Corsa Cosmo του 2008 και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο εκτιμάται η αξία του. Είναι 1400άρι με 150k χιλιόμετρα, βενζίνη. Γενική επισκευή μηχανής (καινούργια) με 8k χιλιόμετρα, καινούργιο σύστημα aircondition (κομπρέσορας, ψυγείο και κύκλωμα) και δίσκο-πλατό 15k χιλιόμετρα. Βλέπω στο car.gr παρόμοια μοντέλα 5-7k ευρώ. Πόσο θεωρείτε ότι αξίζει αυτό;
meletis_m Δημοσ. Πέμπτη στις 05:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:20 μμ 6 ώρες πριν, niktsik17 είπε Καλημέρα Σκέφτομαι για αγορά ενός Opel Corsa Cosmo του 2008 και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο εκτιμάται η αξία του. Είναι 1400άρι με 150k χιλιόμετρα, βενζίνη. Γενική επισκευή μηχανής (καινούργια) με 8k χιλιόμετρα, καινούργιο σύστημα aircondition (κομπρέσορας, ψυγείο και κύκλωμα) και δίσκο-πλατό 15k χιλιόμετρα. Βλέπω στο car.gr παρόμοια μοντέλα 5-7k ευρώ. Πόσο θεωρείτε ότι αξίζει αυτό; Γενική επισκευή τι εννοεί ; Καπάκι μόνο ; Γιατί όλα τα Corsa C/D έβγαζαν καδένα χρονισμού, φλάντζα καθρέφτη . Επίσης δισκοπλατο έχει αλλάξει και τα τρομπακια συμπλέκτη; Έλεγχο σε μηχανικό σου ; 5500-6000 είναι λογική τιμή αναλόγως της κατάστασης !
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 μμ 6 ώρες πριν, niktsik17 είπε Καλημέρα Σκέφτομαι για αγορά ενός Opel Corsa Cosmo του 2008 και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο εκτιμάται η αξία του. Είναι 1400άρι με 150k χιλιόμετρα, βενζίνη. Γενική επισκευή μηχανής (καινούργια) με 8k χιλιόμετρα, καινούργιο σύστημα aircondition (κομπρέσορας, ψυγείο και κύκλωμα) και δίσκο-πλατό 15k χιλιόμετρα. Βλέπω στο car.gr παρόμοια μοντέλα 5-7k ευρώ. Πόσο θεωρείτε ότι αξίζει αυτό; Πολλα δεν εχει αλλαξει για 150Κχλμ?
niktsik17 Δημοσ. χθες στις 09:41 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:41 πμ 16 ώρες πριν, meletis_m είπε Γενική επισκευή τι εννοεί ; Καπάκι μόνο ; Γιατί όλα τα Corsa C/D έβγαζαν καδένα χρονισμού, φλάντζα καθρέφτη . Επίσης δισκοπλατο έχει αλλάξει και τα τρομπακια συμπλέκτη; Έλεγχο σε μηχανικό σου ; 5500-6000 είναι λογική τιμή αναλόγως της κατάστασης ! Θα ρωτήσω για τις λεπτομέρειες και θα επανέλθω. Θα πάει σε μηχανικό για πλήρη έλεγχο φυσικά. 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πολλα δεν εχει αλλαξει για 150Κχλμ? Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό εγώ, για αυτό το ψάχνω. Τον συγκεκριμένο οδηγό του αυτοκινήτου τον εμπιστεύομαι οπότε από τη πλευρά του ξέρω πως έχει συμπεριφερθεί στο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι το ίδιο να μην έχει κάτι εγγενώς ελλατωματικό. Τι θα κοιτούσες γενικά εσύ;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ 2 λεπτά πριν, niktsik17 είπε Θα ρωτήσω για τις λεπτομέρειες και θα επανέλθω. Θα πάει σε μηχανικό για πλήρη έλεγχο φυσικά. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό εγώ, για αυτό το ψάχνω. Τον συγκεκριμένο οδηγό του αυτοκινήτου τον εμπιστεύομαι οπότε από τη πλευρά του ξέρω πως έχει συμπεριφερθεί στο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι το ίδιο να μην έχει κάτι εγγενώς ελλατωματικό. Τι θα κοιτούσες γενικά εσύ; Αυτοκίνητο που έχει αλλάξει τόσα πράγματα σε 150Κχλμ δεν θα το κοίταζα .Μου ακούγονται εξωφρενικά πολλά.Δεν ειναι φυσιολογικές φθορές αυτά.
meletis_m Δημοσ. χθες στις 10:33 πμ Δημοσ. χθες στις 10:33 πμ 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτοκίνητο που έχει αλλάξει τόσα πράγματα σε 150Κχλμ δεν θα το κοίταζα .Μου ακούγονται εξωφρενικά πολλά.Δεν ειναι φυσιολογικές φθορές αυτά. Κομπρεσέρ a/c έβγαζαν γενικά τα 3ης / 4ης γενιάς Corsa. Δισκοπλατο είναι αναλόγως τι χρήση έκανε ο οδηγός.
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ 10 λεπτά πριν, meletis_m είπε Κομπρεσέρ a/c έβγαζαν γενικά τα 3ης / 4ης γενιάς Corsa. Δισκοπλατο είναι αναλόγως τι χρήση έκανε ο οδηγός. γενική επισκευή μηχανής;Ολο το σύστημα του AC ;
meletis_m Δημοσ. χθες στις 04:11 μμ Δημοσ. χθες στις 04:11 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε γενική επισκευή μηχανής;Ολο το σύστημα του AC ; Αναφέρομαι για το κομπρεσέρ a/c . Από μοτέρ αυτά επειδή έχω Corsa C βγάζουν στάνταρ μετά τις 200,000 φλάντζα καθρέφτη . Μπερδεύει νερό με λάδι και αφού ανοίξεις αλλάζεις και καδένα χρονισμού. Και στα περισσότερα ξεκινάει λόγω μη σωστής χρήσης αντιψυκτικου . Τα Opel γενικά δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Τώρα τι είδους επισκευή έχει κάνει ή εάν έχει κάνει μόνο το καπάκι δε το ξέρω 1 ώρα πριν, salonika91 είπε Ιδιωτης η εμπορος?Βιβλιο σερβις εχει? Πλέον και βιβλίο να έχει πέρα από αντιπροσωπεία , μπορεί να φτιάξουν όσα βιβλία θες . Είτε ιδιώτης ή έμπορος . Έλεγχο σε ράμπα να το δουν και συμπίεση κυλίνδρων είναι ένα από τα βασικά πράγματα . Επεξ/σία χθες στις 04:14 μμ από meletis_m
niktsik17 Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ 4 ώρες πριν, salonika91 είπε Ιδιωτης η εμπορος?Βιβλιο σερβις εχει? Ιδιώτης (έμπιστος και οικογένεια), 1ο χέρι το αμάξι. Τον ίδιο τον εμπιστεύομαι στα λεγόμενά του, απλώς το θέμα είναι να ψάξω αν το αμάξι έχει κάποια προβλήματα που δεν φαίνονται εύκολα. 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Αναφέρομαι για το κομπρεσέρ a/c . Από μοτέρ αυτά επειδή έχω Corsa C βγάζουν στάνταρ μετά τις 200,000 φλάντζα καθρέφτη . Μπερδεύει νερό με λάδι και αφού ανοίξεις αλλάζεις και καδένα χρονισμού. Και στα περισσότερα ξεκινάει λόγω μη σωστής χρήσης αντιψυκτικου . Τα Opel γενικά δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Τώρα τι είδους επισκευή έχει κάνει ή εάν έχει κάνει μόνο το καπάκι δε το ξέρω Πλέον και βιβλίο να έχει πέρα από αντιπροσωπεία , μπορεί να φτιάξουν όσα βιβλία θες . Είτε ιδιώτης ή έμπορος . Έλεγχο σε ράμπα να το δουν και συμπίεση κυλίνδρων είναι ένα από τα βασικά πράγματα . Θα το πάω για πλήρη έλεγχο ναι. Επανέρχομαι σύντομα για τη συζήτηση περί μηχανής. 1
niktsik17 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το αμάξι είχε το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πάνω (μπέρδεμα νερού με λαδιού). Επίσης έκανε κάποια κρατήματα και μέτρησε κυλίνδρους και ήταν οριακά εκτός των ορίων που αναφέρει η εταιρία. Έπειτα λοιπόν, βγήκε η μηχανή και επισκευάστηκε. Πιθανόν πολλά αλλάχθηκαν χωρίς απαραίτητα να έχουν πρόβλημα, απλώς για να ρετουσαριστεί ή επειδή ήταν απαραίτητο λόγω του ανοίγματος της μηχανής. To AC κάηκε για κάποιο λόγο και έγινε η αλλαγή του αργότερα. Όπως το νιώθω για 5-6κ αξίζει το αμάξι, δεδομένου ότι ξέρω και εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη, εφόσον κάνω τη παραδοχή ότι η μηχανή με την επισκευή της είναι οκ. Πιστεύετε πως μπορεί να μην πετύχει μια τέτοια επισκευή και να βγάλει πρόβλημα αργότερα; Έχει κάνει 8000 χιλιόμετρα μετά από αυτό, με προσεκτική οδήγηση.
geopro Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 18 λεπτά πριν, niktsik17 είπε Το αμάξι είχε το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πάνω (μπέρδεμα νερού με λαδιού). Επίσης έκανε κάποια κρατήματα και μέτρησε κυλίνδρους και ήταν οριακά εκτός των ορίων που αναφέρει η εταιρία. Έπειτα λοιπόν, βγήκε η μηχανή και επισκευάστηκε. Πιθανόν πολλά αλλάχθηκαν χωρίς απαραίτητα να έχουν πρόβλημα, απλώς για να ρετουσαριστεί ή επειδή ήταν απαραίτητο λόγω του ανοίγματος της μηχανής. To AC κάηκε για κάποιο λόγο και έγινε η αλλαγή του αργότερα. Όπως το νιώθω για 5-6κ αξίζει το αμάξι, δεδομένου ότι ξέρω και εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη, εφόσον κάνω τη παραδοχή ότι η μηχανή με την επισκευή της είναι οκ. Πιστεύετε πως μπορεί να μην πετύχει μια τέτοια επισκευή και να βγάλει πρόβλημα αργότερα; Έχει κάνει 8000 χιλιόμετρα μετά από αυτό, με προσεκτική οδήγηση. Εγώ θα έλεγα να πάς παρακάτω, όχι ότι ντε και καλά θα υπάρξει θέμα ή ότι θά βρεθεί καλύτερο αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι αρκετές φιλίες έχουν χαλάσει έτσι. Εκτός αν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και μπορείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το ότι και αν συμβεί δεν θα σε επηρεάσει στην φιλία σας. Και ο πωλητής το ίδιο.
niktsik17 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, geopro είπε Εγώ θα έλεγα να πάς παρακάτω, όχι ότι ντε και καλά θα υπάρξει θέμα ή ότι θά βρεθεί καλύτερο αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι αρκετές φιλίες έχουν χαλάσει έτσι. Εκτός αν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και μπορείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το ότι και αν συμβεί δεν θα σε επηρεάσει στην φιλία σας. Και ο πωλητής το ίδιο. Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Κυρίως προσπαθώ να πάρω γνώμες μιας και δεν έχω βαθειά γνώση στα των μηχανικών μερών των αυτοκινήτων. Όσο φυσικά γίνεται αυτό από ένα forum.
geopro Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, niktsik17 είπε Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Κυρίως προσπαθώ να πάρω γνώμες μιας και δεν έχω βαθειά γνώση στα των μηχανικών μερών των αυτοκινήτων. Όσο φυσικά γίνεται αυτό από ένα forum. Δεν υπάρχουν γρήγορες απαντήσεις δυστυχώς. Εξαρτάται από το χρονικό διάστημα και υπό ποιες συνθήκες μπέρδευε νερά με λάδια. Η πτώση της συμπίεσης είναι ανησυχητική από μόνη της. Μόνο σε σωστό συνεργείο μπορεί να γίνει εκτίμηση.
meletis_m Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, niktsik17 είπε Το αμάξι είχε το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πάνω (μπέρδεμα νερού με λαδιού). Επίσης έκανε κάποια κρατήματα και μέτρησε κυλίνδρους και ήταν οριακά εκτός των ορίων που αναφέρει η εταιρία. Έπειτα λοιπόν, βγήκε η μηχανή και επισκευάστηκε. Πιθανόν πολλά αλλάχθηκαν χωρίς απαραίτητα να έχουν πρόβλημα, απλώς για να ρετουσαριστεί ή επειδή ήταν απαραίτητο λόγω του ανοίγματος της μηχανής. To AC κάηκε για κάποιο λόγο και έγινε η αλλαγή του αργότερα. Όπως το νιώθω για 5-6κ αξίζει το αμάξι, δεδομένου ότι ξέρω και εμπιστεύομαι τον ιδιοκτήτη, εφόσον κάνω τη παραδοχή ότι η μηχανή με την επισκευή της είναι οκ. Πιστεύετε πως μπορεί να μην πετύχει μια τέτοια επισκευή και να βγάλει πρόβλημα αργότερα; Έχει κάνει 8000 χιλιόμετρα μετά από αυτό, με προσεκτική οδήγηση. Τα περισσότερα Corsa/Astra έβγαζαν το πρόβλημα μπερδεματος. Εάν έχει επισκευαστεί σωστά δε θα έχεις θέματα . Προσωπικά εγω το άνοιξα για τον ίδιο λόγο στις 200.000 και πλέον έχω κάνει ακόμη 50,000 χωρίς θέμα. Ότι και να δεις να πάει συνεργείο δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα