ege1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Κανοντας αναβαθμιση ταχυτητας σε 500αρα στο pc μου εχω εως 94 mbps. Στο playstation πιανω 510,οπως και στα κινητα. Η καρτα δικτυου της μητρικης ειναι intel l211gigabit .windows 10. Πως μπορω να πιασω την ταχυτητα και στο pc?
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εκτός από το καλώδιο (πόσο παλιό μπορεί να είναι, πραγματικά), τσέκαρε τις θύρες του ρούτερ (ποιό είναι?) μήπως δεν είναι gigabit ολες, και υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα η κάρτα δικτύου σου να έχει κολλήσει σε 100άρι Mode και να μην έχει γυρίσει αυτόματα. 1
ege1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Το καλωδιο εχει ελεχθει, οι θυρες εχουν ελεχθει, κατι γινετε με την καρτα δικτυου εχει κολλησει σε 100αρι,αλλα δεν ξερω να την ξεμπλοκαρω.
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, ege1 είπε Το καλωδιο εχει ελεχθει, οι θυρες εχουν ελεχθει, κατι γινετε με την καρτα δικτυου εχει κολλησει σε 100αρι,αλλα δεν ξερω να την ξεμπλοκαρω. Κάνε ενημέρωση τον οδηγό της κάρτας δικτύου και δοκίμασε πάλι... Εφόσον έχεις απορρίψει το θέμα με το καλώδιο...
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου a.to καλωδιο θα πρεπει να εχει 8 Pin και οχι 4.εναλλακτικα δοκιμασε με αλλο καλωδιο.και ενα Pin να μην παιζει θα σε ριξει στα 100 ή δεν θα παιζει. β.αλλαξε port στο router. γ.σβησε την καρτα δικτυου και ασε να την ξαναπερασουν τα windows μονα τους.ακομα και αν την ειχες πειραξει και την ειχες 100 καρφωτα(device manager) τοτε θα γυρισει στα Default με το σβησιμο. δ.περνα τελευταιους drivers οχι απο τον κατασκευαστη του Mobo αλλα απο τον κατασκευαστη της καρτας δικτυου
Λύση ege1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, kage είπε Το εχω κανει αυτο το ειχε στο auto negotiation ,το αλλαξα σε 1.0Gbps, αλλα δεν υπηρχε καποια αλλαγη. Στις 7/2/2025 στις 3:32 ΜΜ, poulinos είπε a.to καλωδιο θα πρεπει να εχει 8 Pin και οχι 4.εναλλακτικα δοκιμασε με αλλο καλωδιο.και ενα Pin να μην παιζει θα σε ριξει στα 100 ή δεν θα παιζει. β.αλλαξε port στο router. γ.σβησε την καρτα δικτυου και ασε να την ξαναπερασουν τα windows μονα τους.ακομα και αν την ειχες πειραξει και την ειχες 100 καρφωτα(device manager) τοτε θα γυρισει στα Default με το σβησιμο. δ.περνα τελευταιους drivers οχι απο τον κατασκευαστη του Mobo αλλα απο τον κατασκευαστη της καρτας δικτυου οκ θα τα δοκιμασω. Τελικα ηταν το καλωδιο ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. 2
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 hours ago, ege1 said: Το εχω κανει αυτο το ειχε στο auto negotiation ,το αλλαξα σε 1.0Gbps, αλλα δεν υπηρχε καποια αλλαγη. οκ θα τα δοκιμασω. Τελικα ηταν το καλωδιο ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. μια χαρα.τελος καλα ολα καλα. ειτε ηταν 4 αγωγων ειτε καπου ειχε χαλασει ειτε καποιος το εφτιαξε λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα