Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε Gpu για Gaming (1080p) μεχρι 400€, nVidia η Amd δεν με πειραζει...
Πρόσφατα έκανα μια μικρή αναβάθμιση, οπότε θέλω να αλλάξω και GPU..
Οι αλλαγες που εκανα ειναι με το συμβολο (->)

Case         : Armaggedon Gaming                                   ->                     CC-Cougar MX410 RGB        
CPU          : Ryzen 5 2600                                                 ->                     Ryzen 5 5600X                                               
AIO           :                                                                           ->                     Arctic Liquid Freezer III                    

Mobo      : MSI B450 Tomahawk                                      ->                     Asrock B450 Steel Legend                
GPU        : MSI GTX 1660Ti Gaming X 6GB      
Ram        : G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz
SSD         : Samsung 860 Evo 500GB                
PSU         : Thermaltake Smart SE 530W

Monitor  : MSI Optix Mag241C Curved

Σας ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από koula25
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Γιατί άλλαξες μητρική; Αυτή που είχες ήταν καλύτερη.

Άλλαξα αναγκαστικά, δεν μου αναγνώριζε την καινούργια CPU παρότι πέρασα τα τελευταία Bios της μητρικής.. Ήταν πάντως θέμα την μητρικής γιατί το είχα πάει και σε τεχνικό, και μόλις ξανά έβαζα τον 2600 ξανά δούλευε κανονικά 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/2/2025 στις 1:00 ΠΜ, sattack είπε

H 4060 κανει 310-320Ε και η 7700XT 438E.

Ή θα πας λίγο πιο ακριβά ή πολυ πιο φθηνά!

Σκέφτομαι να πάω προς 4060 ή 4060 Τi, αλλά αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι έκανα Bottleneck test και μου βγάζει ότι θα έχω 20% Bottleneck με τον 5600Χ και την 4060 (Τi), δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι βέβαια το τεστ αυτό, εσένα πια είναι η γνώμη σου ;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, koula25 είπε

Σκέφτομαι να πάω προς 4060 ή 4060 Τi, αλλά αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι έκανα Bottleneck test και μου βγάζει ότι θα έχω 20% Bottleneck με τον 5600Χ και την 4060 (Τi), δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι βέβαια το τεστ αυτό, εσένα πια είναι η γνώμη σου ;

Oι περισσότεροι λένε οτι ο 5600 παιζει μια χαρα με την 4060. 

Και δεν αξιζει να πάρεις κάποια χειρότερη κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ειπες οτι σε ενδιαφερει το 1080p gaming. Η 1660 ti, απο οτι ειδα εχει πολυ καλες κριτικες για 1080. Μηπως να περιμενεις να βγουν και οι AMD που περιμενουμε, ωστε να δεις δυνατοτητες, τιμες και να συγκρινεις καλυτερα?

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Ειπες οτι σε ενδιαφερει το 1080p gaming. Η 1660 ti, απο οτι ειδα εχει πολυ καλες κριτικες για 1080. Μηπως να περιμενεις να βγουν και οι AMD που περιμενουμε, ωστε να δεις δυνατοτητες, τιμες και να συγκρινεις καλυτερα?

Ναι μια χαρά ήταν μέχρι τώρα, αλλά σε περσινά και φετινά παιχνίδια έχω θέμα, ακόμα και με πολλές παραχωρήσεις, ναι σκέφτομαι να περιμένω και την AMD, και αν βγάλει καμμιά καλή κάρτα σε ανταγωνιστική τιμή με χαμηλή κατανάλωση, θα πάω σε AMD γιατί δεν θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΑΜD θα βγάλει (αρχές?) Μαρτίου την 9070Χ και απλη 9070 που θα ειναι περίπου στην κατηγορία των 7900ΧΤ και 7800ΧΤ.

Μαλλον περιμενει να βγαλει πρώτα η nvidia τις 5070Ti στα 749$ και απλή 5070 στα 549$ για να δει που θα κάτσουν σε αποδοση και να να τιμολογησει μετα τις δικές της. 

Δηλαδή μιλαμε για καρτες κατηγορίας 500Ε και ανω. (Πολυ αμφιβαλω αν η φθηνοτερη απο ολες αυτες, η απλη 9070, θα ερθει μόνο 500Ε).

Μετά, το Μάρτιο, μάλλον θα βγάλει η nvidia τις 5060 κλπ , που κι αυτή θα περιμενει να δει που θα κάτσουν οι "μεγάλες" AMD, για να τιμολογησει αναλογα τις δικές της. 

Και οι μικρές AMD, 9060 ή κάτι τέτοιο, λένε ότι θα πάνε για Ιουνιο. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...