kpapado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, JcD είπε Δώσε πόνο χιαομαρα! Έλα τα S24 Ultra των 1499€ να είναι ακόμα με Android 14 την ώρα που τα poco να έχουν πάρει Android 15 🤣🤣🤣 1
o_shaolin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Συγχαρητήρια στην Xiaomi. Μήπως ταρακουνηθούν οι δύο λίγο και μειώσουν τιμές. Έχει ξεφύγει η κατάσταση
AtiX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, o_shaolin είπε Συγχαρητήρια στην Xiaomi. Μήπως ταρακουνηθούν οι δύο λίγο και μειώσουν τιμές. Έχει ξεφύγει η κατάσταση Μα και οι τιμές τις Xiaomi έχουν πάρει τον ανήφορο και πραγματικά για 30 ή 50 ευρώ διαφορά, χίλιες φορές να πάρω Samsung που δεν έχει όλα τα αρνητικά του MIUI HyperOs… Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από AtiX 4
cr77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, o_shaolin είπε Συγχαρητήρια στην Xiaomi. Μήπως ταρακουνηθούν οι δύο λίγο και μειώσουν τιμές. Έχει ξεφύγει η κατάσταση Πες τα Χρυσόστομε! Xiaomi 14 Ultra, 1.450€ ΜΟΝΟ, στην ουσία το χαρίζουν! Άντε με τη Sammy που ζητάει 1.500!!! 5
o_shaolin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cr77 είπε Πες τα Χρυσόστομε! Xiaomi 14 Ultra, 1.450€ ΜΟΝΟ, στην ουσία το χαρίζουν! Άντε με τη Sammy που ζητάει 1.500!!! οτι να ναι.. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από o_shaolin 1
Tlykog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, o_shaolin είπε οτι να ναι.. Xiaomi 14 ultra 1454€ https://www.skroutz.gr/s/50754014/Xiaomi-14-Ultra-5G-Dual-SIM-16GB-512GB-Mayro.html Samsung S25 ultra 1394,31€ (προπαραγγελία): https://www.skroutz.gr/s/58403960/Samsung-Galaxy-S25-Ultra-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Titanium-Gray-Proparagelia.html Εμένα φίλε μου δε μου μοιάζει και πολύ συμφέρουσα επιλογή το Xiaomi. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Tlykog 2 3
JcD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 hours ago, kpapado said: Έλα τα S24 Ultra των 1499€ να είναι ακόμα με Android 14 την ώρα που τα poco να έχουν πάρει Android 15 🤣🤣🤣 Poco φίλε είχα την πρώτη γενιά και ήταν τρομερή συσκευή, έπεσε στο καθήκον από ύψος τεσσάρων ορόφων όταν καθάριζα πάνελ στην ταράτσα μου, έσκασε με την οθόνη κάτω αλλά μουσική συνέχιζε να παίζει, δυστυχώς δεν βρήκα φθηνή οθόνη τότε να το επισκευάσω.!
Jmanol000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, koutsis είπε Την 🤔Transsion την ξέρει κανείς? όλη η Ελλάδα χαχαχαχαχ 36 λεπτά πριν, JcD είπε Poco φίλε είχα την πρώτη γενιά και ήταν τρομερή συσκευή, έπεσε στο καθήκον από ύψος τεσσάρων ορόφων όταν καθάριζα πάνελ στην ταράτσα μου, έσκασε με την οθόνη κάτω αλλά μουσική συνέχιζε να παίζει, δυστυχώς δεν βρήκα φθηνή οθόνη τότε να το επισκευάσω.! θηρία ήταν αν και δεν ξέρω αν είναι ακόμα όσο καλά όσο ήταν παλιά 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Grecu είπε Σχόλιο για την φωτογραφία, προϊόν ΑΙ! Δείτε στον 2ο αθλητή, το αριστερό του χέρι - γάντι πόσο αφύσικο είναι! Δείτε στον 3ο αθλητή, το "έξτρα" δεξί χέρι κ την απουσία του αριστερού! ΥΓ. Έγινε αλλαγή της φωτογραφίας ...αν κ παραμένουν "λάθη". Είχαν βουτήξει στον Θερμαϊκό πρίν βγεί η φωτογραφία, ίσως ήθελαν να τσεκάρουν την αδιαβροχοποίηση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα